Cabanas, Tavira, Algarve
Search
× Search


 
Cabanas, Tavira, Algarve


Cabanas, Tavira, Algarve

Objekt nr: PN02001

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Tavira
Typ av fastighet:
 • Radhus,

Pris: 250 000 €
Antal sovrum:
 • 3,
 • 4,


O Pomar Semesterby, Cabanas.

Cabanas ligger cirka 6 km öster om Tavira och 30 km öster om Faro i riktning mot den spanska gränsen. Det är en mycket pittoresk traditionell fiskeby belägen vid mynningen av Ria Formosa.

Cabanas är en typisk oförstörd fiskeby som ligger i Ria Formosa, ett naturreservat med ett rikt djurliv och där det finns en vacker strandpromenad längs kusten. Restauranger, kaféer och barer med utsikt över havet finns det gott om och de är kända för den lokalt fångade fisken.

Byn ligger endast ett par minuters bilfärd från staden Tavira som är genomsyrad av historia och lokalt kallas Staden med kyrkor. Det finns 22 kyrkor. Staden ligger på båda sidor av floden med affärer, kaféer, barer och restauranger pryder kullerstensgatorna.

O Pomar, Tavira, Cabanas, Algarve
"O Pomar" är en fantastisk anläggning som ligger 800 m från den långa sandstranden i Cabanas. I närheten finns ett stort val av sport- och kulturaktiviteter och ett antal fina golfbanor. 

Centralt beläget är ett torg vilket är den naturliga mötesplatsen. Parker, lekplatser och fritidsområden är noggrant arrangerade runt anläggningen för att öka känslan av rymd. Den parkliknande trädgården är planterad med apelsin, mandel, oliv- och fikonträd.

Vid torget finns kaféer, barer, restauranger. Det finns också butiker som tillgodoser dina vardagliga behov.

Perfekt familjeanläggning med gångavstånd till centrum och stranden. Hela anläggningen är lämplig för rullstolsbundna.
 
Det är en rymlig anläggning med två stora pooler, en barnpool, en solterrass och lekplats för barnen. O Pomar har en egen bar och restaurang. Stormarknader, bank, apotek, restauranger och barer finns inom gångavstånd.

Nybyggda lägenheter

Nu byggs nya lägenheter och radhus igen. Nedan finner du bostäder som är påbörjade och klara att tillträdas våren 2019 respektive december 2019.

Lägenheterna i

O Pomar imponerar alltid med rymliga sovrum med egna badrum och inbyggda garderober, fullt utrustade kök, WIFI. Varje lägenhet har en privat parkeringsplats och förråd i källaren.  

 

Storlek.

Penthouse: 3 sov, 3 bad, 1 wc, yta 116 kvm, terrass 85,9–95,9 kvm.

Radhus: 3 sov, 3 bad, 1 wc, yta 119,7 kvm, terrass 39,8–43,7 kvm.

Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 81–84,3 kvm, terrass 8,5–59,8 kvm

 

Priser

Penthouse: 3 sov, Pris 360 000 €, Tillträde december 2019.

Radhus: 3 sov, Pris 270 000 €, Tillträde december 2019.

Lägenhet: 2 sov, Pris 225 000 – 235 000 €, Tillträde våren 2019.

 

Golf

Algarve är det mest populära resmålet för golfspelare i Europa. Det finns för närvarande 35 banor inom 15 mil. Med sitt milda klimat året runt och en fantastisk golf på ett urval av bra banor. I närheten av Cabanas finns flera golfbanor med hög kvalitet.<br/><br/>


Golfbanor
1: Benamor - Par 71, 5500 m (5 minuters bilresa).
2: Quinta da Ria - Par 72, Mästerskapsbana 6110 m (10 minuters bilresa).
3: Quinta de Cima - Par 72, Mästerskapsbana 6256 m (10 minuters bilresa).
4: Monte Rei - Par 72, Mästerskapsbana 6030 m (15 minuters bilresa).
5: Castro Marim - Par 71, 5265m (20 minuters bilresa nära Spanien).
På spanska sidan finns det många banor. Till närmaste, Ayamonte, är det 30 km.

Avstånd
Flygplats: Faro 38 km (40 min)
Tåg: Conceicio 1,5 km
Spanien: 25 km (20 min)
Tavira 6 km
Vilamoura 58 km
Portimao 84 km
Lagos 114 km
Sevilla 170 km och tar 1,5 timme med bil.
Från Sevilla finns det AVE, High Speed Train, till Madrid vilket tar 2 timmar.
Marbella tar det 3 timmar med bil.
Lissabon 2,5 timmar med bil.


Cabanas

Cabanas har sitt namn från skjulen (Cabanas) som uppfördes under början av 17-talet av fiskare (tonfisk) för att förvara deras fiskeredskap. När de senare byggde hus för sina familjer föddes fiskebyn "Cabanas de Tavira".

Båtar eller "taxibåtar" kör till stranden i Cabanas. Stranden på Ilha de Cabanas ligger bara en kort båttur över vattnet i lagunen, i själva verket är det möjligt att simma över! Lyckligtvis finns det också flera taxibåtar som kör med täta avgångar till Ilha. Taxibåtarna kör inte bara till stranden utan även till Tavira, Ilha de Tavira och Santa Luzia både natt och dag. En två minuters båtfärd tar dig över floden till stranden. Varje båt kan identifieras med en färgad flagga på sin akter, så att du enkelt kan identifiera vilken som ska ta dig tillbaka till fastlandet. Stranden har sitt eget café, parasoller, solstolar, jet ski och båtuthyrning. Cabanas har en kustlinje som sträcker sig till spanska staden Ayemonte (20 minuters bilresa) och till resten av Algarve.

Något som har dragit folk till Cabanas både ortsbor och besökare, är de fantastiska stränderna på ön. Man skulle kunna tro att man är på en öde tropisk ö, efter en liten båttur på bara 2 minuter. Folk lockas tillbaka år efter år till detta fantastiska område av naturlig skönhet och stillhet. Stranden i sig kan beskrivas som bedårande med mjuk gyllene sand. Cabanas har ett bra utbud av barer och restauranger och kan knappast beskrivas som livlig, utan är en mer lämplig plats för familjer och den som söker en lugnare och mer avslappnad semester. Färsk fisk, kött och grönsaker kan köpas lokalt varje dag. Det finns ett antal olika butiker i byn, men för bättre shopping ligger staden Tavira bara 7 km bort.

Östra Algarve är fortfarande ett relativt okänt semestermål och Cabanas har därför behållit charmen av en liten fiskeby. Cabanas är full av förtrollande gator och är en levande, traditionell fiskeby.  Byn är aktiv året runt.
Cabanas har ett stort antal barer, caféer och restauranger som ligger längs floden och runt ett par kvarter inåt land.

Cabanas ligger bara 20 minuters bilresa från den spanska gränsen och du kör över den magnifika hängbron över floden Guadiana för att komma till Spanien. Du kan njuta av det bästa av två vackra länder. Det finns en järnvägsstation i Cabanas från vilken du kan resa hela vägen från Vila Real de Santo Antonio, vid den spanska gränsen, till Albufeira. I Vila Real, kan du gå till floden Guadiana och ta färjan som går varje 20:e  minut över till den pittoreska spanska staden Ayamonte i Spanien.
I bostaden:

 • Swimming pool
 • Vacker Miljö
 • Designad trädgård

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Tennisbana
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:3279

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron