Residencial Las Dunas, Costa Blanca, Spanien
Search
× Search


 
Residencial Las Dunas, Costa Blanca, Spanien


Residencial Las Dunas, Costa Blanca, Spanien

Objekt nr: SN06001

Land: Spanien
Område: Costa Blanca

Ort: Las Higuericas Beach
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 152 900 €
Antal sovrum:
  • 2,


”Front line” vid Las Higuericas Beach (Costa Blanca South)
Residencial Las Dunas är ett projekt med 18 lägenheter varav 9 lägenheter med två sovrum + trädgård och 9 med två sovrum + takterrass. Området har också en gemensam pool, lekplats och parkering.
Las Higuericas Beach är en 35 meter bred och 966 meter lång strand.

I närområdet finns omfattande sport och fritidsaktiviteter, kommersiella centra, restauranger, golfbanor, sportområden mm. Enkel åtkomst till motorvägen AP-7 och flygplatserna i Alicante och Murcia på mindre än 30 minuter med bil.

SN06001 Residencial Las Dunas, El Pilar de la Horadada, Costa Blanca, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 61,1 m2, trädgård 46,2 m2, pris 152 900 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 61,1 m2, takterrass 51,6  m2, pris 157 900 €
Lägenhet: 2 sov, 1 bad, yta 62,4 m2, trädgård 58,8 m2, pris 152 900 €
Lägenhet: 2 sov, 1 bad, yta 61,1 m2, takterrass 51,6  m2, pris 157 900 €
Tillträde: juli 2017

Golf
Inom kort avstånd ligger golfbanorna Mar Menor Golf Resort, Las Ramblas, Villamartin, Campoamor, Las Colinas och La Manga
Club

Torre de la Horadada
Torre de la Horadada är ett av de resemål som ligger längst söderut i Costa Blanca. Horadada är en lugn fast populär resort med fina stränder. Vilket inte är oväntat eftersom det tillhör den omtalade Orihuelakusten som har några av de finaste stränderna i Spanien. Här kan du antingen slappa hela dagen eller vandra vidare för att uppleva resortens kulturella inslag.
Torre de la Horadada ligger vid den sydligaste änden av Costa Blanca, intill Costa Calida och Murcia. Det innebär att det är också nära till det varma innanhavet i Mar Menor i Murcia, med dess flamingos och terapeutisk lera!

Orten är en del av den berömda Orihuela-kusten med några av de bästa stränderna i Spanien. Det är nära motorväg och kustvägen som leder till flygplatserna, städer och golfbanor. Det finns även en busslinje som går genom Pilar och alla lokala städer, ända till Murcia. Således kombinerar atmosfären i en sömnig kuststad samtidigt vara direkt ansluten till alla lokala sport bekvämligheter, anläggningar, restauranger, nattliv etc. Det finns en biograf i Pilar visar engelskspråkiga filmer (på helgen) och en kommunal pool med skjutbart tak, så det är tillgängligt året runt.

På sommaren finns mängder idrottsaktiviteter, för många att nämna alla, men exempelvis vindsurfing, kite, snorkling, dykning, golf och mycket annat. Det vill säga alla de vanligaste vattensporter men även sådant som strandfotboll och volleyboll och skärmflygning. Tennis, ridning, vandring, golf, mountainbike etc, året om.

Den närmaste flygplatsen är Murcia (San Javier), bara 15 km bort. Flyme, Easyjet och Ryanair flyga dit bland många andra. Dessutom är Alicante flygplats bara 60kms (om 45mins) bort. Båda flygplatserna är direkt kopplade till resort av motorvägen.

Pilar de la Horadada är den närliggande staden där man kan shoppa, besöka flertalet barer eller äta gott på någon av de mysiga resturangerna. Det finns även en biograf som visar filmer på engelska, dock med spanska undertexter. Besöker du Torre de la Horadada kan du vara säker på varma temperaturer och solens sköna strålar. Området finner sig i ett tillstånd av evig vår vilket gör det till ett populärt semestermål för många gäster.

I bostaden:

  • Swimming pool

Närhet till:

  • Affär
  • Service
  • Golfbana
  • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1035

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2021 Utland Invest