Emarald Greens, San Roque Club, San Roque, Cadiz, Costa del Sol
Search
× Search


 
Emarald Greens, San Roque Club, San Roque, Cadiz, Costa del Sol


Emarald Greens, San Roque Club, San Roque, Cadiz, Costa del Sol

Objekt nr: SN01019

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Cadiz
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 290 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Emerald Greens, San Roque Club, San Roque, Cadiz, Costa del Sol, Spanien

Emerald Greens är ett exklusivt bostadsprojekt med nya lägenheter och takvåningar med 2 och 3 sovrum i modern medelhavsstil, beläget i hjärtat av den berömda resorten San Roque Club.

 

Detta bostadsprojekt består av 80 lägenheter i 10 byggnader med tre våningar, grupperade i tre faser som omger de 3 gemensamma poolerna. Varje byggnad består endast av 8 stora lägenheter, på tre olika plan (botten, första och tak), två av dem med 2 sovrum och resten med 3 sovrum och 2 badrum.


Underjordisk parkerings- och förvaringsplats ingår i priset.

 

Bostäderna bygger på ”open plan” och ”total living” konceptet som prioriterar stora vardagsrum med utgång till en stor öppen terrass. Båda är fullt integrerade i korkekmarkens miljö och utnyttjar till fullo den sydliga riktningen och golf- och havsutsikten.

 

Lägenheterna är inflyttningsklara, av hög kvalitet, med stora golv, stora fönster och kök utrustade med hushållsapparater, ljuspaket i alla rum och luftkonditionering. Boendet har den effektivaste termiska- och akustiska isoleringen på marknaden (Energicertifikat: B).

 

Bostäderna kommer att ha ett stort gemensamt område vars storlek motsvarar ungefär tre fotbollsplaner, där man har planerat att införliva korkeksmiljö med gångbanor och möbler.

 

Projektet har redan påbörjats med den första fasen med 24 boenden och gemensam pool

SN01019 Emarald Greens, San Roque Club, San Roque, Cadiz, Costa del Sol

Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 98,2 kvm, terrass 28–42 kvm. Pris 290 000–320 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 115,8 kvm, terrass 27,7–128,8 kvm, pris 375 000 435 000 €
Lägenhet med takterrass: 3 sov, 3 bad, yta 122,8 kvm, terrass 88,5 kvm, takterrass 62,9 kvm, pris 660 000 €

Tillträde: 2021-04-01


Inkluderar: garage, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, luftkonditionering, uppvärmning.

 

San Roque Club, San Roque, Cádiz

Det nya området ligger i San Roque Club, mellan Valderrama Golf och Real Club de Golf i Sotogrande, bara 20 minuter från Gibraltars flygplats och 90 minuter från Malaga och Jerez flygplatser. Mycket nära till fritids- och sportområdena i La Marina i Sotogrande, den internationella skolan Sotogrande, köpcentrum och de fina sandstränderna i Alcaidesa, Sotogrande och Guadiaro.

 

Området är priviligierat beläget på den berömda golfbanan ”Old Course” som bokstavligen omsluter den. Det är en smaragdgrön oas med framträdande utsikt över havet, klubbhuset och de intensivt gröna greenområdena som är omgivna av hundra år gamla korkekar och stenekar.

 

San Roque Club, exklusiv golfbana

Resorten San Roque Club är ett privat område med direkt infart från motorvägen längs med Medelhavet och det gränsar till bostadsområdet Sotogrande Alto, som öppnade sina dörrar år 1991 och som sedan dess är känt som en del av den gyllene golftriangeln. Resorten har två golfbanor och har varit värd för viktiga turneringar, såsom Ryder Cup och Open de España.

 

San Roque Club har även ett designkoncept baserat på de exklusiva golfbostäderna i USA, där gatubilden domineras av trädgårdsvillor med utsikt mot golfbanor och prydligt anlagda gågator. De enskilda vägarna gör det möjligt för invånarna att promenera mitt i naturen och njuta av tystnad, avskildhet och lugn. Det inhägnade området ger också en känsla av säkerhet och är perfekt för familjer. Resorten har en enskild infart som är bevakad 24 timmar om dygnet.

 

Golfklubben är mitt inne i en moderniseringsplan och har som avsikt att förbättra kvaliteten på alla sina tjänster. Planen drivs av företaget Golf Estate som planerar att investera kraftigt inom de närmaste åren och renovera La Casa Club, som är Domecq-familjens historiska lantegendom, och förse den med de bästa hotell- och golftjänsterna på marknaden. Dessutom ger golfklubben ett exklusivt erbjudande till de framtida ägarna av Emerald Greens som önskar bli medlemmar.

 

Sotogrande

San Roque har en viktig turistutveckling med magnifika golfbanor, hamnar och andra idrottsanläggningar, förutom ett underbart hotell- och boendeinfrastruktur. Särskilt värt att nämna är den exklusiva bostadsutvecklingen av Sotogrande med 5 golfbanor (Valderrama Golf Club, Royal Golf Club of Sotogrande, Almenara Hotel Golf, San Roque Golf Club och La Cañada Golf Club), en lyxig marina och en av världens topp poloklubbar, där kvalificerade matcher för VM spelas.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1111

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2023 Utland Invest