Lavender Villas
Search
× Search


 
Lavender Villas


Lavender Villas

Objekt nr: CN02004

Land: Cypern
Område: Paphos

Ort: Konia
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 380 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Lavender Villas är en utveckling med 13 fristående 2-vånings villor med tre sovrum som ligger i ett etablerat bostadsområde i Konia, bara 5 minuters bilresa till Paphos och med både lokala och privata sjukhus i närheten. Den privata International School of Pafos som har ett gott rykte ligger nära.

Villorna kommer att uppfylla dina högsta förväntningar när det gäller byggkvalitet och standard. I ett tidigt skede av konstruktion kommer du att kunna välja kakel, köksskåp och andra material som passar din egen smak. En pool är valfritt. Takterrasser erbjuder möjlighet att njuta av panoramautsikten över kusten och Cypern.

Villorna kännetecknas av modern funktionell arkitektur. Glas räcken monteras på verandor för att förbättra utsikten över Medelhavets kust och den magnifika solnedgången.


Dessa eleganta hem kännetecknas alla av design, komfort och lyx och samtidigt behålls en känsla av familjevänlighet.

Byn Konia har en etablerad och trevlig gemenskap och är mycket populär bland cyprioter. Det är bara 5 minuters bilresa till Pafos och 10 minuters bilresa till flygplatsen via den stora motorvägen som löper över hela ön. Det är en idealisk plats för att utforska hela ön Cypern, de magnifika Troodosbergen och den sofistikerade huvudstaden Nicosia.

Platsen, storleken och värdet för pengarna gör dessa villor till en attraktiv och exklusiv investering. Om du funderar på att köpa en ny modern villa nära till de bästa skolor och stadens bekvämligheter kan dessa exklusiva samtida hus vara precis vad du söker.

 

 

 

 

Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1279

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2021 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron