Posidonia, Punta Prima, Torreveieja, Costa Blanca, Spanien
Search
× Search


 
Posidonia, Punta Prima, Torreveieja, Costa Blanca, Spanien


Posidonia, Punta Prima, Torreveieja, Costa Blanca, Spanien

Objekt nr: SN01027

Land: Spanien
Område: Csta Blanca

Ort: Punta Prima
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 279 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


En spektakulär utsikt över Medelhavet
-endast 20 meter från stranden-


Residencial Posidonia - Nyproduktion med oslagbart läge.
Posidonia är ett nytt område med lägenheter på första linjen mot havet i Punta Prima, Torrevieja, med exklusiv utsikt över havet.

Beläget nära stranden, ligger Punta Prima cirka 5 kilometer sydväst om Torrevieja. De stora saltsjöarna i närheten är underbara fågelskyddsområden där observationer av hägrar och flamingos är vardagsmat.

Posidonia, är ett privat, inhägnat område med övervakning för invånarnas säkerhet. Området har stora trädgårdsområden och anläggningar där du kan njuta av solen och utsikten över Medelhavet. De allmänna utrymmena har 3 olika pooler. Från bostadsområdet finns direkt tillgång till strandpromenaden.

Här kommer det att byggas lägenheter med 2- och 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och stora terrasser med en makalös utsikt över havet. Till bostäderna hör även en garageplats med tillhörande förråd. I området kommer det finnas flera gemensamma pooler, jacuzzi samt en underbar trädgård. Det finns 3 pooler (infinitypool, uppvärmd pool och barnpool), varav en är delvis uppvärmd. Barn kan njuta av sin egen barnpool samt en lekplats. Från urbaniseringen har du direkt tillgång till strandpromenaden.

I närheten finns flera mysiga restauranger och en kort promenad tar dig till ett köpcenter med stort utbud.

Golf
Inom en radie på 10 km så finns det hela fem 18-håls golfbanor. Ett paradis för den golfintresserade. Dessa är Villamartín, Campoamor, Las Ramblas, Las Colinas och Lo Romeros golfbanor, samt en av Europs största köpcentrum, Zenia Boulevard.

SN01027 Posidonia, Punta Prima, Torreveieja, Costa Blanca, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 71,4-74,1 kvm, terrass 16,2-17,3 kvm, pris 294 000-314 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 94,15-98,0 kvm, terrass 16,35 kvm, pris 410 000-445 000 €
Taklägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 87,5 kvm, terrass 33,15 kvm, pris 454 000 €
Taklägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 107,8 kvm, terrass 26,8 kvm, pris 524 000-575 000 €
Tillträde: November 2022

Inkluderar: garage, Förråd, gemensam pool, Hiss, gemensam trädgård, privat trädgård, luftkonditionering, uppvärmning, golvvärme

Avstånd
Hav: 20 meter
Stormarknad: 1 kilometer
Flygplats: 67 kilometer 

Punta Prima
Punta Prima ligger i den södra delen av Costa Blanca, strax söder om Torrevieja och bara 45 minuter från Alicantes flygplats.

Kustområdet erbjuder fina promenadsträckor längs den varierande kusten av långa stränder och klippområden. Klimatet här är bland det mest hälsosamma i världen, subtropiskt och torrt. De varma och långa somrarna och milda vintrarna gör att man kan njuta av utomhusaktiviteter året om.

Punta Prima är ett av de mest eftertraktade områdena på den södra delen av Costa Blanca. Punta Prima ligger bara 5 km söder om Torrevieja. Med stränder, restauranger, barer, kaféer, snabbköp, etc. allt inom gångavstånd gör Punta Prima till en idealisk plats att leva med lugn och ro och ändå med alla bekvämligheter i närheten. De stora saltsjöarna i närheten är underbara fågelskyddsområden där observationer av hägrar och flamingos är vardagsmat.

Punta Prima är en mycket fin badort, som många anser vara den bästa och finaste. Det har en liten och en stor sandstrand, klippiga vikar, klippor och fantastisk utsikt från Paseo Maritimo. Dessutom finns det gott om kommersiella centra med barer, kaféer och restauranger att njuta av.

I dess närhet finns ”La Zenia Boulevard”, en i särklass absolut höjdpunkt att uppleva. Ett köpcentrum som erbjuder allt ifrån butiker som erbjuder, billiga varor till mycket exklusiva kläd- och juvelbutiker. Här kan man också ta med ”hela familjen” och äta för ca 10-15€ inkl dryck. Här i dess närhet kan man bowla, köra gokart, kasta dart, spela basket spela fotboll, äventyrsbad mm.

Det finns butiker och restauranger som tillgodoser en mängd olika smaker, med golfbanor, marinor, skolor och sjukhus i närheten. Varje dag i veckan kan du hitta en marknad nära Punta Prima, längs kusten och inlandet. Marknaden på Playa Flamenca, som hålls på lördag morgon, är säkerligen en av de bästa och väl värt ett besök.

Torrevieja
Staden ligger vid Medelhavet cirka 50 km söder om Alicante på Costa Blanca-kusten. Staden med omnejd är populärt året om för svenska och norska turister, vilka därför inte sällan även äger fastigheter eller lägenheter i området. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året.

Den mest kända staden söder om Alicante är Torrevieja som har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Med drygt 100 000 invånare har Torrevieja mångdubblat sin population de senaste 30 åren. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Här finns allt man kan behöva för att leva och bo året om.

Torrevieja har långa och populära badstränder, i söder Playa Del Cura och i norr Playa Los Locos och La Mata-stranden. Playa de Los Náufragos är "spanjorernas egen strand". La Mata stranden som ligger i norra änden av Torrevieja. Detta är en 2,5 km lång strand som har utsetts Blå Flagga i flera år på grund av kvalitet, renhet och tillgänglighet. Stranden ligger i direkt anslutning till naturreservatet Laguna de la Mata, som är ett stort rekreationsområde med ett enormt utbud av fåglar, ängar och vandringsleder.

Många söker sig hit för att spela på någon av de mer än 20 golfbanorna. Andra för lata dagar på stranden. Hundratals barer och restauranger bjuder på mat från världens alla hörn. Populärast är dock de spanska restaurangerna med sin Serranoskinka, Paella och inhemska viner, ofta till mycket förmånliga priser. Ett av Europas bästa klimat gör att Torrevieja är populärt och även värt ett besök vintertid. Från flygplatsen i Alicante nås området inom ca 30 minuter.

Saltsjöar
Salt är den största industrin i Torrevieja eftersom staden ligger mellan havet och två stora saltsjöar som kallas Las Salinas. Detta läge gör att Torrevieja har ett mycket hälsosamt klimat, vilket är den främsta orsaken till populariteten bland norrmän, svenskar och andra nordeuropéer som besöker Spanien av hälsoskäl. 

Ett annat skäl är att Torrevieja är bekvämt beläget med endast 30 minuters bilresa från flygplatserna i Alicante och Murcia, vilket gör Torrevieja lättillgängligt från de flesta europeiska städer.

Sevärdheter
Ett ”måste” för en förstagångsbesökare i Torrevieja är att besöka de vackra parkerna, vilka de många betecknas som nationalparker, dessa är Lagunas, La Mata, El Honda och Salinas i Santa Pola, där parkerna gästas av en olika fåglar. Även Torreviejas två enormt stora saltsjöar är omtyckta sevärdheter, där de används för regionens saltproduktion.

Shopping
Torrevieja erbjuder en lång rad spännande möjligheter när det gäller shopping. Det finns omkring 2500 affärer med bl.a. mode, möbler och heminredning, textil, skinn och skor, elektronik och presenter liksom mäklarföretag och garden centers.

I Torrevieja finns två köpcentra. Ett ligger mitt inne i staden på gatorna runt Saluhallen. Det andra finner du på vägen in till Torrevieja, på väg CV-90. Där finns både ett köpcentrum, Las Habaneras, som har affärer av alla sorter, kända modebutiker etc., och det stora varuhuset Carrefour.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:812

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2022 Utland Invest