Panorama Mar, Punta Prima Beach, Costa Blanca
Search
× Search


 
Panorama Mar, Punta Prima Beach, Costa Blanca


Panorama Mar, Punta Prima Beach, Costa Blanca

Objekt nr: SN01008

Land: Spanien
Område: Costa Blanca

Ort: Punta Prima Beach
Typ av fastighet:
 • Lägenhet,

Pris: 234 000 €
Antal sovrum:
 • 2,
 • 3,


Spektakulär utsikt över Medelhavet

Panorama Mar är en ny bostadsutveckling i Punta Prima, Torrevieja, med spektakulär utsikt över havet och stranden. Läget är alldeles fantastiskt. Alldeles nere vid vattnet nästan som på en udde med havet åt både norr, öster och söder.

Från området har man direkt tillgång till strandpromenaden där man finner ett flertal mindre strandbarer samt ett par restauranger. 10 minuters promenad bort finns dagligvaruhandel, shopping och fler restauranger.

Lägenheterna har utformats för komfort och bekvämlighet, med utmärkta egenskaper och en planlösning som tillåter maximal njutning. Det finns lägenheter med 2 och 3 sovrum med två badrum. De kommer med underjordisk parkering samt förråd (access med hiss). Golvvärme i badrummen. Stängd urbanisation för obehöriga med videoövervakning. Badrummen har golvvärme som standard och lägenheterna är utrustade med luftkonditionering för varmt samt kallt.  Till varje lägenhet tillhör en garageplats med förråd under byggnaden.

Området utmärker sig för sitt stora grönområde, där du kan njuta av solen och utsikten över havet. Det gemensamma området har 3 pooler, varav en är en infinity pool och en jacuzzi. Barnen har sin egen plaskdamm och lekplats.
Punta Prima har ett underbart läge vid havet, med en av Costa Blanca bästa destinationer, Torrevieja, bara 10 minuter bort med bil. Kommunikationerna är utmärkta, på väg eller med buss till flygplatsen i San Javier, Murcia bara 30 minuter bort och Alicante internationella flygplats bara 45 minuter med bil.

Det är ca 3 km till Torrevieja centrum med ytterligare utbud av mat, kultur, diverse evenemang och shopping. Det går fint att promenera längs med vattnet hela vägen i bekväma skor. Till hösten kommer det att börja byggas en strandpromenad som knyter ihop Punta Prima med Torrevieja och då kan man ta på finskorna direkt. De stora saltsjöarna i närheten är underbara fågelreservat, där det är vanligt förekommande att man kan se hägrar och flamingos.

SN01008 Panorama Mar, Punta Prima, Torreveieja, Costa Blanca, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 79,1 – 81,6 m2, terrass 16,7 – 26,2 m2, pris 234 000 – 310 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 105,7 – 127,1 m2, terrass 33,6 -54 m2, pris 336 000 – 387 000 €
Tillträde: december 2017

Inkluderar: Garage, Förråd, gemensam pool, Hiss, gemensam trädgård, privat trädgård, luftkonditionering, uppvärmning, golvvärme
Övrigt: utsikt över havet, nära till stranden, terrass, Frontline utveckling, Kollektivtrafik, nära bekvämligheter.

Golf
Inom en radie på 10 km så finns det hela fem 18-håls golfbanor. Ett paradis för den golfintresserade. Dessa är Villamartín, Campoamor, Las Ramblas, Las Colinas och Lo Romeros golfbanor, samt en av Europs största köpcentrum, Zenia Boulevard.

Punta Prima
Punta Prima, är den nordligaste delen av Orihuela Costa och ligger vid Medelhavskusten cirka 40 minuters bilfärd söder om Alicante flygplats, och ca 30 minuters bilfärd från San Javier flygplats, i Murcia.

Punta Prima är ett av de mest eftertraktade områdena på den södra delen av Costa Blanca. Punta Prima ligger bara 5 km söder om Torrevieja. Med stränder, restauranger, barer, kaféer, snabbköp, etc. allt inom gångavstånd gör Punta Prima till en idealisk plats att leva med lugn och ro och ändå med alla bekvämligheter i närheten.

Punta Prima är en mycket fin badort, som många anser vara den bästa och finaste. Det har en liten och en stor sandstrand, klippiga vikar, klippor och fantastisk utsikt från Paseo Maritimo. Dessutom finns det gott om kommersiella centra med barer, kaféer och restauranger att njuta av.

I dess närhet finns ”La Zenia Boulevard”, en i särklass absolut höjdpunkt att uppleva. Ett köpcentrum som erbjuder allt ifrån butiker som erbjuder, billiga varor till mycket exklusiva kläd- och juvelbutiker. Här kan man också ta med ”hela familjen” och äta för ca 10-15€ inkl dryck. Här i dess närhet kan man bowla, köra gokart, kasta dart, spela basket spela fotboll, äventyrsbad mm.

Det finns butiker och restauranger som tillgodoser en mängd olika smaker, med golfbanor, marinor, skolor och sjukhus i närheten. Varje dag i veckan kan du hitta en marknad nära Punta Prima, längs kusten och inlandet. Marknaden på Playa Flamenca, som hålls på lördag morgon, är säkerligen en av de bästa och väl värt ett besök.I bostaden:

 • Swimming pool
 • Havsutsikt
 • Garage

Närhet till:

 • Affär
 • Service
 • Golfbana
 • Taverna/Restaurang
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1808

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2022 Utland Invest