Victoria Golf, Los Alcazares, Murcia, Costa Calida
Search
× Search


 
Victoria Golf, Los Alcazares, Murcia, Costa Calida


Victoria Golf, Los Alcazares, Murcia, Costa Calida

Objekt nr: SN13007

Land: Spanien
Område: Costa Calida

Ort: Los Alcazares
Typ av fastighet:
 • Lägenhet,

Pris: 145 000 €
Antal sovrum:
 • 3,


Prisvärda lägenheter i den populära strandorten Los Alcázares
Residencial Victoria Golf ligger nära stranden i den populära strandorten i Los Alcázares vid golfbanan La Serena. Nyproducerat bostadsområde med 32 lägenheter som ligger 900 meter från stranden Los Alcázares och nära alla bekvämligheter i Mar Menor. Bostadsområdet har fin utsikt över stranden och golfbanan La Serena Golf som byggdes 2006.

Los Alcazares ligger 15 km från San Javier flygplats och nås direkt via motorvägen AP-7. Det ligger nära till många femstjärniga 18-håls golfbanor och ett antal blå flagg stränder samt nära till många lokala bekvämligheter, inklusive restauranger, barer, affärer och sportanläggningar.

Victoria Golf bostäder i Los Alcázares har allt: havet, solen och golf. Vädret är typiskt medelhavs väder med en medeltemperatur på 18° C, mjuka vindar och solen skiner mer än 3200 timmar per år.

Bostadsområdet består av 32 lägenheter med en gemensam pool. Lägenheterna på bottenvåningen har trädgård och lägenheterna på översta våningen har takterrass. Alla har 3 sovrum och 2 badrum och ett fullt utrustade kök. De har också en tvättstuga och det är förberett för luftkonditionering. Alla har parkeringsplats och förråd under jord. Njut av utsikten över golfbanan La Serena och Mar Menor i underbara och bekväma hus.

SN13007 Victoria Golf, Los Alcazares, Murcia, Costa Calida, Spanien

Lägenhet med trädgård: 3 sov, 2 bad, yta 92 m2, tomt 50 m2, pris 145 000 – 165 000 €
Lägenhet med takterrass: 3 sov, 2 bad, yta 83 m2, takterrass 72 m2, balkong 10 m2, pris 155 000 – 165 000 €
Ingår: garage, förråd, gemensam pool
Tillträde: mars 2017.

Golf
Totalt 22 golfbanor som befinner sig i närheten av Murcia bl.a. Lorca Golf Resort, El Valle Golf, Hacienda Del Alamo Golf Resort, La Manga Club West Course, Hacienda Riquelme Golf, Condado de Alhama, Club De Golf Altorreal, Mar Menor Golf, Roda Golf Course och Saurines De La Torre Golf.

Jack Nicklaus Golf Trail är en unik golfupplevelse består av sex Jack Nicklaus designade, 18-håls mästerskapsbanor med högsta kvalitet och design normer. Golf spelas då på banorna Mar Menor, La Torre, Saurines, Riquelme, El Valle och Alhama, i regionen Murcia, en av de viktigaste golfdestinationer i Europa, ett "europeiskt Arizona".

Regionen är också hem till Hacienda del Alamo som är en av Spaniens längsta golfbanor och den världsberömda La Manga Club.

Los Alcázares
Los Alcázares strandort är ett populärt område som ligger i Costa Cálida intill Mar Menor. Costa Cálida betyder den varma kusten. Över 3 000 soltimmar och ett mikroklimat lockar turister hit hela året.

Los Alcázares är en liten, men växande stad vid kusten och här har fiskebåtarna guppat och spa baden dominerat sedan romarriket. Men nu har nordeuropéer insett att denna underbara fiskeby erbjuder så mycket mer.

Staden har sportanläggningar fotboll, tennis, paddel, friidrott och fronton, förutom en gemensam pool. På kusten möjligheter till olika vattensporter. Det finns flera golfbanor med 18 hål, en av dem ligger bredvid Victoria Golf.

Mar Menor (lilla havet) är Europas största saltvatten laguner. Ansluten till den intilliggande Medelhavet genom flera kanaler, har Mar Menor en yta på nästan 20 km². Det är alltid 2-4 grader varmare än i Medelhavet vilket gör det till ett mycket populärt resmål för kitesurfing, vindsurfing, segling och andra vattensportentusiaster.

Mar Menor har en drygt 70 kilometer lång kuststräcka och varmare vatten än övriga stränder vid den spanska sydkusten. Området inbjuder till bad- och vattenaktiviteter. Hit söker sig många på grund av det läkande och mineralrika vattnet med en behaglig badtemperatur och en lufttemperatur på i genomsnitt 22 grader.

I närheten ligger San Pedro del Pinatar med sina saltsjöar med hälsosam bad för dem med artros eller reumatism. Mar Menor erbjuder även ett stort utbud av fritidsaktiviteter och all tänkbar service längs strandpromenaden med uteserveringar, restauranger, barer, musik, dans, marknader och affärer.

San Javier-Murcia flygplats ligger 6 kilometer från bostadsområdet och Alicante flygplats ligger cirka en timme bort med bil. Inom 30 minuter ligger La Manga och Cartagena samt andra strandorter söder om Costa Blanca. Vägarna i området håller hög standard och det går snabbt att ta sig fram.

Los Alcázares är också värd för många fiestas och festivaler under året, inklusive en stor medeltids marknad i slutet av varje mars, och de sista två veckorna i augusti firas, "La Huerta" som är en internationell festival och högtid i firandet av regionens status som handelsträdgård i Spanien.I bostaden:

 • Swimming pool
 • Havsutsikt
 • Vacker Miljö
 • Designad trädgård
 • Privat täckt parkering

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:833

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron