Pier 1, La Marina de Sotogrande, Costa del Sol
Search
× Search


 
Pier 1, La Marina de Sotogrande, Costa del Sol


Pier 1, La Marina de Sotogrande, Costa del Sol

Objekt nr: SN01022

Land: Spanien
Område: Cosa del Sol

Ort: Sotogrande
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 1 365 000 €
Antal sovrum:
  • 4,


Bästa frontlinjen med utsikt över Sotogrande Marina
Pier 1 är en ny och exklusiv utveckling i Sotogrande. Denna består av 4  lägenheter med 4 sovrum och 5 badrum, stora terrasser och fantastisk utsikt över La Marina de Sotogrande.

Pier 1 har ett perfekt läge precis vid marinan i Sotogrande, känd som "The Little Venice" med tanke på dess vackra design av kanaler och broar. Det är ett mycket trendigt område där restauranger, barer och exklusiva varumärken ligger inbäddade. 

 

I Marina de Sotogrande kan du njuta av all service. Det ligger endast 5 minuter från stränderna i Santa Maria och Polo-klubben, en unik plats för de som älskar polo och golf. 
Det finns flera golfbanor i toppklass inklusive Valderama Golf Club, Club Real Sotogrande och La Reserva ligger inom 5 minuters bilresa. Avstånd till flygplatser är 25 km till Gibraltar och 100 km till Malaga.


Här kan du njuta av och utöva olika sporter, som tex ridsporter, segling, tennis och paddel i en omgivning av högsta kvalitet och integritet, strategiskt belägen mellan Costa del Sol och Cádiz. Sotogrande / San Roque är känd som en av det bästa destinationerna för golf, segling och ridning. Inom en radie på 20 kilometer kan du njuta av allt som Costa del Sol har att erbjuda.

Pier 1 är ett unikt bostadskomplex i La Marina de Sotogrande. Den består av endast fyra exklusiva mycket stora lägenheter med den bästa sydostorienteringen och spektakulära utsikten över La Marina. Beläget i ett inhägnat och privat bostadsområde med gemensam trädgård och pool. Bostadskomplexet i nautisk stil smälter in i det underbara landskapet i la Marina, intill yachtklubben. Njut av ditt nya hem i en unik miljö i ett av de mest prestigefyllda bostadsområdena i södra Spanien.

Den fantastiska lägenheten på bottenvåningen har en privat pool och direkt tillgång till bryggan från terrassen medan den spektakulära takvåningen erbjuder en enormt takterrass med privat pool och panoramautsikt över marinan.

SN01022 Pier 1, La Marina de Sotogrande, San Roque, Cádiz, Costa del Sol.

Lägenhet: 4 sovrum, 5 badrum, yta 269 kvm, veranda 137 kvm, pris 1 365 000 €

Bottenvåning: 4 sovrum, 5 badrum, yta 269 kvm, veranda 136 kvm, pris 1 719 000 €

Takvåning: 4 sovrum, 5 badrum, yta 301 kvm, veranda 137 kvm, pris 2 187 000 €

Beläget i en privat gated community med pooler och trädgårdsområden.

Privata garage och förråd ingår i priset.

Tillträde: juli 2022

Pier 1, har ett exceptionellt läge i Sotogrande.
I La Marina de Sotogrande kan du njuta av all service. Det ligger endast 5 minuter från stränderna i Santa Maria och Polo-klubben, en unik plats för dem som älskar polo och golf. Området erbjuder 5 golfbanor, bland annat den kända Valderama, säte för Ryder Cup, Real Club de Sotogrande och San Roque Golf.

Här kan du njuta av och utöva olika sporter, som tex golf, ridsporter, segling, tennis och paddel i en omgivning av högsta kvalitet och integritet, strategiskt belägen mellan Costa del Sol och Cádiz.

Detta är utformat för ett nautiskt tema som passar bra med den eleganta kvaliteten på Sotogrande Marina. Bostadsområdet ligger nära yachtklubben och framför Polo. Detta är utan tvekan en livsstilsval i ett av de mest prestigefyllda bostadsområdena i södra Spanien. Som förväntat finns det också kvalitetsrestauranger och en affär precis utanför dörren

Sotogrande ligger i natursköna områden vid Medelhavet med Sierra Almenara i bakgrunden. Ta gärna en promenad i den mysiga hamnen, där du kan handla i exklusiva designerbutiker eller bara njuta av semesterlivet på ett av de många caféerna. Utsikten över de guppande lyxbåtarna i marinan är slående vacker.

Sotogrande | San Roque
Sotogrande ligger i San Roque kommun bara ett stenkast från Gibraltarklippan, och är ursprungligen en så kallad "gated community" - den största i Andalusien. Sotogrande är också ett av Andalusiens, Spaniens och till och med Europas lyxigaste bostadsområden och många kändisar har sitt sommarboende här. Allting andas stil och elegans. Omgivningarna är gröna och vackra, i norr tornar bergen Sierra Almenara upp sig och det finns en naturpark där man bland annat kan studera alla fåglar på väg till och från Afrika. Det bor inte ens 3000 fastboende i Sotogrande, men under högsäsong uppgår invånartalet till ungefär fem gånger fler.

Här finns fem fina golfbanor, däribland Real Club Sotogrande - den första golfbanan i Europa som designades av Robert Trent Jones, och Valderrama, där både Ryder Cup och Volvo Masters spelats, lyxiga beach clubs och en mysig och vältrafikerad marina, den första vid infarten till Medelhavet. Förutom golfen är Sotogrande känt för sin hästpolobana med tävlingar varje vecka sommartid, tennis, paddel, ridning, rugby samt segel- och kajakklubbar. Närmaste stora stad är Algeciras. Sotogrande ligger precis på gränsen till Costa de la Luz och har nära till Cádiz fantastiska sandstränder.

Det tar en timme att köra från Sotogrande till Málaga flygplats.

Málagaprovinsen och Andalusien bjuder på en fantastisk natur med ett stort antal skyddade reservat med ett oändligt antal vackra platser för utflykter, vandringar och mountainbike.

Regionen är en kulturell skatt med många minnesmärken, inte minst från den moriska tiden, och inom cirka två timmars bilresa ligger mytomspunna städer som Sevilla, Córdoba, Cádiz, Granada och inte minst provinshuvudstaden Málaga som fått ett rejält lyft de senaste åren. Bland annat har gamla stan rustats upp, blivit bilfritt och bjuder på ett folkliv, en stämning och ett kulturellt och gastronomiskt utbud som slår de flesta med häpnad. Hamnen har också byggts om till en vacker promenad full av caféer, butiker och restauranger.

I Málagaprovinsen finns cirka hundra golfbanor, inte för intet kallas kusten också för Costa del Golf. Bara två timmar bort ligger Sierra Nevada, Spaniens största enskilda liftsystem, med mycket bra skidåkning under hela vintersäsongen. I och med snabbtågets utveckling kommer man från Málaga till Madrid på 2,5 timmar och till och med Marocko ligger bara en dagsutflykt bort!I bostaden:

  • Veranda
  • Swimming pool
  • Havsutsikt
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:607

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2021 Utland Invest