Unique Belem, Lissabon
Search
× Search


 
Unique Belem, Lissabon


Unique Belem, Lissabon

Objekt nr: PN09009

Land: Portugal
Område: Lisabon

Ort: Belem
Typ av fastighet:
 • Lägenhet,

Pris: 380 000 €
Antal sovrum:
 • 1,
 • 2,
 • 3,
 • 4,


 

Bedårande utsikten över floden Tejo
Unique Belém ligger i stadsdelen Belem mellan det tidigare kungliga palatset (Palacio da Ajuda) och presidentpalatset (Palacio de Belém).

Med utsikt över floden Tejo, botaniska trädgården, 25 april-bron, Kristus statyn och Ajuda palatset är detta en rogivande och unik omgivning. 


Unique Belem har en avskalade modern arkitektur, designad av arkitekten Fredericio Valsassina. Här erbjuds en privilegierad livsstil med en bedårande utsikt över floden Tejo.
Denna magnifika privata förening består av lägenheter från 2 till 6 sovrum, några med privata terrasser samt swimming pool, gym och garage.

Belém, full av historia och kultur, är en intressant del av Lissabon. En fröjd för alla sinnen med kulturarv, museum, restauranger och parker. Belém har många skolor i hög klass samt närhet till stränder och Lissabons pulserande liv.

PN09009 Uniqe Belem, Lissabon, Portugal
Lägenhet 1 sov, 1 bad, yta 60 kvm, pris 380 000 €
Lägenhet 2 sov, 2 bad, yta 98-126 kvm, pris 465 000 – 720 000 €
Lägenhet 3 sov, 3 bad, yta 145-162 kvm, pris 820 000 – 1 500 000 €
Lägenhet 4 sov, 3 bad, yta 196 kvm, pris 970 000 – 1 400 000 €
Tillträde december 2019.

Reversibel luftkonditionering - värme/kyla, 2-glas isolerfönster, solpaneler, fullt utrustade kök, marmor i badrummen, trägolv, inbyggda garderober samt privat parkering och förråd.

Belém, en av Lissabons mest exklusiva stadsdelar och är en vacker del av Lissabon mellan palats och parker.

I Belém finns många historiska monument och byggnader. Här har presidenten sitt presidentpalats. Många förmögna Lissabonbor har flyttat ut från centrum i Lissabon till Belém och här byggt sina villor. Tropical Garden och Belém Tower, marina, the CCB (Belém Cultural Center) och Jeronimos Monastery är några av de faktorer som styrker potentialen i detta område.

Till Lissabon downtown kan du åka på 10 minuter med spårvagn, buss eller pendeltåget. Man kan även gå strandpromenaden ända till Cais do Sodré.

Avstånd
Lissabon Downtown med spårvagn: 10 minuter
Lissabons Airport: 15 minuter
Ponte 25 de Abril Bridg: 5 minuter

Golf
Lissabon området har flera golfbanor längs kusten. Inom en timmes bilresa finns 24 golfbanor. Cascais med två prestigefyllda golfbanor, Quinta da Marinha och Oitavos Dunes, ligger inom 25 km.

Lissabon
Stad med så mycket att erbjuda.
Tradition, romantik, underhållning, modernt och trendigt liv, spänning, mat, natur och mycket, mycket mer.

Lissabon är en av världens vackrast patinerade städer. Ta en tur med någon av de antika, skramlande spårvagnarna och du får se trånga gränder kantade av omaka bostadshus och sekelgamla butiker med oförändrade fasader. Medan andra europeiska storstäder har rivit och byggt nytt har Portugals huvudstad bevarat det gamla och framstår i dag lite som en bedagad skönhet som vägrar plastikoperationer.

Lissabon är nog för evigt förknippad med havet och de stora upptäckarnas tid och i den staden lockar mångfalden. I Lissabon stressar man inte och staden har en stolt progressiv anda. Det är en plats där arvet från det förflutna har skapat grunden för framtiden. Den här kosmopolitiska staden har ett rikt kulturarv, med unik arkitektur, fantastiska museer och ett livligt nöjesliv som kan konkurrera med många andra europeiska städer.

Belém är en stadsdel i Lissabon.
Belém är en stadsdel i Lissabon som ligger vid floden Tejos nordvästra strand. Belém är den stadsdel, med många grönområden, som ligger innan de strandnära förorterna Estoril och Cascais där älven möter Atlanten och är hem för stadens mest berömda monument och museer.

Belém ligger vid mynningen av floden Tejo och sex kilometer väster om Lissabon centrum (Baixa) och två kilometer väster om Ponte 25 de Abril (25 April-bron).

Ponte 25 de Abril är en yngre motsvarighet till Golden Gate Bridge i San Fransisco och som svingar sin röda siluett över floden Tejo. Vid brofästet ligger Alcantaras hamnområde vars magasin blivit en del av Lissabons nattliv.

Längs floden Tejo är det mesta kantat med industrier, höga gator, järnvägslinjer, lager och fabriker. Men staden har byggts om en lång sträcka längs floden under de senaste åren, omvandlat det till parker med marinor, caféer och museer. Tejo runt Belém utgör en av de bästa delarna av floden. Det har blivit en av stadens mest populära joggingspår, fullt av löpare, cyklister och turister.

Lissabons mest monumentala och historiska område är Belem. Det var härifrån som många av de stora portugisiska upptäcktsresorna inleddes: Vasco da Gama till Indien, Ferdinand Magellan seglade runt jorden och Bartolomeu Dias rundade Godahoppsudden.

Belém är hem för många av Lissabons viktigaste monument. Beléms rötter går tillbaka till sjöfararnas och de stora upptäckternas tid. Beléms tre viktigaste sevärdheter är: Jeronimos kloster, Belém Tower, Berardo Museum. På kajerna, som pryds av parker och promenader, blandas Emanuel-arkitekturens mästerverk med monument över den portugisiska sjöfartens guldålder. Mitt i detta område står det moderna Centro de Belém, en kantig stenbyggnad med medelhavsterrasser. Med sina teatersalonger, utställningar och butiker är centret stadsdelens hjärta och dessutom en vital del av Lissabons kulturliv.

Belém skiljer sig dock fortfarande en hel del från centrala Lissabon. De friska vindarna från floden och det faktum att flera av Lissabons främsta sevärdheter ligger här gör sitt till för att öka dragningskraften.

Pastéis de Belém
En stor anledning att återvända till Belém om och om igen, är enligt mitt tycke, för att prova de utsökta och berömda, rykande varma "Pastéis de Belém" som du köper i kaféet med samma namn, ligger på högra sidan av klostret. Det är mördeg fylld med vaniljkräm gjord på grädde och äggula serveras med lite kanel på toppen. 

Resa till Portugal
Om du tycker att detta är intressant bör du så snart som möjligt resa till Lissabon för att se lägenheterna och området. Jag kan hjälpa dig att arrangera en resa. 

 

Med vänlig hälsning

Ove Rangardt

 

Utland Invest

www.utlandinvest.se
info@utlandinvest.se
Tel: +46 (0) 70 30 40 633
skype: utlandinvest

 
I bostaden:

 • Vitvaror
 • Luftkonditionering
 • Havsutsikt
 • Vacker Miljö
 • Designad trädgård
 • Garage
 • Gym

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:857

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron