Pintor Antonio Lopez, Mil Palmeras, Costa Blanca, Spanien
Search
× Search


 
Pintor Antonio Lopez, Mil Palmeras, Costa Blanca, Spanien


Pintor Antonio Lopez, Mil Palmeras, Costa Blanca, Spanien

Objekt nr: SN13008

Land: Spanien
Område: Costa Blnca

Ort: Mil Palmeras
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 295 000 €
Antal sovrum:
  • 3,
  • 4,


Residential Pinter Antonio López

Välkomna till detta nyproduktionsprojekt beläget på första strandlinjen i Mil Palmeras!

 

Residencial Pintor Antonio López består av 2 moderna byggnader med sammanlagt 40 bostäder beläget i en privilegierad miljö, intill en av de bästa och mest ansedda stränderna i Spanien. Läget är det allra bästa för de som söker strandnära boende med fantastisk havsutsikt precis bredvid Rio Mar, en av de bästa sandstränderna på Costa Blanca.

 

Alla lägenheter har stora uteplatser, på bottenplan ligger de minsta på ca 45 kvm, på första till fjärde våningsplan är det balkonger med tak från ca 14 - 20 kvm och högst upp på våning 5 av 5 finns endast en penthouse kvar som har en enorm terrass om ca 67 kvm som vetter åt både öst och söder. Lägenheten har 4 sovrum som alla vetter ut mot terrassen och ett stort vardagsrum och separat kök.

Förutom det extraordinära läget har de i detta projekt satsat mycket på att skapa attraktiva gemensamhetsytor med genomtänkta trädgårdsområden och pooler för både vuxna och barn. Det finns även en lekplats för barnen och till alla lägenheter ingår en garageplats.

SN13008 Pintor Antonio Lopez, Mil Palmeras, Costa Blanca, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, pris 295 000–350 000 € 
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, pris 350 000–419 000 €
Penthouse: 4 sov, 2 bad, pris 595 000 €

Tillträde: januari/februari 2021

Mil Palmeras
Mil Palmeras ligger utmed kusten i den södra delen av Orihuela Costa. Orten har sedan 80-talet varit ett populärt resmål bland svenskar. Några kilometer in i landet ligger kommunens huvudort, Pilar de la Horadada. En genuint spansk och charmig ort med cirka 22 000 invånare.

Mil Palmeras är en liten ort i södra delen av Costa Blanca. Här och i närområdena finns det mesta som behövs i det dagliga livet, däribland flera butiker, barer och restauranger. Här är det även nära till vackra Torre de la Horadada i söder och Campoamor i norr.Några kilometer in i landet ligger kommunens huvudort, Pilar de la Horadada. En genuint spansk och charmig ort med cirka 22 000 invånare.

Denna plats är ett av de bästa kustområdena längs hela Costa Blanca. Det är en fridfull plats där många bor året runt och området är också en fantastisk semesterort.

Mil Palmeras Beach är en sandstrand kantad av palmer som sträcker sig längs med kusten, med många strandbarer för dig som vill njuta av sol och bad. Mil Palmeras angränsar till flera närliggande orter som tillsammans ger ett större utbud av affärer, restauranger och barer och de många promenadstråken gör att du lätt kan hålla dig aktiv. Byns gågata, som endast är ett stenkast från havet, är full av restauranger som erbjuder både lokala och internationella rätter. Las Ramblas rekommenderas för dig som vill ha en kulinarisk upplevelse och är väl värt ett besök, endast tio minuter bilfärd in mot land.

Mil Palmeras erbjuder en av kustens finaste stränder som även erhållit blå flagg, vilket de flest av stränderna på södra Costa Blanca har. Blå flagg ger EU till stränder som uppfyller kraven om vattenkvalitet, säkerhet, och miljöinformation. Flertalet av stränderna är under sommarmånaderna bemannade med så kallade "socorristas" - livräddare från Cruz Roja. (Röda Korset). 

Med 300 soldagar om året är Mil Palmeras en idealisk plats för dig som vill investera i ett boende söderut.


Till flygplatsen i Alicante är det cirka 45 minuter med bil.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:860

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron