Elsyium Gates
Search
× Search


 
Elsyium Gates


Elsyium Gates

Objekt nr: CN02003

Land: Cypern
Område: Paphos

Ort: Peyia
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 190 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,


Attraktiva lägenheter

Lägenheter med 2 sovrum med badrum
Lägenheter med 1 sovrum med badrum
Attraktiv kvalitet
Stor pool och terrass
Vissa lägenheter har privata trädgårdar
Vissa lägenheter har privata takterrasser
Uppvärmd gemensam pool
Underjordisk parkering
Gemensamt samlingsrum

Elysium Gates är en kompakt och smart område med bara 22 lägenheter som ligger runt om en stor uppvärmd gemensam pool med en generös solterrass och anlagda trädgårdar. Det är utsikt över Cyperns västra kust med sitt svagt sluttande läge. Omgivningen är tyst och består av bostäder. Butiker, restauranger och barer och många andra anläggningar finns mycket nära.
Alla balkonger vetter mot havet för att dra nytta av panoramautsikten. I närheten ligger en engelsk skola "The Learning Centre" som har ett gott rykte.

Utvecklingen är redan färdigbyggd och det finns några lägenheter med ett och två sovrum lediga. Det populära läget gör dem till en attraktiv och prisvärd investering.

Peyia Village är en etablerad och vänlig by. Perfekt för barn och familjer. Det är bara 5 minuters bilresa till stranden och turistområdet i Coral Bay med sina spektakulära sandstränder och restauranger med mat från alla världens hörn. Det är bara 15-20 minuters bilresa till Pafos. Den vackra hamnen i Agios Georgios är nära har en charmig vy med färgglada små fiskebåtar. Du kan även utforska den vilda och orörda Akamas halvön med sin klippiga kusten, den fantastiska ravinen, öde stränder och naturvandringar.

Lägenhet: 1 sovrum, pris 118 000 €
Lägenhet: 2 sovrum, pris 150 000 - 170 000 €
Erbjudande: lägenhet 2 sovrum, pris 125 000 € inklusive 5 % VAT och möblerKontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1095

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron