VISNINGSRESOR
Search
× Search
den 20 juli 2018

VISNINGSRESOR

  Visningsresor

  Utland Invest arrangerar individuellt anpassade visningsresor hela året. Om du vill kombinera visningsresan med lite semester, spela några rundor golf, eller något annat så hjälper vi dig att ordna även detta.

  Våra visningsresor görs alltid baserat på individuella önskemål och personligt utvalda objekt. Visningarna sker av en eller flera lokala samarbetspartners. Vi ordnar en mötesplats och tid som passar dig och visningen sker enligt dina önskemål.

  Det är viktigt att se området och de olika orterna för att finna var du kommer att trivas bäst. Vi visar dig olika orter och bostäder som stämmer med dina krav och önskemål. När du har funnit det du tycker om hjälper vi dig att genomföra ett köp samt kontakt med advokat och bank.

  Innan du reser är det viktigt att veta mesta möjliga om vilken typ av bostad du önskar och vilka andra kriterier du har t.ex. landsbygd, stad, nära strand, utsikt, med eller utan swimmingpool samt prisklass. Vi arbetar utefter tron att ju mer du vet desto nöjdare kommer du att bli. Vi rekommenderar därför att kombinera en visningsresa med en semester, så att du har god tid att utforska och bli bekant med området och de många otroligt spännande möjligheter som finns.

  Om du efter vår visning blir intresserad av ett eller flera objekt, kontaktar du bara oss. Vi ger dig råd och hjälp om finansiering, juridik, byggtekniska frågor och kontraktsförfarande.

  Link Read More

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
  och ta del av erbjudanden.

  Link Read More

  Mötesplats

  För bostad, bosättning

  och bolag utomlands.

  Link Read More

  Intresseanmälan

  Sänd intresseanmälan
  och ange dina önskemål.

  AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2018 Utland Invest

  nike helsinki michael kors laukut michael kors lompakko ralph lauren helsinki nike suomi new balance suomi polo ralph lauren outlet ray ban suomi ray ban aurinkolasit new balance kengät uggs sko nike sko polo ralph lauren dame oakley norge parajumpers norge oakley briller polo ralph lauren salg parajumpers salg