The Crest, Westin La Quinta Golf Resort, Benahavis, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
The Crest, Westin La Quinta Golf Resort, Benahavis, Costa del Sol, Spanien


The Crest, Westin La Quinta Golf Resort, Benahavis, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN01025

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Benahavis
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 385 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


The Crest, 14 exklusiva helt nya lägenheter och takvåningar till salu i the Westin la Quinta Golf Resort &Spa, Benahavis, Marbella, Costa del Sol
The Crest ligger i Benahavis, bara 10 minuter från Puerto Banús och 5 minuter från San Pedro Alcántara. Du kan snabbt ta dig till de huvudsakliga motorvägarna och de internationella flygplatserna (Malaga och Gibraltar på bara 45 minuter). Enkel och snabb anslutning till de större vägarna som tar dig till Marbella, San Pedro och Benahavis.

The Crest ligger bara 950 meter från köpcentret Monte Halcones och omges av berömda och exklusiva tätortsområden som La Zagaleta, Los Arqueros Golf, La Reserva del Alcuzcuz och La Heredia.

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa
The Westin La Quinta Golf Resort & Spa, Benahavis, Marbella ligger i Golf Valley, i ett privilegierat område på Costa del Sol med fantastisk utsikt över havet. Erkänd som en av de bästa golf- och fritidsmålen, kan du inom ett 20 kilometer stort område njuta av allt som Costa del Sol har att erbjuda. Anläggningen har 27 hål uppdelade i tre 9-hålsbanor och erbjuder ett brett utbud av spelmöjligheter.

Exklusivt bostadsområde på Costa del Sol
The Crest är utformat som en unik och modern byggnad med 14 lägenheter och takvåningar med 3 sovrum med stora terrasser, inbäddat på en vacker kulle som vetter österut mot golfdalen, i en atmosfär av exklusivitet och integritet, som du inte hittar i andra bostadsområden i området.

Terrasserna är integrerade i husets vardagsrum med stora fönster för maximal användning av naturligt ljus. Dessutom kan man njuta av den fantastiska utsikten, vilket gynnar bostäderna till följd av det vackra landskapet som omger området. 

Husen har rymliga vardagsrum samt tre sovrum och två badrum. De fem takvåningarna har också en otrolig takterrass för privat bruk som tillåter otaliga alternativ för användning efter ägarens val.

Alla bostäder har en underjordisk parkeringsplats med förinstallation för laddningsuttag för elfordon och förvaringsrum.

Det har också trevligt anlagda gemensamma områden och en gemensam simbassäng med solarium och toaletter.

Inkluderar: garage, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, solterrass, luftkonditionering, uppvärmning

SN01025 The Crest, Westin La Quinta Golf Resort, Benahavis, Costa del Sol, Spanien
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 110 kvm, terrass 27,1 kvm, pris från 385 000 € 
Lägenhet: 3 sov, 3 bad, yta 101 kvm, terrass 52,4 kvm, pris 403 000 €, 
Lägenhet med takterrass: 3 sov, 2 bad, yta 101 kvm, takterrass 80 kvm, pris 511 000 €
Tillträde: november 2022

På några minuters bilavstånd kan du njuta av natursköna Sierra de las Nieves, stränderna i San Pedro och Marbella, Marbellas butiker, nattlivet i Puerto Banús och Benahavís mysiga stadskärna. 

Golf
Området runtom Montevideo är rena himmelriket för golffanatiker! Där finns många internationella standardbanor inom korta avstånd såsom La Quinta Golf, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, La Zagaleta, Los Naranjos, Las Brisas, Monte Mayor, Coto la Serena, El Paraiso, Aloha Golf, Guadalmina Club, Flamingos, La Dama de Noche, La Duqueasa och många fler.

San Pedro
San Pedro de Alcántara (San Pedro i dagligt tal) är en ort i södra Spanien, på Costa del Sol i Andalusien, uppkallad efter helgonet Pedro de Alcántara. San Pedro ligger i provinsen Málaga, 10 km väster om Marbella, mellan Puerto Banus och Estepona.

Till skillnad från Marbella är San Pedro ingen utpräglad turistort. San Pedro är en liten trevlig by som växt till sig men fortfarande behållit sin charm. Längs San Pedro strandpromenad ligger det fullt med mysiga strandrestauranger. Här sitter du och äter nära havet både på lunchen och till kvällsmaten.

Den här staden passar alla – oavsett om du söker en autentisk spansk upplevelse eller vill uppleva glittret och glamouren i Puerto Banus och Marbella.

Den här livliga staden ligger bara 5 minuters taxiresa från Puerto Banus, men har också allt du kan behöva inom gångavstånd. Det finns ett exceptionellt stort utbud av traditionella såväl som internationella barer, restauranger och småbutiker.

San Pedro har en modern, bred strandpromenad som går hela vägen till Puerto Banus. Den är perfekt för en kvällspromenad och är också populär bland sportintresserade, med strandgym och en perfekt yta för löpning och inlines. Det finns också flera utmärkta strandrestauranger längs promenaden, som är specialiserade på fiskrätter.

San Pedro har den sista sommarmarknaden i Andalusien, vilken hålls andra veckan i oktober. De lokala barerna och restaurangerna är öppna ut mot gågatorna och en fem dagar lång gatufest, där befolkningen klär sig i sina flamencodräkter, pågår dag och natt.

Benahavis
Benahavís by är en pittoresk, typisk andalusisk bergsby mitt emellan Marbella, San Pedro och Ronda - mellan hav och berg - med svårslagen utsikt! Byn som bara ligger sju kilometer från kusten, har med sina omgivande urbanisationer och grönskande naturpark, kommit att bli populär bland både svenskar och andra inflyttade nationaliteter. Möjligen för att den lilla kommunen har hela nio golfbanor! Eller för att den kallas för Costa del Sols matsal tack vare sina välrenommerade restauranger.

Byn med sina vitkalkade hus och drygt 6 000 invånare, lever året om och förutom gastronomi finns allt man behöver; skola, dagis, banker, apotek, kyrka, mataffärer, etc. Benahavís är den rikaste kommunen i Andalusien per capita, bland annat tack vare det lyxiga La Zagaleta, en så kallad "gated community" med egen golfbana - en av Europas mest exklusiva klubbar.

Gatorna är branta, smala och slingrar sig både runt och utanför den lilla byn. Snart kommer man ner till det lilla torget där det finns både uteserveringar och vackra byggnader. Förutom alla restauranger och barer finns det många små turistshoppar där man kan handla trevliga souvenirer och minnen från Benahavís.

Tisdag är marknadsdag i Benahavís, på söndagar är det loppmarknad vid kapellet på vägen från kusten upp mot byn och på måndag- och lördagkvällar är det konst- och hantverksmarknad i byn.

Det tar cirka 50 minuter att köra till Málaga flygplats från Benahavís.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:721

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest