Panoramautsikt över Lissabon
Search
× Search


 
Panoramautsikt över Lissabon


Panoramautsikt över Lissabon

Objekt nr: PN21001

Land: Portugal
Område: Seixal

Ort: Lissabon
Typ av fastighet:

Pris: 370 000 €
Antal sovrum:
 • 3,


Panoramautsikt över Lissabon och floden Tejo.

Det är så här man skall bo i Lissabon! Två hundra meters promenad och 15 minuters båtresa över floden Tejo så är du i Lissabons Downtown. Endast sex hundra meter från Europas vackraste torg Praca do Comercio. Du behöver ingen bil, inga bilköer, inga parkeringsproblem.


PN21001 Ledig lägenhet med panoramautsikt
Här finns nu en lägenhet ledig i River Terraces med 3 sovrum, 2 badrum och panoramautsikt över Lissabon och floden Tejo. Lägenheten har två parkeringsplatser i garage samt ett förråd. Det finns även ett gym samt en gemensam trädgård med lekplats och två pooler varav en för barn. Tillträde omgående. Pris 370 000 €.

Man köper lägenheter i River Terraces för närheten till natur, stränder och golfbanor på ena sidan och huvudstaden Lissabon på andra sidan med allt som en huvudstad har att erbjuda av nöjen, kultur, shopping och restauranger d.v.s. läget, läget, läget. Dessutom nybyggt, dvs. fräscha lägenheter byggda efter senaste standard och till ett mycket bra pris jämfört med Downtown Lissabon.

Avstånd:
15 minuter till Lissabons centrum (Downtown)
20 min till Lisbo’n International Airport
5 min till Almada Shopping Centre (näst största köpcentret i Portugal).
5 min till det nya universitetet New University Nova de Lisboa
5 min till sjukhuset Hospital Garcia de Orta, där 90% av personalen pratar engelska.
10 min till 20 km lång sandstrand.
4 internationella golfbanor inom 10 minuter.
20 internationella golfbanor inom 45 minuter.
24 internationella golfbanor inom 60 minuter.

10 minuter till Caparica
Södra sidan floden Tejo finns denna 3 mil långa Costa da Caparica, Caparica-kusten. Detta är Lissabon-bornas favoritstrand för bad och brädsegling. Dramatiska klippformationer och ljuvliga vikar med sandstrand avlöser varandra längs kusten söderut. Här finns strandpromenad, caféer restauranger duschar toaletter och vacker lång strand. Åk från Lissabon med båt från Cais do Sodré, eller ta bilen över bron Ponte 25 de Abril väg A2 åk av IC20.

Golf
I närheten finns tre golfklubbar varav en har två banor.  Aroeira 1 och 2, Troia Mästerskapsbana och Quinta do Peru Golfbana. Dessutom har du 24 golfbanor inom 1 timme.

Stränder
Mycket nära finns (15 km): Costa da Caparica, Fonte da Telha, Sesimbra, Meco, Arrábida and Troia. Alla med blå flagga (high quality):

Seixal
Seixal är en fiskeby på södra sidan av floden Tagos. Det finns enkel tillgång till Lissabon med bil eller färjorna som går hela dagen från Seixal till centrum av staden.

Namnet
"Seixal"kommer frånentypavslät sten(Seixo)som finns ifloderochstadenär uppkalladefterdessa stenarStadenvar en viktigsemesterortföraristokratinfrånnärliggandeLissabonunder det 1700-taletnämligeniQuintadaFidalga.

Seixal är en mycket trevlig stad som har behållit sitt historiska centrum och traditioner fiske i städerna. Den har alla bekvämligheter: marknaden, skolor, restauranger mm.

Flodsidan i Seixal utmärks också av dess charmiga gamla centrum: gator kantade av hus med kakelfasader, musiken från en blåsorkester som kommer från Philharmonic Association och färsk fiskgrillning på Sousa tavernan. Vare sig du vill titta på sjöfåglar eller se på Benficas fotbollsklubb, ger älven en permanent attraktion med en bakgrund av den spektakulära utsikten över Lissabon.

Beläget i centrum av den vackra fiskebyn Seixal, som har behållit sin historiska charm. En kort promenad längs kullerstensbelagda gränder och förbi den gamla kyrkan tar dig till havet och stranden. Koppla av i ett traditionellt café eller fånga den snabba moderna färjan för en 15 minuters resa över floden till centrum av Lissabon. 

Centrum av Lissabon
Lissabons historiska centrum är byggt på sju kullar, vilket gör en del av stadens gator för branta för motorfordon och staden betjänas av tre bergbanor och en hiss. Den västra sidan av staden är huvudsakligen ockuperat av Monsanto naturparken, en av de största stadsparker i Europa med ett område med nära 10 kvadratkilometer.

I närheten av hamnen ligger Praça do Comercio, ett av Europas elegantaste torg. De omgivande byggnaderna har attraktiva arkader längs fasaderna. Lissabons centrum, Baixa, är utlagd i ett rutmönster och byggdes till största delarna upp efter jordbävningen. Det äldsta området heter Alfama och ligger nära floden. Mycket överlevde jordbävningen och här finns en hel del medeltida byggnader kvar. 

Hjärtat av staden är Baixa eller centrum. Baixa är organiserad i ett rutnät och ett nätverk av kvadrater byggda efter år 1755. Slottet São Jorge och Santa Maria Maior domkyrka ligger på en av de sju kullarna i Lissabon, öster om Baixa.I bostaden:

 • Vitvaror
 • Luftkonditionering
 • Swimming pool
 • Havsutsikt
 • Vacker Miljö
 • Designad trädgård
 • Garage
 • Gym

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Tennisbana
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:643

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron