Kiruna Residencial, Elche, Costa Blanca, Spanien
Search
× Search


 
Kiruna Residencial, Elche, Costa Blanca, Spanien


Kiruna Residencial, Elche, Costa Blanca, Spanien

Objekt nr: SN01013

Land: Spanien
Område: Costa lanca

Ort: Elche
Typ av fastighet:
  • Radhus,

Pris: 169 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Mycket för pengarna! 
Nybyggda radhus med 3 sov, 3 bad och stor takterrass, pris 169 000 €

Kiruna Residencial består av vackra nybyggda radhus med 3 sovrum och är beläget vid det fridfulla och lugna Alenda Golf Course. Endast 15 minuter från Alicante och Costa Blancas gyllene stränder, 10 minuter till Elche och Alicante flygplats.

Inom Alenda Golf har du en liten matvarubutik, restaurang och bar, klubbhus, fitness center, padel-och tennisplaner. Det är bara 15 minuter till Alicantes flygplats, 20 minuter till stadskärnan Alicante och 7 minuter till Elche centrum.

Stranden och strandlivet, bara 15 minuters bilfärd bort. 

Brisas de Alendas radhus är försedda med fullt utrustade kök och luftkonditionering. Alla hus har 2 våningar med rymliga terrasser och trädgårdar, 2 badrum, 1 toalett samt en privat trädgård, garage och gemensam pool. Det finns också ett klubbhus, en tvåspråkig engelsk-spansk skola och en matvaruaffär i området.Klimatet tillsammans med närheten till stranden tillåter segling och vattensporter nästan året runt. Costa Blanca har bra hamnar och marinor väldigt nära bostadsområdet.

Närheten till den historiska byn Monforte del Cid erbjuder ytterligare faciliteter till Alenda golfanläggning.

SN01013 Kiruna Residencial, Elche, Alicante (Costa Blanca), Spanien
Radhus: 3 sov, 2 bad, 1 toa, yta 105,1-108,9 m2, terrass 15,1 m2, trädgård 26,4-34,9 m2, pris 169 000-185 000 €
Tillträde juni 2019

Radhusen är fullt utrustade med centralvärme, luftkonditionering, fullt utrustat kök, förråd, tvättstuga och parkering framför huset. Kiruna Residencial har privata trädgårdar och en gemensam pool. Det finns också ett klubbhus, en tvåspråkig skola (engelska – spanska) och en stormarknad i området. Inom Alenda Golf finns ett litet snabbköp, restaurang och bar, klubbhus, gym och tennisbanor.

Elche

Elche, i södra delen av Valenciaregionen, är huvudorten i området Baix Vinalopó. Staden har drygt 250 000 invånare och en yta på 326 km2. En del av kommunen har kuststräcka men centralorten ligger runt 15 kilometer från Medelhavet. En liten flod rinner genom staden, vilket delar den i två delar. Den har en rik historia som går att spåra flera årtusenden tillbaka och som har lämnat efter sig ett rikt kulturellt arv med guldklimpar såsom La Dama de Elche, det mest representativa verket för iberisk konst; Palmlunden, ett arv från de spanska muslimerna samt el Misteri d’Elx som är det sista levande minnesmärket för den medeltida religiösa teatern. De två sista har blivit klassade som världsarv av Unesco.

 

Elche är en industri- och turiststad som samtidigt är modern men ändå värnar om sina traditioner. En stad med närhet till havet och som genomsyras av palmer i varje hörn. Tack vare sitt ypperliga läge, mitt i Medelhavsbågen, har staden alltid varit ett eftertraktat mål för olika folkslag som kommit resande från andra länder och under årens lopp satt sin egen prägel på staden, något vi än idag njuter av.

 

Ett äkta hav av palmer böljar naturligt i staden och utgör ett helt unikt landskap i Europa och man får en speciell och ojämförlig känsla första gången man kommer in i staden. Tack vare Elche-bornas ihärdighet har denna harmoni bevarats under århundraden och staden kan nu stoltsera med en naturlig och kulturell rikedom av högsta klass. Ett bevis på detta är området kring Camp d’Elx som omger stadskärnan och som är ett praktexempel på hur man har lyckats upprätthålla en mycket speciell livsstil.Staden är mycket lättillgänglig tack vare Medelhavsmotorvägen och den internationella flygplatsen som ligger i byn El Altet i Elche-provinsen. Här finns en gedigen infrastruktur och en kreativ potential för att ta hand om besökare. Elche upplevs alltid som en positiv överraskning för besökare som av olika anledningar kommer till staden och som sedan alltid återvänder. 

 

Stadens två världsarv, Palmlunden och El Misteri (medeltida religiöst drama), bekräftar bara det folket i Elche har vetat hela tiden: att delad glädje är dubbel glädje.


Skostaden
Elche har sedan årtionden varit Spaniens och rent av världens sko centrum och Europas största exportör av skor. Elche är ett paradis för den som gillar skor och shopping. Här finns det gott om butiker som säljer skor i alla prisklasser. Det finns även flera stora outlet.


I utkanten av Elche ca 1 mil från Alicante ligger shoppingstråken (skofabrikerna) koncentrearade i ett område kring Arenida Maisonnare, Calle Mayer och Avenida Alfonso El Sabio. Där kan du handla senaste nytt för halva priset, allt från skor, väskor samt jackor men framförallt skor.

 

Palmernas stad. Det är något visst med ställen där palmerna växer naturligt. Värmen, ljuset, luften i övrigt - de varma kvällarna.


Elche är just en sådan stad där palmerna finns naturligt och i en överflödande myckenhet. Den historiska palmlunden är en del av stadskärnan sedan över tusen år tillbaka och som år 2000 utsågs till ett av Unescos världsarv. Det är Europas största palmlund och en av de största i världen, i storlek endast överträffad av några i arabländerna.
Som många andra ställen här på den iberiska halvön har Elche en minst sagt brokig historia, där fenicierna - som hade med sig palmerna för mer än 2000 år sedan - har avlösts av araber, romare och andra som funnit strategiska fördelar med stadens placering och som gjort avtryck. Idag är Elche en tämligen blomstrande bygd, kanske mest känd för alla sina skofabriker - det lär finnas minst ett tusental - förutom alla palmerna och historiska lämningar.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1884

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron