Organic House, Sintra, Portugal
Search
× Search


 
Organic House, Sintra, Portugal


Organic House, Sintra, Portugal

Objekt nr: PN22004

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Sintra
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 315 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,
  • 4,
  • 5,
  • 6


Organic House - ett ekologiskt och hållbart hus.

Organic House är hållbara och ekologiska villor, byggda med naturliga material och som kommer att vara bostad i flera generationer, med minimalt underhåll. Villorna har designats av ett av de mest erkända arkitektkontoren för hållbar arkitektur.


Dessa hus sticker ut för sin hållbara konstruktion med användning av naturliga och ekologiska material (trä, sten, kork och lera).
 Alla hus är skyddade av ett generöst lager av portugisisk kork, vilket garanterar en exceptionell värmeisolering. Naturresurserna används för att drastiskt minska behovet av uppvärmning på vintern och för att kyla på sommaren.Organic House byggs mycket snabbt tack vare den senaste konstruktionstekniken från Tyskland och Österrike. Konstruktionen är baserad på noggrann planering, vilket minskar byggtiden, samtidigt som man använder utmärkta material. Husen är gjorda för vara bostad i flera generationer, med minimalt underhåll.

 

Organic House ligger ett litet exklusivt familjevänligt område med villor i Sintra Natural Park, på UNESCO: s världsarvslista, 40 minuter från Lissabon, 15 minuter från stranden och 20 minuter från Europas västligaste punkt Cabo da Roca. Området är beläget i Galamares mellan byn Colares och Sintras historiska centrum. Denna utveckling är en del av ett unikt projekt i naturparken Sintra-Cascais, ett område som är ett naturreservat. Här erbjuds möjlighet att njuta av naturen med hög livskvalitet.


Platsen för dessa villor gör det möjligt att ha olika fritidsprogram på stranden, landsbygden, bergen eller staden. 
Det är en privilegierad plats, nära kusten, nära Praia das Maças och Azenhas do Mar. Den perfekta lösningen för dig som söker en hälsosam livsstil med all komfort.

Den viktigaste fördelen med Organic House är att de kan växa. Faktum är att man kan börja med 1 sovrum och öka till 5 sovrum eller till och med 6 sovrum.

 

Villorna

Villorna har en imponerande arkitektur och är byggda med miljövänliga material. Villorna har ytor mellan 181 och 280 kvm och tomter mellan 551 och 704 kvm. Dessa villor har stora utomhusytor, med trevliga trädgårdar och terrasser och utnyttjar den befintliga naturliga omgivningen. Villorna byggs med hög kvalitet med ädla material, där de stora dubbelglasade fönstren sticker ut och skapar miljöer med all komfort och livskvalitet.

Villorna finns i olika layouter och det finns 8 tomter att välja mellan. Det finns också möjlighet att köpa tomterna separat. Alla tomter har en privilegierad utsikt över havet, slottet eller bergen.

PN22004 Organic House, Galamares, Sintra, Portugal
Tomt: pris 140 000 €
Villa med 1 sovrum: yta 76 – 107 kvm, pris  315.000 – 375 000 €
Villa med 2 sovrum: yta 97 – 130 kvm, pris 360.000 – 423 000 €
Villa med 3 sovrum: yta 133 – 181 kvm, pris 428.000 – 514 000 €
Villa med 4 sovrum: yta 184 – 208 kvm, pris 521 000 – 585 000

Video och Broschyr

Du kan se videon här

Du kan ladda ner broschyren här

 

Sintra - En av världens vackraste platser

Den mest romantiska platsen i Portugal heter Sintra och ligger djupt inne i bergen, ungefär 3 mil nordväst om Lissabon och är ett av UNESCOS världsarv. Sintras vackra palats och förtjusande gamla villor, vilar på rester av ett moriskt slott från 700-talet och platsen omges av frodig grönska. 

 

Sintra är en stad och en kommun i regionen Lissabon i Portugal, som ligger vid den portugisiska Rivieran. Sintra är en viktig turistdestination, känd för sina många historiska palats och slott. Sintra är också en viktig lyxig mat- och turistdestination inom den portugisiska Rivieran, liksom en av de rikaste kommunerna i landet.

 

Sintra ligger endast en halvtimmes tågresa från Lissabon och bjuder på flera imponerande kulturarv och palats som det färggranna Palácio da Pena och Palácio de Monserrate, med morisk och gotisk arkitektur samt Palácio Nacional de Sintra,  Quinta da Regaleira, Castelo dos Mouros och den spektakulära brunnen Poço Iniciático.

 

Staden har flera fontäner, som ursprungligen försörjde invånarna med dricksvatten. Fonte Mourisca är en kalkad arabisk fontän som uppkallades efter sina dekorationer i nymorisk stil. Ur Fonte da Sabuga kommer vattenstrålarna från ett par bröst.

 

Sintras gamla stadsdel är med på UNESCOS världsarvslista och består av en enda charmig labyrint av branta, smala gränder som kantas av pittoreska små butiker och palatsliknande villor med mossbelupna väggar. Det berömda leksaksmuseet ligger i det här området och här finns konditorier, där man kan köpa Sintras berömda Queijadas (ostbakelser) och Travesseiros (bakelser med ägg och mandel).

 

I Sintra ligger en hel del flotta hotell och många av dem finner man i bergen runt om. En hundraårig spårväg tar besökare och andra genom det här frodiga landskapet och ned mot kusten och gör stopp längs vägen vid charmiga små byar.

 

Sintra får besökare att mentalt förflyttas långt bort från larmet i storstaden Lissabon och de mer kosmopolitiska grannorterna Cascais och Estoril.

 

Sintras stränder

Från Sintras centrum är det inte långt till alla vackra stränder, som ligger längs Sintras kuststräcka i väst. Man kan gå, ta bilen eller köra en gammeldags elektrisk spårvagn till Praia das Macas.

 

Unga surfare håller till på Praia Grande, som på grund av de bra vågorna också är värd för internationella tävlingar. Det finns många små, trevliga landsorter längs kusten, var och en med sin egen lilla strand.

 

Sintra - En av de bästa platserna att bo i Portugal.

Sintra rankas konsekvent som en av de rikaste och dyraste kommunerna i både Portugal och den iberiska halvön som helhet. Sintra är en av Portugals dyraste och eftertraktade fastighetsmarknader, känd för sina många historiska villor, lyxfastigheter och Michelin stjärnrestauranger, och är hem för en av de största utländska utlandssamhällena längs den portugisiska Rivieran. Sintra är på samma sätt känd för sina höga levnadsstandarder, och konsekvent rankas som en av de bästa platserna att bo.

 

Att resa till Sintra är att resa bakåt i tiden. När man kommer hit ska man tänka på att man lämnar nutiden bakom sig och stiger in i en värld av magi och romantik, nära naturen själv. Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:402

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron