Cala Galera, Can Pastilla, Palma de Mallorca
Search
× Search


 
Cala Galera, Can Pastilla, Palma de Mallorca


Cala Galera, Can Pastilla, Palma de Mallorca

Objekt nr: MN01017

Land: Mallorca
Område: Södra

Ort: Can Pastilla
Typ av fastighet:
  • Radhus,

Pris: 725 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Sa Galera, nya radshus i Cala Estancia, i Palmabukten. 
Åtta nybyggda radhus endast 6 800 meter (fågelvägen) från katedralen La Seu i Palma d.v.s. några minuter från Palmas centrum, med pris från 725 000 €.

Sa Galera ligger i den lilla viken Cala Estancia, en av de lugnare platserna i hjärtat av Palmabukten. Det är en idealisk plats om du letar efter en avkopplande atmosfär omgiven av lugnt vatten, bara 10 minuter från Palma centrum. Med gångavstånd till promenader, sportaktiviteter, restauranger, affärer, banker, bageri och strand. Nära till natur och belyst strandpromenad längs den långa fina stranden till Palma. Perfekt för den som vill bo nära Palma. Härifrån kan du promenera in till Palma om du vill.

 

Den närmaste sandstranden ligger bara 300 meter bort och det finns direkt tillträde till havet som är inom 250 meter. Till fiskehamnen i Portitxol är det 1,5 km. Här kan du njuta av färska skaldjur på en av de många restaurangerna i hamnen och längs strandpromenaden.

Palmas flygplats ligger inom 5 minuter och centrala Palma ligger bara 10 minuter från din nya lägenhet. I Palma kan du njuta av shopping eller en god middag på en av de många fina restauranger som Palma har att erbjuda.

Sa Galera består av åtta radhus med stora terrasser och trädgårdar för privat bruk, samt direkt tillgång till solterrassen där du kan njuta av fantastisk utsikt över Palmabukten, Bellver slottet och katedralen. De gemensamma områdena inkluderar anlagda utrymmen och en pool för exklusiv användning av ägarna.

Dessa 8 radhus, med en bekväm sydväst- och västlig riktning, består av 3 sovrum och 3 badrum (1 en-suite), stora terrasser med havsutsikt och tillgång till solterrassen där du kan njuta av idylliska solnedgångar över bukten.

MN01017 Cala Galera, Cala Estancia, Palma de Mallorca
Radhus: 3 sov, 3 bad, yta 132,3 kvm, trädgård 82 kvm, pris från 725 000 €.
Tillträde: 2022-11-02
Varje hus har också 2 parkeringsplatser och ett förråd i källaren.

Inkluderar: garage, förråd, gemensam pool, gemensam trädgård, privat trädgård, solterrass, luftkonditionering, uppvärmning, golvvärme
Andra: havsutsikt, nära till stranden, terrass, första linjen utveckling, kollektivtrafik, nära till bekvämligheter

Golf 
Många av banorna ligger på öns västra del, i regionen kring Palma. Men sätter du dig i bilen når du alla golfbanorna på ön inom 80 km från Palma.
Det finns idag 23 golfbanor på Mallorca. Av dessa är det 19 banor med 18 hål. Fyra av golfbanorna är 9-håls banor (Golf Santa Ponsa 3, Golf Son Servera, La Reserva Rotana, Pollenca Golf).
Tre av golfbanorna är inte öppna för allmänheten utan kräver antingen medlemskap eller att man bor på hotellen (Son Muntaner Golf, Golf Santa Ponsa II och III), La Reserva Rotana,).

Palma
Mallorcas aktiva huvudstad Palma ligger i en skyddad bukt direkt vid Medelhavet. Här finns mängder av små trånga gränder, pittoreska patios, imponerande kyrkor och museer som alla tillsammans inbjuder till promenader i denna vackra gamla stad. Palmas stadsbild domineras av den pampiga gotiska Katedralen och slottet Bellver högt uppe på höjden.

Längs havet sträcker sig Paseo Maritimo. Här kan man promenera, sitta på en bar eller bada från den fina stranden mitt i staden. Promenera eller cykla gärna på den 30 km långa promenad- och cykelvägen som sträcker sig både mot öster och väster.

På eleganta butiksgatan Jaime III finns de mest välkända märkesvarorna i exklusiva butiker, populärt är också det stora varuhuset El Corte Inglés. Smågatorna i Gamla Stan vimlar av småbutiker, restauranger, enkla pubar, caféer och tapasbarer. Permanenta utställningar och gallerier visar arbeten av nationella och internationella konstnärer. Berömda stjärnor ger här konserter och teater spelas på flera språk.

I Palma finns många barer och restauranger, både med traditionell spansk mat och mat från hela världen. I stadsdelen Santa Catalina finns en trevlig saluhall samt ett stort utbud av restauranger. Gatufester hålls året om och på marknader och i fiskehamnen lär du känna lokala varor som vin, ost, lufttorkad skinka, olivolja m.m.

Varje vår hålls en internationell båtmässa inne i stadens marina. Många sportevenemang hålls runtom i Palma såsom tennistävlingar med världsstjärnor, maratonlopp samt segelregattor med bl.a. spanska kungen. Från Palma kan man ta sig till Barcelona med båt, eller till öarna Ibiza, Menorca och Formentera.

Palma har röstats fram som den bästa platsen att bo i Spanien.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:375

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2023 Utland Invest