Grand View, Mijas, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Grand View, Mijas, Costa del Sol, Spanien


Grand View, Mijas, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN01012

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Mijas
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 287 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Grand View, La Cala Golf Resort, Mijas, Costa del Sol, Spanien
La Cala Golf Resort ligger mellan Marbella och Fuengirola, mellan havet och bergen.

Beläget i ett unikt område, mellan de vackra Mijas-bergen och medelhavet, endast 10 minuter från solkustens vackra stränder som sträcker ut sig från La Cala de Mijas till Fuengirola, och endast 20 minuter från Marbella och 30 minuter från Malagas flygplats med åtkomst via motorväg A7 (N-340).

 

 

 

Tack vare dess priviligierade läge har du de bästa nöjes- och fritidsområdena, stränder och solkustens bästa golfbanor inom 30 km.

Grand View ligger intill de priviligierade golfbanorna Asia och América, endast 500 meter från klubbhuset. Från det nya komplexet kan de blivande ägarna njuta av panoramavyer över golfbanorna och bergen.

La Cala Resort är den största golfresorten i Spanien, med 60 hål fördelade på tre 18-håls golfbanor och en golfskola med 6 hål (par 3), sportanläggningar: tennisbanor, professionell fotbollsplan, sporthall “leisure center”, spa, två exklusiva restauranger, en bodega och ett 4-stjärnigt hotell. La Cala Resort är känt som en av de bästa golfbanorna i Sydeuropa.

Det här bostadskomplexet ligger mycket nära storhamnarna Benalmádena och Puerto Banús i Marbella. Dessutom får du tillgång till ett stort utbud av fritidsområden och restauranger i La Cala de Mijas, Fuengirola eller Marbella.

Från den nya utvecklingen Grand View kan du besöka de andalusiska byarna i området: Mijas med dess fantastiska vyer och smala gator, Fuengirola med dess 7-kilometer stränder och Sohail-slottet, samt Ronda och dess spektakulära Tajo.


SN01012 Grand View, La Cala Golf Resort, Mijas, Spanien
Grand View har verkligen fått sitt namn efter sin plats! Ett snyggt projekt med en fantastisk utsikt över golfbanan, kusten och bergen.

Storlek
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, Yta 124,2 kvm, Terrass 30,5-56,5 kvm.
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, Yta 105,3 kvm, Terrass 31,9-60,2 kvm.
Lägenhet med takterrass: 3 sov, 2 bad, Yta 116 kvm, Terrass 24,6-28,1 kvm, Takterrass 53-75,5 kvm.

Priser
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, Pris 287 000 - 295 000 €
Lägenhet: 3 sov, 3 bad, Pris 340 000 - 350 000 €
Lägenhet med takterrass: 3 sov, 3 bad, Pris 420 000 - 430 000 €
Tillträde: november 2019.

Inkluderar: garage, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, solterrass, luftkonditionering, uppvärmning.

Mijas – Spanien
När man pratar om Mijas menar man oftast Mijas Pueblo, på sluttningen av Sierra de Mijas, en liten vit by 8 kilometer upp från kusten från Fuengirola räknat. Byn ligger 428 meter över havet och härifrån finns en helt underbar utsikt över kusten, klara dagar kan man se över till Afrika och Gibraltars välkända klippa. Här bor ca 7 500 invånare, av många olika nationaliteter.

Mijas Pueblo är troligen en av de mest betagande Andalusiska byarna och har, trots sin numera internationella prägel, behållit sin charm och karaktär. Mijas Pueblo ligger 430 meter över havet, några kilometer ovanför Fuengirola på Costa del Sol, mellan Malaga och Marbella. Utsikten är hänförande och klara dagar kan man se Atlasbergen i Marocko.

Mijas hör till en av de äkta vita byarna, här får man måla sitt hus i vilken färg som helst bara det är vitt! Byn har smala vindlande gator som är nästan bilfria, endast de med tillstånd får köra in i den gamla delen av staden. Om man inte vill promenera omkring kan man åka åsnetaxi eller hästskjuts. Just åsnorna har gjort Mijas berömt världen runt. Det korta avståndet från kusten gör att det kommer en hel del turister till Mijas. även bussar med dagsturister kommer hit, ofta från kryssningsbåtarna som har lagt till i Malaga. 

Sevärdheter i Mijas
För en turist finns det massor att se och uppleva i Mijas. Uppe i Mijas Pueblo finns en mycket ovanlig tjurfäktningsarena, den är oval! Den öppnades år 1900 och används fortfarande, inte bara för tjurfäktning utan också för hästuppvisningar. 

En liten bit bortanför finns ett Auditorium som ibland används för konserter och teaterföreställningar. Här finns också en vacker park, La Muralla, med en fantastisk utsikt, som absolut måste besökas. 

Något som också bör besökas är byns skyddshelgon, Virgen de la Peña, som finns avbildad i en grottbyggnad från år 1520.

Det finns även några museer uppe i Pueblon, ett folkhistoriskt museum, ett miniatyrmuseum, ett vinmuseum, samt det senaste tillskottet ett museum för modern konst.

Varje onsdag klockan 12 (beroende på väder) är det gratis flamencouppvisning på Plaza Virgen de la Peña. Samtidigt som flamencon pågår det dessutom en populär liten hantverksmässa med lokala produkter på samma torg.

Världens minsta chokladfabrik finns också här, Mayan Monkey. Här kan man lära sig att göra sina egna godsaker! Eftersom fabriken är så liten bör man boka i förväg!

Golfbanor
Förutom sol, bad och diverse vattensporter är Mijas känd som en golfkommun. Här finns hela 15 golfbanor att välja bland. Den största är La Cala Resort med tre 18-håls mästerskapsbanor. I Närheten av La Cala ligger golfbanorna Mijas Golf, Miraflores Golf Club och Santana. Mijas Golf ligger strategiskt nära Fuengirola. Den har två 18-håls banor, Los Lagos och Los Olivos. Santana ligger mellan Mijas golf och La Cala. Miraflores Golf Club ligger lite västerut vid orten Riviera del Sol.

I bostaden:

  • Veranda
  • Vitvaror
  • Luftkonditionering
  • Swimming pool
  • Vacker Miljö
  • Designad trädgård
  • Garage
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:4125

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest