Conde Redondo 119, Santo Antonio, Lissabon
Search
× Search


 
Conde Redondo 119, Santo Antonio, Lissabon


Conde Redondo 119, Santo Antonio, Lissabon

Objekt nr: PN16001

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Lissabon
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 275 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,


Conde Redondo 119 - i den mest exklusiva delen av Lissabon!
I centrum av Lissabon och gränsande till Avenida da Liberdade och Marquis of Pombal Square ligger Conde Redondo 119, ett exklusivt och lyxigt bostadshus.

Conde Redondo 119 ligger i centrala Lissabon, ett av de mest prestigefyllda områdena i huvudstaden. Det är gångavstånd till Avenida da Liberdade, där du kan hitta alla de stora internationella varumärkena samt Marques de Pombal och Parque Eduardo VII vilket är den viktigaste parken i staden.

Conde Redondo 119 är en restaurerad byggnad som består av en huskropp anpassad till de gränsande byggnaderna. Med enkla linjer har byggnaden en fasad som förskönar denna del av det prestigefyllda området med sina små stormarknader, mini gallerior, hotell, restauranger, barer och närhet till allt.

Byggnaden ligger nära El Corte Inglés, Praça Marquês de Pombal, Eduardo VII Park, Gulbenkian museet, Amalia Rodrigues Garden och Restaurang Eleven samt andra ikoner i det kommersiella och kulturella livet i staden.

Denna byggnad har ett unikt läge med närheten till tunnelbanan, den stora utbud av restauranger och närvaron av internationellt kända märkesbutiker, sida vid sida med teatrar, trädgårdar och andra tjänster, ger en enastående vardag, i ett utmärkt läge.

Gå på höger sida av Avienda da Liberdade upp mot Marques de Pombal. Ta till höger gatan innan Marques de Pombal som heter Rua Alexandre Herqulano. Gå 200 meter och fortsätt till vänster på Rua Conde de Redondo 100 meter. Huset ligger på höger sida på denna gata.

Byggnaden har 4 våningar med 10 lägenheter - två lägenheter med 1 sovrum och åtta lägenheter med 2 sovrum - med ytor mellan 54 och 85 kvm. Takhöjden är 3,00 meter. Varje lägenhet är utformad med komfort och elegans. De tidstypiska detaljerna på denna vackra byggnad skall fullt återställas till sin forna glans. Byggnaden har hiss vilket är ovanligt i dessa gamla byggnader. Parkering finns i närheten inom 25 meter.

Dessa lägenheter är perfekta för investerare och för de som söker central lägenhet med närhet till allt i Lissabon.

PN16001 Conde Redondo 119, Santo Antonio, Lissabon    
Lägenhet: 2 sovrum, 2 badrum, yta 78 – 84,6 m2, pris  364 000 – 423 000 €
Tillträde: första kvartalet 2018

Centrala Lissabon med Avenida da Liberdade

Hjärtat i det moderna Lissabon är Baixa med dess breda gator och det enorma torget, Praça do Comércio, intill floden. I norra Baixa ligger stadens andra stora torg Praça Dom Pedro IV (mer känt som Rossio). Norr om Rossio gränsar torget Restauradores Square. Avienda da Liberdade sammanbinder torgen Restauradores Square med Marquis of Pombal Square.

Avenida da Liberdade
Avenida da Liberdade (Liberty Avenue) är en viktig aveny i centrala Lissabon. Den går norrut och sammanbinder torgen Restauradores Square med Marquis of Pombal Square. Det är en 90 meter bred boulevard, 1100 m lång, med tio filer som är delade med trottoarer för fotgängare dekorerade med gräs och rabatter.

Avenida Liberdade är Lissabons stora paradgata. På båda sidor om den breda gatan finns, förutom många hotell, även kläder, smycken, skor, parfym och mycket annat från de stora europeiska modehusen. Idag har allén en elegans med fontäner och cafébord omgivna av skuggande träd, samt en trottoar dekorerade med abstrakta mönster.

Avenyn färdigställdes 1882 och har Champs-Elysées i Paris som förebild. Några av originalbyggnaderna har ersatts av moderna kontorsbyggnader av glas och stål och hotellkvarter. Vissa av de gamla arkitekturpärlorna kvarstår, inklusive ett antal art deco kiosker som fungerar som restauranger i det centrala området av den breda avenyn. Dess gångbanor och rondeller är dekorerade med många monument och statyer.

Praça Marquês de Pombal
I den norra delen och högst upp på Avenida da Liberdade finner du Praca Marques of Pombal Square. Praça Marquês de Pombal är en viktig rondell i Lissabon. Den ligger mellan Avenida da Liberdade och Eduardo VII-parken. Rondellen sammanbinder viktiga vägar: Liberdade, Duque de Loulé och Fontes Pereira de Melo, liksom gatorna Braamcamp och Joaquim António de Aguiar.

Det är den huvudsakliga skärningspunkten för Lissabons tunnelbanesystem och ett av de livligaste områdena i fråga om fotgängare och trafik. I dess centrum finns en 9 meter hög staty av Marques de Pombal som håller ett lejon, på toppen av en 34 meter hög plint, som hedrar återuppbyggnaden av Lissabon efter jordbävningen 1755.

Eduardo VII Park - Lissabons centrala park med en underbar utsikt.

Belägen i den norra delen av Avenida da Liberdade bakom Praça Marquês de Pombal, ligger Parque Eduardo VII, den största gröna ytan i Lissabons centrum. Den anglo-portugisiska parken är en stor utkiksplats varifrån man kan se staden.
Parken är väl värd ett besök, och det inte enbart för den utsökta utsikten över staden. Förutom de gröna växterna finns här ett antal dammar, fontäner och statyer. Varje sommar är den också platsen för stadens årliga bokmässa, som varar i flera dagar.
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:778

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron