Bahia Homes, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien
Search
× Search


 
Bahia Homes, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien


Bahia Homes, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Objekt nr: SN10002

Land: Spanien
Område: Costa Bland

Ort: Torrevieja
Typ av fastighet:
 • Radhus,

Pris: 229 900 €
Antal sovrum:
 • 3,
 • 4,


Nytt och centralt i Torrevieja! 
Bahia Homes ligger i Torrevieja, södra Costa Blanca. Bostadsområdet ligger en kort promenad från snabbköp och restauranger och mindre än 1 kilometer från havet och den vackra småbåtshamnen.

Området, som består av endast 32 radhus, har ett trevligt gemensamt trädgård med pool. Radhusen har en främre och en bakre trädgård med tillgång till poolområdet. Dessutom har de en stor takterrass med dusch och sommarkök samt fin utsikt över närområde och saltsjö. 

Alla hus kommer att ha 3 sovrum och 2 badrum samt vardagsrum med matplats, kök och uteplats. På markplan har man uteplatser både på fram-och baksida. Man kan njuta av solen på både sidor av huset. På baksidan av bostaden har man direkt åtkomst till det gemensamma poolområdet. Radhusen har två våningar med terrasser på båda sidor och en stor takterrass. I mitten av området finns ett vacker gemensamt pool och jacuzzi. 

På markplan finner man även ett sovrum, ett badrum samt vardagsrum. Tar man trappan upp så når man ytterligare två sovrum, ett badrum samt en balkong med trappa upp till den väl tilltagna takterrassen på närmare 40 kvm.

Bahia Homes 
ligger i ett av de mest populära bostadsområdena i Torrevieja, med närhet till Laguna Rosa, Torreviejas marina samt de centrala delarna av staden. Från Bahia Homes är det nära till restauranger och livsmedelsbutiker. Stadens största köpcentrum, Habaneras, ligger inom gångavstånd endast 500 meter bort. Här finns också närhet till nöjen såsom bio, bowling och strand. Stranden ligger ca 1 km bort. Dessutom hittar du 8 golfbanor inom några minuters bilresa.

SN10002 Bahia Homes, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien
Radhus: 3 sov, 2 bad, yta 89,9 kvm, terrass 37,9 kvm, takterrass 37,4 kvm, pris 229 900-244 900 €
Radhus: 4 sov, 3 bad, yta 142,3 kvm, terrass 193,6 kvm, takterrass, 53,6 kvm, pris 350 900 €
Tillträde: dec 2019, feb 2020 

Torrevieja
Den södra delen av Costa Blanca har verkligen allt du kan önska dig! Långa sandstränder alterneras med små badvikar med kristallklart vatten. Här finner ni flera prisbelönta golfbanor längs med kusten och in i landet.

Den mest kända semesterorten söder om Alicante är Torrevieja som har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Med drygt 100 000 invånare har Torrevieja mångdubblat sin population de senaste 30 åren. Här finns förutom fina sandstränder, badvikar och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Här finns allt man kan behöva för att leva och bo året om och även om det finns många utländska invånare, är det fortsatt en myllrande spansk stad med trånga gator och flera små torg.

Kustlinjen i Torrevieja är lång och vacker med många fina stränder och imponerande klippor.

Torrevieja har två stora saltvattenslaguner som tidigt kom att betyda mycket för Torrevieja. Från en av dem exporteras nu salt till hela världen med de nordiska länderna som de största importörerna. Den andra sjön är sedan länge ett skyddat naturreservat. Dess stigar och småvägar tar dig ut bland citron- och apelsinodlingar samt till en spännande flora och fauna. Ofta kan man se flamingor strosa runt i sjön, som i snitt inte är djupare än en halvmeter. 

Med sina 103 000 invånare har Torrevieja mångdubblat sin befolkning de senaste 30 åren. Människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året men även av de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. 

Här finns allt man behöver för att leva och bo året om: köpcentrum, restauranger, tre olika hamnar, moderna sportanläggningar, teatrar och kulturhus, vattenpark och nöjesfält, diskotek, minigolfbanor, utomhusmarknad varje fredag, moderna sjukhus, vårdcentraler och apotek.

Torrevieja har ett Medelhavsklimat som får många att må bättre och tillåter också att man kan njuta av stränderna nästan året runt. Klimatet i Torrevieja är kontinentalt med milda vintrar och somrar och en genomsnittstemperatur på mellan 18 och 25 grader. I bostaden:

 • Balkong
 • Terrass
 • Swimming pool
 • Designad trädgård

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Tennisbana
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:877

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2021 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron