Ayia Marina, Avgorou
Search
× Search


 
Ayia Marina, Avgorou


Ayia Marina, Avgorou

Objekt nr: CN03002

Land: Cypern
Område: Larnaca

Ort: Avgorou
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,
  • Radhus,
  • Villa,

Pris: 57 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Cyperns östra kust ökar i popularitet hos både husköpare och investerare. Fastighetsutveckling inom turistorter med natursköna omgivningar är egenskaper som lockar blivande husköpare till närliggande städer och byar eftersom de har så mycket mer att erbjuda.

Den traditionella byn Avgorou är en av de många byar i inlandet som har en ökad popularitet och är den perfekta miljön projektet Ayia Marina. Ayia Marina består av 41 fristående villor, kedjehus och radhus, tillsammans med 4 små byggnader med rymliga lägenheter. Varje villa har privat parkering och möjlighet att välja till en privat pool medan lägenheter och radhus har en stor gemensam pool.

Externt finns attraktiva valv och stenarbeten som har införlivats i utformningen av varje fastighet vilket gör dem vackra. Generösa trädgårdar och verandor är också funktioner i dessa fantastiska egenskaper som bidrar till deras individualitet.

Lugnt och pittoreskt beskriver bäst läget i Ayia Marina. Byn Avgorou kombinerar gammal cypriotisk charm med den moderna kulturen på ön. Stora gröna fält och vackra landskap omger området medan det i byn finns ett utbud av affärer och annan vardaglig service.

Avgorou är centralt placerad på östkusten och inom räckhåll för de närliggande städerna. Stränderna i både Ayia Napa och Larnaca ligger inom 15 minuters bilresa och Larnaca flygplats av inom 25 minuters bilresa.

Kvalitet, prisvärda bostäder i ett idealiskt läge är det bästa sättet att beskriva Ayia Marina. Så för dem som söker en mer traditionell miljö för deras framtida hem i solen Ayia Marina är det perfekta valet.
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2391

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest