The Leaf, Porto de Mós, Lagos, Portugal
Search
× Search


 
The Leaf, Porto de Mós, Lagos, Portugal


The Leaf, Porto de Mós, Lagos, Portugal

Objekt nr: PN08013

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Porto de Mós
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 565 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Lyxlägenheter nära stranden i Porto De Mós, Lagos
Välkommen till de nya och fantastiska lägenheterna The Leaf, som ligger bara några steg från den vackra Porto de Mós-stranden i Lagos.

Beläget i ett mycket eftertraktat område bara 300 meter från Porto de Mos-stranden, med den historiska staden Lagos och dess världsberömda småbåtshamn en kort bilresa bort, och mindre än en timmes resa till Faros internationella flygplats.

Det är den perfekta miljön för att koppla av, sola och skapa oförglömliga minnen med vänner och familj. Denna fastighet erbjuder högsta komfort, inklusive luftkonditionering, golvvärme och ett miljövänligt solsystem för energieffektivitet.

Bostäderna är också designad för fritid och välbefinnande, med en stor utomhuspool, ett fullt utrustat modernt gym och en avkopplande jacuzzi. För de boendes bekvämlighet finns privat inomhusparkering, vilket garanterar säkerhet och enkel åtkomst.

Med Lagos paradisiska bakgrund är dessa bostäder den perfekta platsen för familjer att bo både permanent och på fritid.

Alla lägenheter är utrustade med luftkonditionering, golvvärme i alla rum, elektriska fönsterluckor och solpaneler. Här finns även en utomhuspool, gym, bastu, jacuzzi och privat parkering.

PN08013 The Leaf, Porto de Mós, Lagos, Portugal
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 90,6-98,5 kvm, veranda 25,6-43,2 kvm, pris 565 000-640 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 124,6 kvm, veranda 38,5-39,8 kvm, pris 695 000 €
Tillträde: april 2025

Stränder i Lagos
Meia Praia, Praia da Batala, Praia do Pinhao, Praia Dona Ana, Praia do Camilo och Praia de Porto Mos

Golf
Algarve är en av Europas främsta golfdestinationer, med över 35 golfbanor inklusive några av de bästa mästerskapsbanorna i Europa. Alla är inom en timmes bilresa från Porto de Mos. I västra Algarve finns sex etablerade golfbanor - Boavista, Palmares, Penina, Alto Club, Parque da Floresta och Morgado.

Det finns 6 golfbanor inom 5 till 20 minuters bilresa.
Boavista - 18 hål par 71 (bara 2 km bort med spa-faciliteter).
Palmares - 18 hål par 71 (ca 5km).
Penina - 18 hål par 73 (samt 2 x 9 hål) (ca 12km).
Pestana Alto Golf - 18 hål par 72 (ca 15km).
Parque da Floresta - 18 hål par 72 (ca 15km).
Morgado do Reguengo - 2 x 18 hål (ca 20km).

Lagos
Lagos har blivit en av de allra populäraste semesterorterna i Algarve.  Och inte undra på. Här finns kilometervis med sanddyner insvepta i det lugna, varma vattnet och naturliga grottor som är urkarvade ur klipporna av havet, historiska monument som berättar historier om tidigare storhetsperioder, en modern marina, ett hektiskt nattliv, närbelägna golfbanor och ett stort antal barer och restauranger.

Centralt i Lagos ligger Lagos Marina som är en av de bästa och vackraste marinorna i hela världen. Lagos Marina ligger med gångavstånd till den pittoreska stadskärnan i Lagos som för två århundraden sedan var regionens huvudstad och hemmahamn för många upptäcktsresande som kartlade vägen till Indien. 

Längs kajen i marinan finns affärer, barer och restauranger och det är ett bra ställe att stanna och slappna av och bara titta på folklivet. Det finns en vänlig atmosfär runt denna plats och hela området är vackert anlagd.

Korsa bron över floden och du är på Avenida dos Descobrimentos med sin strandpromenad. Inom några minuter är du i centrum av den historiska staden Lagos ”Old Town” med affärer, restauranger, kaféer och barer och torg. Den gamla delen av staden med kullerstensgator och blomsterklädda torg har blivit vackert restaurerade.

Det finns långt över 100 restauranger i Lagos, från snackbarer till gourmetrestauranger. Många ligger i den gamla stadsdelen, men om du föredrar Lagos Marina så finns där ett bra urval av restauranger där du kan äta middag medan du beundrar den vackra båtarna förtöjda i Marinan.

Lagos är en mycket fin pittoresk stad som lever året runt. Här finns fina piazzor, torg där restauranger, caféer och affärer är öppna året runt. Nya och gamla byggstilar blandas i harmoni med snirkliga gränder. Dessutom är detta en fin hamnstad och bara ett stenkast från citykärnan ligger beachen med den gyllene sanden och Praia de Dona Ana (en av de mest fotograferade klipporna utmed Algarve kusten).

I Lagos är marknaderna på förmiddagarna en attraktiv träffpunkt. Här säljs framför allt färska råvaror som fisk, grönsaker och frukt. Det finns även andra marknader som säljer handgjorda produkter från området som till exempel handmålad keramik, tyger och läder.

Förutom att gå på marknader finns otroliga möjligheter för sporter som surfing, segling, vattenskidor och golf. De stora atlantvågorna lockar många surfare hit men man ska tänka på att både strömmar och vindar är mycket starka här vilket gör att det kräver stor erfarenhet av surfaren.

Resa till Portugal
Om du tycker att detta är intressant bör du så snart som möjligt resa till Lagos för att se villan och området. Här kan du köpa en bra belägen bostad och njuta av ett bekvämt "åretruntboende". Jag kan hjälpa dig att arrangera en resa. 

Med vänlig hälsning
Ove Rangardt

Utland Invest
www.utlandinvest.se
info@utlandinvest.se
Tel: +46 (0) 70 30 40 633Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:531

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest