River Terraces, Lissabon
Search
× Search


 
River Terraces, Lissabon


River Terraces, Lissabon

Objekt nr: PN09003

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Seixal
Typ av fastighet:
 • Lägenhet,

Pris: 190 000 €
Antal sovrum:
 • 2,
 • 3,
 • 4,


Panoramautsikt över Lissabon och floden Tejo.
Det är så här man skall bo i Lissabon! Två hundra meters promenad och 15 minuters båtresa över floden Tejo så är du i Lissabons Downtown. Endast sex hundra meter från Europas vackraste torg Praca do Comercio. Du behöver ingen bil, inga bilköer, inga parkeringsproblem.

Här hittar du det bästa av två världar, närhet (15 min) till storstaden samt lugn och trygghet i ett lyxigt område med rymd och god design.

Man köper lägenheter i River Terraces för närheten till natur, stränder och golfbanor på ena sidan och huvudstaden Lissabon på andra sidan med allt som en huvudstad har att erbjuda av nöjen, kultur, shopping och restauranger d.v.s. läget, läget, läget. Dessutom nybyggt, dvs. fräscha lägenheter byggda efter senaste standard och till ett mycket bra pris jämfört med downtown Lissabon.

Välkommen till River Terraces.
River Terraces är ett område med nybyggda lägenheter i storlekar från ett till fyra sovrum (T1 till T4) vid flodkanten i Seixal och med en hisnande panoramautsikt över floden och Lissabon.

Dessa magnifika bostäder med modern arkitektur ligger intill den berömda fotbollsklubben Benficas träningscenter och har en fantastisk utsikt över vattnet och staden Lissabon.

Bostäder har privat parkering, förråd och ett gym samt en gemensam trädgård med lekplats och två pooler varav en för barn. I projektet ingår också ett område med handel, affärer och annan service, innefattande ett dagis, en restaurang och en hälsoklubb med simbassänger.

Seixal, med Lissabon på andra sidan av floden. Du tar båten över floden till hjärtat av Lissabon på bara 15 minuter. Till motorvägen A2 mellan Lissabon och Algarve är det endast 2 minuter.

Området
Det är ett modernt bostadsområde med stora grönområden. Här kan du njuta av lugnet av att bo i ett område med en bred panoramautsikt utöver floden Tejo och Lissabon. I närheten finns restauranger, stormarknad, den lokala marknaden, butiker, apotek, skolor och kollektivtrafik.

Det finns också ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter: cykelbana, hälsoklubb, simbassänger och idrottsplats. Fotbollsklubben Benficas träningscenter ligger precis intill. Här kan du se när de tränar och spelar sina träningsmatcher från din lägenhet.

Det är en kort bilresa till Portugals näst största köpcentrum, Almada Forum. När man är så nära Lissabon, är det lätt att njuta av kultur, shopping och nattliv i denna livliga europeiska huvudstad. Azeitão, Palmela, Sesimbra, Setúbal och Troia är ännu närmare, vilket gör det till en idealisk bas för oförglömliga dagsutflykter.

Avstånd:
15 minuter till Lissabons centrum (Downtown)
20 min till Lisbo’n International Airport
5 min till Almada Shopping Centre (näst största köpcentret i Portugal).
5 min till det nya universitetet New University Nova de Lisboa
5 min till sjukhuset Hospital Garcia de Orta, där 90% av personalen pratar engelska.
10 min till 20 km lång sandstrand.
4 internationella golfbanor inom 10 minuter.
20 internationella golfbanor inom 45 minuter.
24 internationella golfbanor inom 60 minuter.


10 minuter till Caparica

Södra sidan floden Tejo finns denna 3 mil långa Costa da Caparica, Caparica-kusten. Detta är Lissabon-bornas favoritstrand för bad och brädsegling. Dramatiska klippformationer och ljuvliga vikar med sandstrand avlöser varandra längs kusten söderut. Här finns strandpromenad, caféer restauranger duschar toaletter och vacker lång strand. Åk från Lissabon med båt från Cais do Sodré, eller ta bilen över bron Ponte 25 de Abril väg A2 åk av IC20.

Golf

I närheten finns tre golfklubbar varav en har två banor.  Aroeira 1 och 2, Troia Mästerskapsbana och Quinta do Peru Golfbana. Dessutom har du 24 golfbanor inom 1 timme.

Stränder
Mycket nära finns (15 km): Costa da Caparica, Fonte da Telha, Sesimbra, Meco, Arrábida and Troia. Alla med blå flagga (high quality):

PN09003 River Terraces, Seixal, Lissabon, Portugal
River Terraces finns i nu tre etapper. Etapp 1 är slutsåld. 

Etapp 2
2 sov: 2 bad, yta 93,4 - 104,5 m2, veranda 5,2 - 28,5 m2, pris 207 000 - 234 000 €
3 sov: 2 bad, yta 111 - 128,1 m2, veranda 12,3 - 38,2 m2, pris 245 000 - 313 000 €
Tillträde: juni 2018.

Etapp 3
3 sov: 2 bad, yta 129 m2, veranda 36 m2, pris 266 000 - 318 000 €
4 sov: 3 bad, yta 146,1 m2, veranda 38,2 m2, pris 352 000 - 393 000 €
Tillträde: december 2018.

Lägenheterna med 1 och 2 sovrum har 1 garage och ett förråd.
Lägenheterna med 3 och 4 sovrum har 2 garage och ett förråd.


Seixal
Seixal är en fiskeby på södra sidan av floden Tagos. Det finns enkel tillgång till Lissabon med bil eller färjorna som går hela dagen från Seixal till centrum av staden.

Namnet "Seixal" kommer från en typ av slät sten (Seixo) som finns i floder och staden är uppkallad efter dessa stenar. Staden var en viktig semesterort för aristokratin från närliggande Lissabon under det 1700-talet, nämligen i Quinta da Fidalga.

Seixal är en mycket trevlig stad som har behållit sitt historiska centrum och traditioner fiske i städerna. Den har alla bekvämligheter: marknaden, skolor, restauranger.


Flodsidan i Seixal utmärks också av dess charmiga gamla centrum: gator kantade av hus med kakelfasader, musiken från en blåsorkester som kommer från Philharmonic Association och färsk fiskgrillning på Sousa tavernan. Vare sig du vill titta på sjöfåglar eller se på Benficas fotbollsklubb, ger älven en permanent attraktion med en bakgrund av den spektakulära utsikten över Lissabon.

Beläget i centrum av den vackra fiskebyn Seixal, som har behållit sin historiska charm. En kort promenad längs kullerstensbelagda gränder och förbi den gamla kyrkan tar dig till havet och stranden. Koppla av i ett traditionellt café eller fånga den snabba moderna färjan för en 15 minuters resa över floden till centrum av Lissabon.


Lissabon

Lissabon solar sig i reflexerna från Tejofloden och förför snabbt de flesta besökare. Blandningen av historia och samtid, av småstad och metropol, av det bedagade och det skinande nya, är oemotståndlig. Lägg till utmärkt shopping, ett sent men säkert nattliv och krogar med Europas godaste fisk så har du staden i ett nötskal.

Lissabon ligger vid Atlantkusten, vid floden Tejos mynning, och är Portugals huvudstad. Lissabon har fortfarande en gammaldags atmosfär men de senaste 20 åren har mycket förändrats. Bland mysiga och trånga gränder och storslagna torg har denna vitala, trendiga och festglada stad också flera nattklubbar och barer. Med Atlanten så nära erbjuder hamnstadens restauranger dessutom utsökta fisk och skaldjursrätter!

Lissabon är en vacker och avslappnad stad, fylld av kontraster, från moderna höga hus till gamla hus i jugendstil, underbara trottoarer med mosaiker, glada färger och medeltida morisk arkitektur.


Lissabon har flera
universitet och högskolor, nationalteater, opera och förnämliga museer, bland annat Gulbenkianmuseet för internationell konst, nationalmuseum för äldre portugisiskt måleri och ett museum som visar praktvagnar från 1500- och 1600-talen.

Centrum av Lissabon
Lissabons historiska centrum är byggt på sju kullar, vilket gör en del av stadens gator för branta för motorfordon och staden betjänas av tre bergbanor och en hiss. Den västra sidan av staden är huvudsakligen ockuperat av Monsanto naturparken, en av de största stadsparker i Europa med ett område med nära 10 kvadratkilometer.

I närheten av hamnen ligger Praça do Comercio, ett av Europas elegantaste torg. De omgivande byggnaderna har attraktiva arkader längs fasaderna. Lissabons centrum, Baixa, är utlagd i ett rutmönster och byggdes till största delarna upp efter jordbävningen. Det äldsta området heter Alfama och ligger nära floden. Mycket överlevde jordbävningen och här finns en hel del medeltida byggnader kvar.

Hjärtat av staden är Baixa eller centrum. Baixa är organiserad i ett rutnät och ett nätverk av kvadrater byggda efter år 1755. Slottet São Jorge och Santa Maria Maior domkyrka ligger på en av de sju kullarna i Lissabon, öster om Baixa.


Video River Terraces

https://www.youtube.com/watch?v=fOWpczIktxo

 

Drönare över området

https://www.youtube.com/results?search_query=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2Fd9CqtywuQfg

 

I bostaden:

 • Balkong
 • Terrass
 • Vitvaror
 • Luftkonditionering
 • Kabel/Satellit TV
 • Swimming pool
 • Havsutsikt
 • Landskapsutsikt
 • Vacker Miljö
 • Designad trädgård
 • Garage
 • Gym
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2483

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron