Capistrano 21, Nerja, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Capistrano 21, Nerja, Costa del Sol, Spanien


Capistrano 21, Nerja, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN03001

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Nerja
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 175 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,


Capistrano 21 – Nerja, Costa del Sol, Spanien
Nu kommer ett efterlängtat nytt projekt att byggas i centrala Nerja! Capistrano 21 är ett nyproduktionsprojekt bestående av 21 lägenheter, ett gemensamt poolområde och privata parkeringsplatser i garage.

 

 

Nerja är en idyllisk kustort som är levande året om. Dramatiska klippor, imponerande bergstoppar och välbevarade badvikar skapar en pittoresk miljö som är svårslagen på Costa del Sol.

Nerja skiljer sig från de flesta andra platser längs Solkusten tack vare sin låga bebyggelse med välbevarad andalusisk arkitektur. Detta i kombination med promenadvänliga gator och torg uppskattas av besökare. I centrum ligger Balcón de Europa, en välbesökt utsiktspunkt med imponerande vyer över Medelhavet, kusten och bergen. Här blandas ett utbud av shopping bland lokala butiker och uteserveringar i solen.

I Nerja råder ett så kallat mikroklimat, tack vara att Nerja ligger skyddat mellan två berg. För det mesta är det 1–2 grader varmare året runt i Nerja än i Malaga. Ttack vare det odlas det exotiska frukter här, såsom mango och avokado.

Har du en aktiv fritid finns det mycket att välja på i närområdet. Kajak, paddel och dykning är några exempel på populära fritidsaktiviteter i Nerja. Det finns också gott om vandringsleder i bergen och en promenad längst Rio Chillar leder dig till vackra vattenfall.

Endast 1,5 timmas bilresa bort finner du Europas sydligaste skidanläggning - Sierra Nevada!

Storstadspulsen i Málaga och dess internationella flygplats ligger ca 40 minuter bort med bil.

Lägenheterna
Lägenheterna kännetecknas av stora terrasser, havsutsikt, öppen planlösning och stilrena interiörval med kompletta kök och badrum. Fastigheten har hiss och området har poolområde. Privat garageplats. Bra läge med promenadavstånd till stränder, restauranger och uteserveringar.

Lägenheterna kommer vara utrustade med air-condition, inbyggda garderober, fullt utrustade kök och stilrena badrum. Allt i snygg skandinavisk design! Köksutrustningen inkluderar keramisk spis, fläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl och diskmaskin. Dessutom värms varmvattnet via solpaneler vilket ger låga driftskostnader.

Underbara balkonger och terrasser, tillsammans med de stora fönstren, gör att du perfekt kan kombinera livet inom och utanför ditt nya hem.

SN03001 Capistrano 21, Nerja, Costa del Sol, Spanien
Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 58 kvm, pris 175 000 € 
Lägenhet med trädgård: 2 sov, 2 bad, yta 69–81,2 kvm, terrass 14,7–24 kvm, pris 220 000 - 226 000 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 68,5–69,6 kvm, terrass 13–15 kvm, pris 220 000 €
Lägenhet med takterrass: 2 sov, 2 bad, yta 67,3–70,5 kvm, terrass 14,8–17,8 kvm, takterrass 36–40 kvm, pris 325 000 - 360 000 €
Garage: pris 10 500–17 000 €
Tillträde: omgående

Ingår: Luftkonditionering, Gemensam pool, Fullt utrustat kök, Uppvärmning, Hiss, Parkering, Solenergi, Terrasser och takterrasser

Golf - Skidåkning
Golf - många banor av hög kvalitet finns runtom. Närmsta bana är Baviera Golf, ca 15 min bilresa från Nerja.

Nerja ligger endast cirka 1 timmes bilresa från Sierra Nevadas skidbackar, som erbjuder åkning mellan dec-april. Detta gör Nerja och Solkusten till ett av de få ställen i världen där du kan åka skidor på dagen, och bada när du kommer hem på eftermiddagen!

Nerja
Nerja är en populär semesterort som ligger 50 kilometer öster om Malaga. Ursprungligen var Nerja var en liten fiskeby, men nu finns det en stor ex-pat gemenskap med en befolkning på över 10 000. Uppmärksammat är de många kilometer av sandstränder och vikar med klart vatten.

Den gamla delen av staden är fortfarande i stort sett oförändrad med typiska spanska smala gator, vitkalkade hus och i hjärtat av Nerja är dess spektakulära "Balcon de Europa". Detta är en magnifik promenad längs kanten av en skyhög klippa, tidigare platsen för en stor moriska slott. Från denna punkt har du svepande panoramautsikt över Medelhavet.

Beläget i och runt Nerja finns gott om restauranger med café / barer att välja mellan, och alla normala vattensporter. Varför inte ta en tur med häst och vagn och utforska den romantiska hörn av staden. Nerja är mest känd för spektakulära grottor, som ligger bara tre kilometer från centrum. Här hittar du arkeologiska skatter såsom målningar över 20 000 år gamla och andra förhistoriska lämningar.

Staden är levande året runt tack vare sitt läge och den ständiga skaran av turister som vill upptäcka den här pärlan. Det bor också en stor andel bofasta vilket också bidrar till att staden är lika trevlig att besöka året runt.

Nerja skiljer sig från många av de andra orterna på den spanska solkusten genom att det nästan helt saknar hög bebyggelse. I stadskärnan finns det bara två- och trevåningshus. Och även om det finns stora hotell i utkanten av Nerja så smälter dom ändå in i stadsbilden på ett behagligt sätt.

Nerja har gott om gågator vilket gör att staden lämpar sig utmärkt för promenader. Strax efter den största stranden, Burriana beach, börjar en gågata som heter Calle Hernando de Carabeo. Gatan slingrar sig fram och då och då skymtar man havet i gliporna mellan de låga husen. På vägen hittar man mest bostadshus, men också några restauranger, grönsakshandlare och klädaffärer. I slutet av gatan hittar man Nerjas hjärta – Balcón de Europa.

Nerjas grottor
I Nerja finns också Europas största grottsystem, en magisk upplevelse med stora salar och bl.a. världen största kolonn. Totalt ca 700m men mer hittas fortfarande. Det är 20 grader i grottorna året om man går runt den del som visas på 30–40 minuter. Även om man tycker att man har sett stora grottor förut så blir de flesta klart imponerade.

Nerjas stränder
Nerjas 17 stränder är välkända för sina kristallklara vatten. Dess idylliska vikar täcker 13 kilometer kust, vilket är väl värt att utforska och njuta av. Du kan hitta allt du behöver på denna vackra plats.

Nerja är omsluten av berg som skär ända ner i vattnet, vilket gör att stränderna ligger i skyddade bukter. Det finns många stränder att välja på, både centralt och utanför staden. Playa Burriana är den mest kända, och har en strandpromenad kantad med restauranger och caféer. 

 

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1525

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2021 Utland Invest