La Recoleta – Punta Prima, Torrevieja, Spanien
Search
× Search


 
La Recoleta – Punta Prima, Torrevieja, Spanien


La Recoleta – Punta Prima, Torrevieja, Spanien

Objekt nr: SN01001

Land: Spanien
Område: Costa Blanca

Ort: Torrevieja
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 194 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Strandnära lägenheter i Punta Prima, Torrevieja.
Dessa nya lägenheter La Recoleta ligger i ett fantastiskt läge i Punta Prima, Torrevieja. La Recoleta ligger bara några meter från stranden och havet.

Området La Recoleta är designat i medelhavsstil, med breda avenyer som leder ner till havet, välskötta trädgårdar och all service gör detta till en perfekt plats att koppla av och njuta av det fantastiska klimatet året runt.Lägenheter med 2 eller 3 sovrum har en väl utformad planlösning alla med golvvärme i badrum, marmorgolv och luftkonditionering, privata terrasser, privata garage och förråd. Det finns en hiss från garaget och förråden i källarutrymmet.

Njut av vackra vyer över havet, poolen och privata trädgårdar i bostadsområdet.

Beläget nära stranden, ligger Punta Prima cirka 5 kilometer sydväst om Torrevieja. De stora saltsjöarna i närheten är underbara fågelskyddsområden där observationer av hägrar och flamingos är vardagsmat.

La Recoleta erbjuder en bra möjlighet att köpa nybyggda lägenheterna till bra priser och med en hög kvalitet intill havet och nära alla bekvämligheter. Punta Prima ligger söder om Torrevieja, som har visat sig vara ett mycket populärt och levande område.

SN01001 La Recoleta – Punta Prima, Torrevieja, Spanien.
Lägenhet: 2 sovrum, 2 badrum, Yta 78,1 – 106,8 m2, Terrass 13 – 15,8 m2, Gemensam swimmingpool, Pris: 199 000 – 224 000 € + VAT
Lägenhet: 3 sovrum, 2 badrum, Yta 99,7 – 169,9 m2, Terrass 14 – 33,2 m2, Gemensam swimmingpool, Pris: 194 000 – 289 000 € + VAT
Tillträde november 2015.

Avstånd
:
Alicante 47 km
Alicante Airport 36 km
Barcelona 570 km
Benidorm 77 km
Cartagena 55 km
Elche 35 km
Guardamar 12 km
La Marina 20 km
Madrid 445 km
Murcia 46 km
Murcia Airport 28 km
Orihuela 31 km
Santa Pola 33 km
Valencia 217 km

Torrevieja
Staden ligger vid
Medelhavet cirka 50 km söder om AlicanteCosta Blanca-kusten. Staden med omnejd är populärt året om för svenska och norska turister, vilka därför inte sällan även äger fastigheter eller lägenheter i området. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året.

Den mest kända staden söder om Alicante är Torrevieja som har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Med drygt 100 000 invånare har Torrevieja mångdubblat sin population de senaste 30 åren. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Här finns allt man kan behöva för att leva och bo året om.

Torrevieja har långa och populära badstränder, i söder Playa Del Cura och i norr Playa Los Locos och La Mata-stranden. Playa de Los Náufragos är "spanjorernas egen strand". La Mata stranden som ligger i norra änden av Torrevieja. Detta är en 2,5 km lång strand som har utsetts Blå Flagga i flera år på grund av kvalitet, renhet och tillgänglighet. Stranden ligger i direkt anslutning till naturreservatet Laguna de la Mata, som är ett stort rekreationsområde med ett enormt utbud av fåglar, ängar och vandringsleder.

Många söker sig hit för att spela på någon av de mer än 20 golfbanorna. Andra för lata dagar på stranden. Hundratals barer och restauranger bjuder på mat från världens alla hörn. Populärast är dock de spanska restaurangerna med sin Serranoskinka, Paella och inhemska viner, ofta till mycket förmånliga priser. Ett av Europas bästa klimat gör att Torrevieja är populärt och även värt ett besök vintertid. Från flygplatsen i Alicante nås området inom ca 30 minuter.

Saltsjöar
Salt är den största industrin i Torrevieja eftersom staden ligger mellan havet och två stora saltsjöar som kallas Las Salinas. Detta läge gör att Torrevieja har ett mycket hälsosamt klimat, vilket är den främsta orsaken till populariteten bland norrmän, svenskar och andra nordeuropéer som besöker Spanien av hälsoskäl.

Ett annat skäl är att Torrevieja är bekvämt beläget med endast 30 minuters bilresa från flygplatserna i Alicante och Murcia, vilket gör Torrevieja lättillgängligt från de flesta europeiska städer.

Sevärdheter
Ett ”måste” för en förstagångsbesökare i Torrevieja är att besöka de vackra parkerna, vilka de många betecknas som nationalparker, dessa är Lagunas, La Mata, El Honda och Salinas i Santa Pola, där parkerna gästas av en olika fåglar. Även Torreviejas två enormt stora saltsjöar är omtyckta sevärdheter, där de används för regionens saltproduktion.

Shopping
Torrevieja erbjuder en lång rad spännande möjligheter när det gäller shopping. Det finns omkring 2500 affärer med bl.a. mode, möbler och heminredning, textil, skinn och skor, elektronik och presenter liksom mäklarföretag och garden centers.


I Torrevieja finns två köpcentra. Ett ligger mitt inne i staden på gatorna runt Saluhallen. Det andra finner du på vägen in till Torrevieja, på väg CV-90. Där finns både ett köpcentrum, Las Habaneras, som har affärer av alla sorter, kända modebutiker etc., och det stora varuhuset Carrefour.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:3297

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest