PN09001 Laranjal Design Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal
Search
× Search


 
PN09001 Laranjal Design Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal


PN09001 Laranjal Design Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal

Objekt nr: PN09001

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Ferragudo
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 690 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Modernt boende i Ferragudo, Algarve, med egen pool

Fantastisk villa med 3 stora och mångsidiga rum, privat uppvärmd pool, jacuzzi, stora terrasser, privat garage i källaren, trädgård, belägen i ett särskilt lugnt område i Ferragudo.

Villan består av ett underbart vardagsrum / matsal med direkt tillgång till terrassen och den fantastiska poolen. Ljust och modernt fullt utrustat kök, fyra sovrum och tre badrum, ett är en svit.

 

Hela villan drar nytta av vändbar luftkonditionering. Bra finish: centralvärme av vattnet med solpaneler; aluminium fönster med termiskt snitt och dubbla fönster; armerade betongväggar med yttre termisk och akustisk isolering- och beläggningssystem; motoriserad garageport; videointercom-system; elektriska fönsterluckor.

 

När du är utomhus kommer du att bli förtrollad av apelsinträden och trädgården, och den fantastiska uppvärmda poolen kompletterar lyxen i denna charmiga villa.

 

I lugnet i den härliga Ferragudo ligger Laranjal Design Villas, 40 minuter från Faro flygplats, 10 minuter från Lagoa och Portimão, 2 km från stranden, 5 minuter från Portimão Marina och nära flera golfbanor.

 

Det är ett enastående bostadsrätt för enskilda villor med pool där de stora gemensamma utomhusområdena deltar i en enkel övning av modern arkitektur. Miljövänligt bostadsrätt som återvinner regnvatten för bevattning, med en gångväg mellan de naturliga sjöarna, orange fruktträdgård, autoktonträd och övervakning genom en bosatt concierge.

 

PN09001 Laranjal Design Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal

Villa: 3 sov, 3 bad, yta 146,9 kvm, tomt 350 kvm, pris 690 000 €

Tillträde: December 2021
 

Privat uppvärmd pool, jacuzzi, stora terrasser, privat garage i källaren, trädgård, motoriserad garageport, videointercom-system, elektriska fönsterluckor.

 

Utmärkt val för permanent- eller fritidsbostad, med stor potential för uthyrning.
 
Golf
Algarve är en golfares paradis. Golfentusiaster kommer att hitta många golfklubbar inom kort avstånd, inklusive Penina Championship Course som ligger med 15 minuters bilresa. De två Pestana Golfbanor, Pinta och Gramacho är 10 min bort. Algarve är en av Europas främsta golf områden. Det finns för närvarande 35 banor inom av 10 mil. 


Ferragudo
Längs kusten mellan Portimao och Carvoeiro ligger byn Ferragudo som ännu ej är förstörd av den kommersiella turismen. Denna pittoreska by är den mest attraktiva fiskebyn i Algarve.


Ferragudo är en gömd skatt i Algarve. Det är en orörd traditionell fiskeby med smala kullerstensgator, torget och hamnen. Under högsäsong finns det en festival varje vecka med levande musik på torget. Barer och restauranger ligger runt torget och stämningen är underbar. Den vackra floden Arade rinner direkt in i byn där lokala fiskare dagligen erbjuder färsk fisk och skaldjur till lokala restauranger.

Byns mycket pittoreska torg är omgivet av en mängd kaféer där du kan uppleva det verkliga portugisiska bylivet – här verkar tiden stå stilla. De vittvättade husen, små butikerna och traditionella restaurangerna som kantar kullerstensgatorna i den soldränkta byn skapar en perfekt kontrast mot det turkosa vattnet som omger byns tre sidor. Den medeltida fästningen Castelo de Sao Joao, som stolt blickar över byn är också värd en utforskning.

De historiska städer Portimao, Silves, Lagos och Faro ligger i närheten. Den portugisiska huvudstaden Lissabon ligger bara inom 2,5 timmar med bil. Mittemot Ferragudo ligger Portimão med sin marina och Praia da Rocha med ett spännande nattliv. Med motorvägen i Algarve är du inom en timmes bilresa till alla delar av Algarve. Vackra Sevilla och Lissabon ligger inom 2,5 timmes bilresa.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:499

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2021 Utland Invest