Sunplace, Pilar De La Horadada, Costa Blanca
Search
× Search


 
Sunplace, Pilar De La Horadada, Costa Blanca


Sunplace, Pilar De La Horadada, Costa Blanca

Objekt nr: SN09002

Land: Spanien
Område: Costa Blanca

Ort: Pilar De La Horadada
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 131 000 €
Antal sovrum:
  • 2,


Sunplace, Pilar De La Horadada, Costa Blanca.

 

Sunplace ligger mitt i den spanska byn Pilar de la Horadada som ligger i södra CostaBlanca.


Pilar de la Horadada är idealiskt beläget bara 3 km inåt landet från El Mojon. Anläggningen ligger cirka 25 minuters bilfärd norr om Murcia San Javier flygplats och cirka en timmes bilfärd söder om Alicante flygplats.

 

Pilar de la Horadada ligger mycket centralt på Costa Blanca, med sandstränder i Torre de la Horadada, Campoamor och San Pedro del Pinatar, bara fem minuters bilresa bort och många lokala bekvämligheter, inklusive barer, restauranger, affärer och stormarknader.

 

Staden erbjuder ett komplett utbud av tjänster och har utmärkta sportmöjligheter för friidrott, fotbolls- och ridning finns i närheten. Stranden vid Mil Palmeras är idealisk för seglingsentusiaster och andra vattensporter.

 

Detta är ett projekt som består av 36 nyproducerade lägenheter. Du kan välja mellan lägenhet på bottenvåningen med en egen liten trädgård eller en lägenhet på första våningen med privat takterrass. Alla lägenheter har en öppen planlösning med öppet kök, med två sovrum och två badrum. Projektet har parkeringsplatser för varje bostad, samt pool och grönområden i urbanisationen. Alla med eget förråd och privat parkering. Området har ett härligt gemensamt poolområde.

SN09002 Sunplace, Pilar De La Horadada, Costa Blanca, Spanien
Lägenhet med trädgård: 2 sov, 2 bad, yta 63,6–65,3 kvm, terrass 7,9–10,1 kvm, trädgård 13-77 kvm, pris 131 000-165 000 €+ VAT


Lägenhet med takterrass: 2 sov, 2 bad, yta 59,1–60,6 kvm, terrass 8,7–12 kvm, takterrass 45–55,6 kvm, pris 141 000–155 000 €
+ VAT


Tillträde juni 2020
Ingår: parkering, förråd, gemensam pool

 


Pilar de la Horadada
Pilar de la Horadada ligger mycket centralt på Costa Blanca, med sandstränder i Torre de la Horadada, Campoamor och San Pedro del Pinatar, bara fem minuters bilresa bort och många lokala bekvämligheter, inklusive barer, restauranger, affärer och stormarknader. mycket nära. Området är mycket nära både Murcias flygplats (20 minuter) och Alicante flygplats (45 minuter).

Pilar de la Horadada ligger strax söder om la Zenia med många permanent boende och aktivitet hela året. I området finns alla typer av service nära till hands, idealt för både permanent- och fritidsboende. Här har du enkel tillgång till restauranger, köpcenter och de gyllene stränderna på Costa Blanca. Avstånd till havet ca 2,5 km.

Torre de la Horadada har anor redan från romartiden, då byn var en strategisk punkt där romarna landsteg på färden mellan Cartagena och den viktiga handelsplatsen Elche. Torre de la Horada har fått sitt namn från tornet nere i hamnen som fungerat som landmärke ända sedan 1500-talet. På den tiden skyddade tornet kusten mot härjande pirater. Numera är Torre de la Horada en populär semesterort bland spanjorer och även nordbor som har fått upp ögonen för den gamla fiskebyn med äkta spansk charm.

Torre de la Horada erbjuder sina invånare en perfekt idyll med genuin småstadskänsla. Här har du gångavstånd till det mesta och om du föredrar att cykla finns det bra cykelbanor. Med sin historia av fiskeby och närhet till havet finns det givetvis en fin småbåtshamn. Två restaurangtorg med trevliga, lokala restauranger samt en strandpromenad med strandcaféer gör att utbudet av mat och dryck i Torre de la Horada är bra.

För den soltörstande och badsugna har Torre de la Horada massor att erbjuda. Här hittar du fina badvikar och fantastiska sandstränder med blå flagg, som till exempel Playa de las Jesuitas, Playa del Conde och Playa de las Higuericas.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2408

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest