White Shell, Porches, Algarve, Portugal
Search
× Search


 
White Shell, Porches, Algarve, Portugal


White Shell, Porches, Algarve, Portugal

Objekt nr: PN21001

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Porches
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,
  • Radhus,
  • Villa,

Pris: 305 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,


White Shell - 400 meter från den berömda, vackra stranden Senhora da Rocha.


White Shell är belägen i Porches - Lagoa, i Algarve. Endast 400 meter från stranden Senhora da Rocha, med sina vita sand och härliga omgivningar omgivna av magnifika klippor. 


Fastigheten ligger mellan Porches och Armação de Pera, i den vackra kusten Pera och dess vita sandstrand (6 km lång) och 10–15 min till 13 andra vackra stränder. Porches ligger i den västra delen av Algarve och är ansluten till regionens huvudvägar (Via do Infante och EN 125), bara 40 minuter från Faro International Airport och mindre än 15 minuter från områdets huvudgolfbanor.

White Shell består av 20 byggnader med totalt 55 bostäder med storlekar från 1 sovrum till 3 sovrum. Komplexet har en modern arkitektur, raffinerad och starkt relaterad till landskapet. Utvecklingen är utrustad med omfattande grönområden, gynnsamma för fritid och utomhusaktiviteter.

 

De 20 byggnaderna är uppdelade i tre typer:

• 16 byggnader med 3 lägenheter (både med 1 och 2 sovrum), totalt 48 enheter.

• 3 byggnader bestående av vardera två 3-rums parhus (totalt 6 enheter)

• 1 friliggande villa med 3 sovrum (1 enhet)


Alla byggnader delar samma arkitektoniska språk och funktioner. Observera att bostäderna har flera privata verandor.
Utvecklingen är utrustad med omfattande grönområden, gynnsamma för fritid och utomhusaktiviteter.

 

PN21001 White Shell, Porches, Algarve, Portugal
Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 73,7 kvm, veranda 44,4 kvm, pris 305 000–375 000 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, 1 wc, yta 112,3 kvm, veranda 134,8 kvm, pris 425 000–470 000 €

Lägenhet med takterrass: 2 sov, 2 bad, 1 wc, veranda 134,8 kvm, takterrass 47,6 kvm, pris 535 000–575 000 €

Parhus med takterrass: 3 sov, 2 bad, 1 wc, yta 132,3 kvm, veranda 51,2 kvm, takterrass 53 kvm, pris 600 000 €
Villa med takterrass: 3 sov, 3 bad, 1wc, yta 158,4 kvm, veranda 73 kvm, takterrass 116,5 kvm, pris 750 000 €

Tillträde slutet av 2020.

 

Inkluderar

Simbassänger, Padelbana, Gym, Parkering, Concierge-tjänster, Reception, Bar med havsutsikt, CafeteriaInomhus och utomhuspooler, Gym och SPA, Sportområde, Underjordisk parkering. En service av elbilar för att stödja bostäderna kommer att finnas tillgängligt som ett sätt att cirkulera inuti byn.

 

Finansiering

Bostäderna säljs fullt möblerade och utrustade. Möjlighet finns att hyra ut bostaden under valfri tid. Beräknad hyresintäkt om du har en T2 och hyr ut den under maj till september dvs. 5 månaderär ca 40 000 €. Du kan också välja annan tid och annat antal månader.

 

Avstånd med bil               Fågelvägen
Armaco de Pera 4 km                2 km
Carvoeiro 14 km                        6 km

Alcantarilha 13 km                    9 km

Portimão 17 km                       14 km

Albufeira 19 km                      12 km
Lagoa 13 km                             6 km

Vilamoura 43 km                     24 km

 

Stränder

Promenera till stranden Senhora da Rocha eller till de magnifika stränderna som ligger bara 5 minuter från White Shell, som Praia da Marinha, Benagil eller Armação de Pêra.

 

Underhållning

Njut av temaparker som ligger nära White Shell, som Zoomarine, Slide & Splash, Aqualand, Krazy World eller Aquashow. Om du föredrar, Albufeira, Portimão, Lagos eller Vilamoura marinor och promenera längs stranden för att beundra de berömda grottorna i Algarve eller upplev ett möte med delfiner.

 

Restauranger

Algarve erbjuder fantastiska gastronomiska upplevelser med utmärkta restauranger vid stranden och åtta restauranger med Michelin-stjärnor, inklusive två som har tilldelats två stjärnor och ligger några minuter från White Shell: Vila Joia (10 min), Ocean (2 min).

 

Sporter

Dra nytta av möjligheten att spela golf på en av de 40 golfbanor som Algarve erbjuder, varav många ligger inom kort avstånd från White Shell eller njut av ett stort utbud av vattensporter, som dykning i ett av Europas största rev.

 

Sjukvård

Förutom den nationella hälsovården i Algarve finns ett bra nätverk av privata sjukhus med moderna faciliteter och all nödvändig sjukvård: Sjukhuset Special Algarve (Alvor, Guia och Faro), Hospital Lusíadas (Albufeira och Faro).

 

Skolor

Gör White Shell till din permanentbostad, där du kan finna den bästa lösningen för dina barns utbildning i närheten, på Nobels internationella skola i Porches (5 min) eller Vilamoura International School (30 min).


Porches

Porches ligger i den västra delen av Algarve och är ansluten till regionens huvudvägar (Via do Infante och EN125), bara 40 minuter från Faro International Airport och mindre än 15 minuter från områdets huvudgolfbanor.

Landsbyn Porches är vacker som ett vykort och ligger precis vid huvudvägen EN125, halvvägs mellan Alcantarilha och Lagoa i Algarve. Porches är pittoreskt med sina grupper av klassiska vita, traditionella hus, vars utseende betonas av speciellt utsmyckade skorstenar.

Borta från storstadens outtröttliga stress är denna lilla vackra by känd för sitt hantverk och lokal vinproduktion. Den typiska arkitekturen är noggrant bevarad med låga vita hus med blå färg runt fönster och dörrar.

 

Området Porches är känt för sitt vin, men även för sina lerkrukor och keramikverkstäder och dess nuvarande invånare gör fortfarande keramik och fortsätter att hålla denna konst levande. Keramik hade återintroducerats till området när konstnärerna Patrick Swift (som också konstruerade korsstationen vid Porches Church) och Lima de Freitas satt upp Porches Pottery (Olaria Algarve) 1968, som fortfarande producerar handmålat keramik.

 

Livet i Porches är centrerat kring den lokala keramikindustrin, där många av lokalbefolkningen är anställda. Porches keramikfabrik grundades 1968 för att återuppliva ett lokalt hantverk och bevara forntida iberiska och moriska mönster. Varje bit är handbränd och målad i fri stil i blått, grönt och turkos. 

 

Med ökningen av turismen har välståndet i Porches keramikindustri återvänt, och både traditionella mönster och nya konstnärliga stilar produceras.Det finns ett antal krukmakerier och hantverksbutiker där du kan köpa många av de lokala varorna.

 

Porches är en lugn fiskeby som uppkom i mitten av 1500-talet och har flera spår av romerska ockupationen. Porches är nu ett viktigt turistområde som har växt på ett hållbart sätt och som bevarar och respekterar miljön och dess magnifika stränder.

Den närliggande staden Lagoa (5 km) är centrum för Algarves vinindustri. Besök på vingårdarna kan arrangeras via det lokala turistkontoret. Den lugna lilla byn Alcantarilha ligger öster om Porches, och är känd för sitt kapell, intill församlingskyrkan.Porches församlingskyrka har ersatt en äldre kyrka från 1500-talet, vars kors fortfarande är bevarat.

En liten biltur söder om Porches ligger Senhora da Rocha kapellet, fantastiskt placerat på en klippa med utsikt över den lilla stranden med samma namn. Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:442

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron