Orizon, Seixal, Lissabon, Portugal
Search
× Search


 
Orizon, Seixal, Lissabon, Portugal


Orizon, Seixal, Lissabon, Portugal

Objekt nr: PN09017

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Seixal
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 185 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


NYTT PROJEKT

 

Det är så här man skall bo i Lissabon!
Seixal ligger på södra sidan av floden Tejo i Lissabon. Två hundra meters promenad och femton minuters båtresa över floden Tejo så är du i Lissabons downtown, Cais do Sodre. Endast sex hundra meter från Europas vackraste torg Praca do Comercio. Du behöver ingen bil, inga bilköer, inga parkeringsproblem.

Här hittar du det bästa av två världar, närhet (15 min) till storstaden samt lugn och trygghet i ett lyxigt område med rymd och god design.

Man köper lägenhet i Orizon för närheten till natur, golfbanor, stränder och en liten trevlig by på ena sidan och huvudstaden Lissabon på andra sidan med allt som en huvudstad har att erbjuda av nöjen, kultur, shopping och restauranger. På andra sidan har du även en internationell flygplats med flyg till alla delar av världen bl.a. dagligt direktflyg till Stockholm, Köpenhamn och Oslo.
Dessutom nybyggt, dvs. fräscha lägenheter byggda efter senaste standard och till ett mycket bra pris jämfört med downtown Lissabon.

Välkommen till Orizon
Orizon är ett nytt projekt som ligger i samma område som tidigare byggda River Terraces, One River och Condomínio Liberdade.

Orizon är en privat fastighet, med en gemensam panoramapool på taket, varifrån du har utsikt över Lissabon, floden Tejo som omger halvön Seixal, bron 25 de Abril och Cristo- statyn.

Orizon består av nybyggda lägenheter i storlekar från ett till tre sovrum (T1 till T3). Här finns även lägenheter med stora takterrasser och med panoramautsikt över floden och Lissabon. Alla lägenheter har ett förråd i källaren och parkering med eluttag. Dessutom anlagt gemensam trädgård, gym och concierge.

Dessa magnifika bostäder med modern arkitektur ligger intill den berömda fotbollsklubben Benficas träningscenter och har en fantastisk utsikt över vattnet och staden Lissabon. I projektet ingår också ett område med handel, affärer och annan service, innefattande ett dagis, en restaurang och en hälsoklubb med simbassänger.

I närheten finns restauranger, stormarknad, den lokala marknaden, butiker, apotek, skolor och kollektivtrafik. Det finns också ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter: cykelbana, hälsoklubb, simbassänger och idrottsplats.

Det är en kort bilresa till Portugals näst största köpcentrum, Almada Forum. När man är så nära Lissabon, är det lätt att njuta av kultur, shopping och nattliv i denna livliga europeiska huvudstad. Azeitão, Palmela, Sesimbra, Setúbal och Troia är nära, vilket gör det till en idealisk bas för oförglömliga dagsutflykter.

PN09017 Orizon, Seixal, Lissabon, Portugal
Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 51,7-63,0 kvm, balkong 9,1-11,2 kvm, pris 185 000-231 000 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 90,6-99,3 kvm, balkong 9,8-34,2 kvm, pris 292 000 - 383 000 €
Lägenhet: 3 sov, 3 bad, yta 116,8 kvm, balkong 32,8-37,7 kvm, pris 398 000 - 455 000 €
Lägenhet med takterrass: 2 sov, 2 bad, yta 90,6 kvm, balkong 10,6 kvm, takterrass 23,7 kvm, pris 364 000 € 
Lägenhet med takterrass: 3 sov, 3 bad, 1 toa, yta 131,9-193,9 kvm, balkong 32,8-48,9 kvm, takterrass 53,5-68,1 kvm, pris 510 000-924 000 €.
Tillträde: juni 2023
Ingår: Garage, Förråd.

Avstånd:
15 minuter till Lissabons centrum (Downtown)
20 min till Lisbo’n International Airport
5 min till Almada Shopping Centre (näst största köpcentret i Portugal).
5 min till det nya universitetet New University Nova de Lisboa
5 min till sjukhuset Hospital Garcia de Orta, där 90% av personalen pratar engelska.
10 min till 30 km lång sandstrand.
4 internationella golfbanor inom 10 minuter.
20 internationella golfbanor inom 45 minuter.
24 internationella golfbanor inom 60 minuter.

10 minuter till Caparica
Södra sidan floden Tejo finns denna 3 mil långa Costa da Caparica, Caparica-kusten. Detta är Lissabon-bornas favoritstrand för bad och brädsegling. Dramatiska klippformationer och ljuvliga vikar med sandstrand avlöser varandra längs kusten söderut. Här finns strandpromenad, caféer restauranger duschar toaletter och vacker lång strand. Åk från Lissabon med båt från Cais do Sodré, eller ta bilen över bron Ponte 25 de Abril väg A2 åk av IC20.

Golf
I närheten finns tre golfklubbar varav en har två banor.  Aroeira 1 och 2, Troia Mästerskapsbana och Quinta do Peru Golfbana. Dessutom har du 24 golfbanor inom 1 timme.

Stränder
Mycket nära finns (15 km): Costa da Caparica, Fonte da Telha, Sesimbra, Meco, Arrábida and Troia. Alla med blå flagga (high quality):

Seixal
Seixal, med Lissabon på andra sidan av floden Tejo. Du tar båten över floden till hjärtat av Lissabon på bara 15 minuter. Till motorvägen A2 mellan Lissabon och Algarve är det endast 2 minuter.

Seixal är en fiskeby på södra sidan av floden Tejo. Det finns enkel tillgång till Lissabon med bil eller färjorna som går hela dagen från Seixal till centrum av staden.

Namnet "Seixal" kommer från en typ av slät sten (Seixo) som finns i floder och staden är uppkallad efter dessa stenar. Staden var en viktig semesterort för aristokratin från närliggande Lissabon under det 1700-talet, nämligen i Quinta da Fidalga.

Seixal är en mycket trevlig stad som har behållit sitt historiska centrum och traditioner fiske i städerna. Den har alla bekvämligheter: marknaden, skolor, restauranger,

Flodsidan i Seixal utmärks också av dess charmiga gamla centrum: gator kantade av hus med kakelfasader, musiken från en blåsorkester som kommer från Philharmonic Association och färsk fiskgrillning på Sousa tavernan. Vare sig du vill titta på sjöfåglar eller se på Benficas fotbollsklubb, ger älven en permanent attraktion med en bakgrund av den spektakulära 
utsikten över Lissabon.

Beläget i centrum av den vackra fiskebyn Seixal, som har behållit sin historiska charm. En kort promenad längs kullerstensbelagda gränder och förbi den gamla kyrkan tar dig till havet och stranden. Koppla av i ett traditionellt café eller fånga den snabba moderna färjan för en 15 minuters resa över floden till centrum av Lissabon.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2008

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest