Green Golf, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Green Golf, Estepona, Costa del Sol, Spanien


Green Golf, Estepona, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN01014

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Estepona
Typ av fastighet:
  • Radhus,

Pris: 340 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Green Golf – radhus med panoramautsikt över golf och hav
Green Golf är ett område med rymliga och ljusa radhus med stora terrasser på första golflinjen vid Estepona Golf i hjärtat av Costa del Sol.

Green Golf är ett radhusområde med både golf och havsutsikt beläget vid Estepona Golf och nära till alla faciliteter. Green Golf ligger på första strandlinjen, endast 5 minuter från Casa Club. Tack vare tomtens höjd kan man njuta av spektakulära utsikter över hav och golf.

Från Green Golf är det bara 3 km till fantastiska stränder såsom Rada, Barronal eller Bahía Dorada. En kort biltur västerut ligger Estepona och de vackra andalusiska byarna Guadiaro, La Duquesa och Sotogrande. Österut har du en kort biltur till genuina San Pedro, Marbella, Benahavis och lyxiga Puerto Banus.

Det nya bostadskomplexet Green Golf har panoramautsikt över golf och hav. Bostäderna är väldigt ljusa tack vare deras läge mot syd och sydväst.

Alla bostäder har panoramautsikt över golfbanan och havet. Husen ligger belägna i soligt syd- eller sydväst läge i ett inhägnat privat område med gemensamma trädgårdar och pooler. Radhusen har källare med parkeringsplats och allrum/förråd. Ägarna kommer att ha tillgång till all service och på Estepona Golf. Bostadsområdet och golfbanan är prefekt integrerade i den natursköna omgivningen och det fantastiska landskapet.

Green Golf består av 48 radhus med 3 våningar och 3 sovrum samt stora terrasser, ett kök integrerat i vardagsrum, 2 badrum och 1 toalett. Första etappen om 20 radhus är nu till salu.

  • Privat bostadsområde med pooler och gemensamma trädgårdar
  • Alla bostäder har spektakulära utsikter över golf, kust och berg
  • Stora terrasser i söderläge
  • Privata källare med parkeringsplats och allrum
  • Solpaneler, termisk och akustisk isolering, naturligt ventilationssystem
  • Särskilda privilegier i alla installationer och tjänster på Estepona Golf


SN01014 Green Golf, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Radhus: 3 sov, 2 bad, 1 toa, yta 219,8 - 230,5 kvm, terrass 44,8 - 50,3 kvm, pris 340 000 – 385 000 €, Tillträde fas 1: november 2020.

Inkluderar: parkeringsplats, gemensam pool, gemensam trädgård, privat trädgård, luftkonditionering, uppvärmning
Andra: havsutsikt, golfutsikt, nära till stranden, terrass, nära till bekvämligheter

Estepona erbjuder flera fritidsaktiviteter. Dess läge på Costa del Sol gör staden till en perfekt plats för permanent bostad eller semesterbostad där man kan njuta av alla tjänster, stränder, nöjen, restauranger, golf och det bästa klimatet. Endast 10 minuter från fantastiska stränder såsom Rada, Barronal eller Bahía Dorada.

Från Green Golf kan du besöka de andalusiska byarna på den västra delen: Estepona, Guadiaro, Gibraltar, los Puertos de la Duquesa och Sotogrande. Eller om du föredrar den östra delen kan du besöka San Pedro, Marbella, Benahavis, och Puerto Banus.

Estepona

Estepona är en idealisk stad för dem som vill bo nära hjärtat av Costa del Sol, men som föredrar ett lite lugnare tempo. Att köpa en lägenhet eller ett hus i Estepona är att köpa dig en liten del av det autentiska Spanien samtidigt som du har närhet till internationellt jetset-liv i Puerto Banús.

Estepona är en stad som är mycket mån om att bevara sin ursprungliga själ som andalusisk fiskeby. Och det har de verkligen gjort bra, som ni kan se i de vackra och smala andalusiska vita gatorna i centrum, alltid kärleksfullt dekorerade med pelargoner i krukor.

Om staden
I Estepona kan du strosa utmed bar- och restauranggatan Calle Real och samtidigt titta på apelsinträden och all den andra växtligheten med blomkrukor hängande på husväggarna (varje gata har utrustats med blomkrukor i egen färg). Utmed denna gata finns många restauranger där man kan finna de typiskt spanska maträtterna. Torget i Estepona heter Plaza de las Flores och här finner man också växtlighet vart man än tittar. Allt känns väldigt lugnt och avslappnat när man promenerar omkring bland de trånga gatorna och tittar på de mysiga husen som är omringade av växtlighet. Flera av de många gatorna i Estepona har blivit upprustade med exempelvis nya stenplattor på gatorna. Man finner även en hel del klädaffär med både märkeskläder och lite billigare klädaffärer. Lite här och var dyker det också upp bagerier med goda bakelser och nybakat bröd. Då är det svårt att motstå att gå in och köpa något av det goda. Man finner inga stora shoppingkomplex i Estepona. Vill man handla mat finns det en stor mataffär, Hipermercado, som ligger i utkanten av staden. Annars finns det några små mataffärer runt om i staden.

Marinan
Estepona har en egen småbåtshamn som det är liv och rörelse vid. Här finns många restauranger och barer. Hamnen har ett stort utbud av fisk och skaldjur som man kan inhandla. Här samlas också Esteponas gatumarknad där man kan köpa textil och lädervaror. På kvällen kan man delta i Esteponas nattliv här. Man kan även göra en del utflykter till havs härifrån såsom båtutflykter, dykning och fiske. Hamnen ligger västerut på den breda fina strandpromenaden som ligger invid stranden. Den fina långa strandpromenaden är trevlig att flanera utmed.

Några av de längsta stränderna på kusten
Men Estepona är inte bara en grön oas, staden ligger också vackert längs med havet och du får inte missa strandpromenaden. Den går utmed La Rada Beach, en 2,4 kilometer lång sträcka av fin sand omgiven av livliga chiringuitos (barer som säljer drinkar och tapas). Här finns områden som är perfekta för familjen och för vattensporter. Utöver detta har Estepona sexton charmiga stränder längs den tjugoen kilometer långa kuststräckan, inklusive El Saladillo Beach, med nästan tre kilometer av sand som sträcker sig västerut. Och stränderna i Estepona kommer bli ännu mer tilltalande under de kommande åren. Det pågår nu ett strandpromenads-projekt som kommer att knyta samman Esteponas stränder längs kusten hela vägen till Marbella och Puerto Banús. Den perfekta söndagsmorgonen i framtiden kan vara att cykla längs strandpromenaden för en lunch i det charmiga Banús.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2906

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest