Bay Residence, Lagos, Algarve, Portugal
Search
× Search


 
Bay Residence, Lagos, Algarve, Portugal


Bay Residence, Lagos, Algarve, Portugal

Objekt nr: PN18001

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Lagos
Typ av fastighet:
 • Lägenhet,

Pris: 275 000 €
Antal sovrum:
 • 2,
 • 3,


Privilegierat läge och unik utsikt över bukten i Lagos
Bay Residence ligger nära det historiska och vackra centrum av Lagos i stadsdelen Torraltinha. Det ligger inom promenadavstånd från Lagos Marina och från Old Town, nära några av Algarves mest fantastiska stränder och populära golfbanor

Med ett typiskt medelhavsklimat, har området underbart solsken större delen av året, och erbjuder i närheten en mängd attraktioner, historiska byggnader, restauranger, kultur etc. vilket kännetecknar denna region.

Detta projekt består av nybyggda lägenheter med 2 och 3 sovrum, fullt utrustade kök, luftkonditionering, centraldammsugare, veranda, swimmingpool, centralt beläget i den vackra staden Lagos.

På taket finns en uppvärmd pool och en terrass med vacker panoramautsikt. Alla lägenheter har en parkeringsplats i garaget. Området är inhägnat och med elektronisk infart och omgiven av anlagda trädgårdar.

Bay Residence byggd efter högsta standard, kommer att vara en av de mest lyxiga fastigheterna i stan. Fastigheten med anlagd trädgård är inhägnad och med automatiska grindar. Byggnaden kommer att bestå av 5 våningar. Lägenheter med tre sovrum finns på tredje, fjärde och femte våningen i byggnader med fantastisk utsikt över Meia Praia Bay och staden. Takterrass med uppvärmd pool, soldäck och fantastisk havsutsikt

PN18001 Bay Residence, Lagos, Algarve, Portugal
Lägenhet: 2 sovrum: 2 bad, yta 88,3–103,8 m2, veranda 17,5–40,5 m2, förråd, garage, pris 275 000 – 550 000 €
Lägenhet: 3 sovrum: 2 bad, yta 132,2–174,7 m2, veranda 42–74 m2, förråd, garage, pris 475 000 – 1 150 000 €
Tillträde: slutet 2017.

Stränder i Lagos
Meia Praia, Praia da Batala, Praia do Pinhao, Praia Dona Ana, Praia do Camilo och Praia de Porto Mos


Golf
Det finns 6 golfbanor inom 5 till 20 minuters bilresa.
Boavista - 18 hål par 71 (bara 2 km bort med spa-faciliteter).
Palmares - 18 hål par 71 (ca 5
 km).
Penina - 18 hål par 73 (samt 2 x 9 hål) (ca 12
 km).
Pestana Alto Golf - 18 hål par 72 (ca 15
 km).
Parque da Floresta - 18 hål par 72 (ca 15
 km).
Morgado do Reguengo - 2 x 18 hål (ca 20
 km).

Lagos
Lagos har blivit en av de allra populäraste semesterorterna i Algarve.  Och inte undra på. Här finns kilometervis med sanddyner insvepta i det lugna, varma vattnet och naturliga grottor som är urkarvade ur klipporna av havet, historiska monument som berättar historier om tidigare storhetsperioder, en modern marina, ett hektiskt nattliv, närbelägna golfbanor och ett stort antal barer och restauranger.

Centralt i Lagos ligger Lagos Marina som är en av de bästa och vackraste marinorna i hela världen. Lagos Marina ligger med gångavstånd till den pittoreska stadskärnan i Lagos som för två århundraden sedan var regionens huvudstad och hemmahamn för många upptäcktsresande som kartlade vägen till Indien. 

Längs kajen i marinan finns affärer, barer och restauranger och det är ett bra ställe att stanna och slappna av och bara titta på folklivet. Det finns en vänlig atmosfär runt denna plats och hela området är vackert anlagd.

Korsa bron över floden och du är på Avenida dos Descobrimentos med sin strandpromenad. Inom några minuter är du i centrum av den historiska staden Lagos ”Old Town” med affärer, restauranger, kaféer och barer och torg. Den gamla delen av staden med kullerstensgator och blomsterklädda torg har blivit vackert restaurerade.

Det finns långt över 100 restauranger i Lagos, från snackbarer till gourmetrestauranger. Många ligger i den gamla stadsdelen, men om du föredrar Lagos Marina så finns där ett bra urval av restauranger där du kan äta middag medan du beundrar den vackra båtarna förtöjda i Marinan.

Lagos är en mycket fin pittoresk stad som lever året runt. Här finns fina piazzor, torg där restauranger, caféer och affärer är öppna året runt. Nya och gamla byggstilar blandas i harmoni med
 snirkliga gränder. Dessutom är detta en fin hamnstad och bara ett stenkast från citykärnan ligger beachen med den gyllene sanden och Praia de Dona Ana (en av de mest fotograferade klipporna utmed Algarve kusten).

I Lagos är marknaderna på förmiddagarna en attraktiv träffpunkt. Här säljs framför allt färska råvaror som fisk, grönsaker och frukt. Det finns även andra marknader som säljer handgjorda produkter från området som till exempel handmålad keramik, tyger och läder.

Förutom att gå på marknader finns otroliga möjligheter för sporter som surfing, segling, vattenskidor och golf. De stora atlantvågorna lockar många surfare hit men man ska tänka på att både strömmar och vindar är mycket starka här vilket gör att det kräver stor erfarenhet av surfaren.I bostaden:

 • Balkong
 • Vitvaror
 • Luftkonditionering
 • Swimming pool
 • Havsutsikt
 • Garage

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:964

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron