Higuericas Beach, Torre de la Horadada, Alicante, Spanien
Search
× Search


 
Higuericas Beach, Torre de la Horadada, Alicante, Spanien


Higuericas Beach, Torre de la Horadada, Alicante, Spanien

Objekt nr: SN04001

Land: Spanien
Område: Costa Blanca

Ort: Torre de la Horadada
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,
  • Radhus,

Pris: 264 900 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Strandnära lägenheter, endast 300 meter från havet.     
Higuericas Beach ligger i det populära området Torre de la Horadada på södra Costa Blanca. Detta är ett nytt bostadsområde endast ett par hundra meter från den kilometerlånga sandstranden i Pilar de la Horadada samt nära restauranger, stormarknader, hälsocenter, apotek och parker. Det är endast 30 minuters bilresa till Murcia internationella flygplats och cirka 45 minuter till AlIcante.

 

Detta är ett modernt och stilrent projekt med ett strandnära läge. Här byggs lägenheter och radhus med två eller tre sovrum och två badrum. Till lägenheterna hör även trevliga uteplatser i markplan eller balkonger, vissa lägenheter har även takterrasser. Radhusen har uteplats, balkong och privat takterrass.

Man kan välja mellan lägenhet på markplan med stor terrass, våning ett med rymlig balkong eller takvåning med balkong och privat takterrass. Till varje bostad ingår en garageplats och i området finns det en gemensam pool.

Bostäderna har två eller tre sovrum, två badrum, vardagsrum med amerikanskt kök och två stora terrasser, en balkong och en takterrass.

Takvåningarna har på takterrassen ett jacuzzi och ett utomhuskök med ett litet kylskåp, handfat och 2 skåp med aluminiumdörrar på takterrassen.

Radhusen kommer bestå av tre sovrum, två badrum, vardagsrum och kök med en öppen och rymlig planlösning, trädgård med uteplats, balkong och privat takterrass.

Alla bostäder har en garageplats och det finnas tillgång till trevliga gemensamma ytor med pool. Alla bostäderna kommer att ha stora terrasser där du kan njuta av solen och oslagbar utsikt.

På det gemensamma området kommer det att finnas en stor pool, en jacuzzi och ett gym utrustad med träningsmaskiner. Det kommer även att finnas en lekplats för barnen. Detta omgivet av välskötta och gröna ytor.

Higuericas Beach ligger mycket nära Lo Romero golfbana, perfekt för golfspelare som samtidigt vill njuta av stranden.

Detta är ett privilegierat läge några meter från Playa de las Higuericas i Torre de la Horadada, omgivet av de viktigaste sevärdheterna i området; Torre de la Horadadas småbåtshamn och Lo Romero golfbana.

SN04001 Higuericas Beach, Torre de la Horadada, Alicante, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 86-96 kvm, trädgård 47-182 kvm, pris 264 900-369 900 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 96 kvm, trädgård 89 kvm, pris 339 900 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 93-101 kvm, terrass 15-67 kvm, pris 264 900-389 900 €
Penthouse: 3 sov, 2 bad, 72-83 kvm, terrass 18-193 kvm, takterrass 32-75 kvm, pris 399 900-584 900 €
Radhus: 3 sov, 2 bad, yta 87 kvm, terrass 14 kvm, takterrass 36 kvm, trädgård 38-102 kvm, parkering i undervåningen 40-87 kvm, pris 344 900-399 000 €

Tillträde: december 2023

Torre de la Horadada
Om du söker efter en genuin spansk by precis vid stranden, kan Torre de la Horadada vara alternativet för dig! Här blandas äldre sommarstugor i spansk stil med nyproducerade bostäder med modernare snitt.

Byn har ett mycket priviligierat läge bredvid några av södra Costa Blancas bästa stränder. Sommartid är det fullt ös i området och Playa Jesuitas sjuder av liv och rörelse med strandbaren som funkar lika bra till lunch som till kvällens drink.

På vinterhalvåret är det en helt annan lunk, lugnet som råder ger utrymme till reflektion och egenvård till ljudet av vågor som slår. En del ställen stänger, men tillräckligt många bra restauranger likt Cerverceria Torremar är öppna för att servera medelhavskost till övervintrande och permanent boende. Med högkvalitativa råvaror bjuds här på tapas som är svåra att finna någon annanstans.

Torre de la Horadada skryter med ett vackert torg omringat av träd och restauranger, samt en lång härlig strandpromenad. Tack vare en mindre kuperad omgivning är närområdet lättillgängligt både via gång och cykel.

Dialprix står för grundutbudet när det är dags att handla mat men fler affärer med bra sortiment finns i Pilar de la Horadada som är huvudorten i kommunen endast 1,5 km bort. Det är en charmig och levande by året runt med lokal fiskhandel, charkuteributik, skola, sportanläggning med simhall och så klart flera riktigt bra restauranger. Längs med huvudgatan finns flertalet caféer och restauranger blandat med livsmedelsbutiker och dagligvaruhandel. Det hålls marknad varje fredag där spanjorerna köper all frukt och grönt för veckan som kommer.

Här märker du inte av sommarsäsongen på samma vis som i Torre de la Horadada och Mil Palmeras. Ett samhälle att trivas i endast några kilometer från stranden.

Några få kilometer söderut finner vi även San Pedro del Pinatar (Murcia) som har minst lika mycket att erbjuda som Pilar de la Horadada samt ett fantastiskt naturreservat därtill. Las Higuericas och El Mojón heter områdena längst söderut i Torre de la Horadada som stoltserar med naturliga sandstränder, strandpromenad med trätrall och kristallklart vatten som erbjuder badbara temperaturer 6 månader om året.

Det finns bussförbindelser för att ta sig mellan de olika orterna men det måste dock ses som en fördel att ha bil om intresse finns att undersöka de närliggande städerna Cartagena, Murcia eller Alicante som ligger mellan 35-45 minuter bort.

Resa till Costa Blanca
Om du tycker att detta är intressant bör du så snart som möjligt resa till Torre de la Horadada för att se lägenheterna och området. Jag kan hjälpa dig arrangera en resa.

Återkom gärna med dina synpunkter och önskemål.

Med vänlig hälsning
Ove Rangardt

Utland Invest
www.utlandinvest.se
info@utlandinvest.se
Tel: +46 70 30 40 633

 

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:620

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest