Alasia Smart Homes
Search
× Search


 
Alasia Smart Homes


Alasia Smart Homes

Objekt nr: CN03008

Land: Cypern
Område: Larnaca

Ort: Kapparis
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 335 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Nybyggda villor med tre sovrum i Kapparis.

Alasia Smart Homes är en enastående samling av lyxiga smarta bostäder i Kapparis. Beläget i ett område med låg byggtäthet som endast är reserverat för hus och grönområden.

Alasia smarta hus består av 19 villor med tre sovrum, varav några med havsutsikt. Detta moderna och eleganta komplex ligger i semesterorten Kapparis som inom en kort promenad erbjuder alla bekvämligheter och faciliteter som gör det till den perfekta semesterorten.

Motorvägen till Larnaca ligger bara 3 km bort och ger enkel tillgång till vägnätet Limassol och Nicosia.

Villa: 3 sovrum, 2 badrum, 2 garage, yta 131 kvm, tomt 242 kvm, veranda 40 kvm, pris 335 000 – 360 000 €

Tillträde 12 månader

Funktioner
Havsutsikt, Nära till stranden, Fantastiskt läge, Privat pool, Gångavstånd till bekvämligheter, Nybyggt, Elegant design, Larmsystem, Dubbelglas, Gäst WC, Valfri privat pool, Pool dusch, förberett för luftkonditionering, Takterrass, Havsutsikt, Gångavstånd till stranden

Kapparis
Kapparis ligger mellan den större turistorten Protaras och den största staden Paralimni. Kapparis har blivit ett populärt resmål för semesterfirare som vill ha nära till havet och turistattraktioner, men också kunna koppla av på semester i ett lugnt läge.

Kapparis är en fridfull och pittoresk ort med enkel tillgång till städerna Paralimni och Dherynia, och badorterna Protaras, Pernera och Ayia Napa.

Kapparis är en levande ort hela året. Detta innebär oavsett vilken tid på året du kommer till Kapparis finns alltid affärer, barer och restauranger öppna. Den lokala bussen färdas från den största staden Paralimni genom badorten Kapparis och sedan till Ayia Napa.

Kapparis har ett antal lokala och internationella restauranger och barer och är populär för sin rena och sandiga vikar och stränder som är särskilt lämplig för familjer med små barn.

Kustlinjen är beströdd med några riktigt fina stränder inklusive Malama och Firemans strand, båda är perfekta för familjer på grund av det grunda vattnet.

De tre viktigaste stränderna är Fireman’s Beach, Malama Beach och Ayia Triada-stranden. Var och en är pittoreska på sitt eget sätt, med grunt, rent vatten och mjuk sand. Solstolar och parasoller finns att hyra på varje stranden med ett urval av mat och dryck anläggningar inom räckhåll.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1902

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest