Natura, La Cala Golf Resort, Mijas, Costa del Sol
Search
× Search


 
Natura, La Cala Golf Resort, Mijas, Costa del Sol


Natura, La Cala Golf Resort, Mijas, Costa del Sol

Objekt nr: SN01018

Land: Spanien
Område: Csta del Sol

Ort: Mijas
Typ av fastighet:
  • Radhus,

Pris: 465 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Natura, nybyggda radhus i La Cala Golf Resort, Mijas, Costa del Sol
La Cala Golf Resort
 ligger mellan Marbella och Fuengirola, mellan havet och bergen.
Fastigheterna ligger vid golfbanan
“Campo Europa”, nära ett 4-stjärnigt hotell, spa, och restauranger.Från bostäderna, kan du njuta av panoramautsikt över golfbanan och Cala de Mijas. La Cala Resort är känd som en av de bästa golfbanorna i Andalusien.

Natura är ett nytt projekt i La Cala Resort bestående av 40 rymliga radhus på första golflinjen med panoramautsikt över området. Bostäderna har tre våningar och ligger i ett privat och inhägnat bostadsområde med pool och gemensam trädgård.

På bara 10 minuters bilfärd når man de bästa stränderna på Costa del Sol som ligger mellan La Cala de Mijas och Fuengirola; och på 20 minuter västerut kommer man till staden Marbella och Puerto Banús som är känt för sitt nattliv.

Malagas internationella flygplats nås vi motorvägen A7 (N-340) på bara 30 minuter.
Detta privilegierade läge gör att du på endast 30 km avstånd finner de bästa områdena för fritid och avkoppling samt Costa del Sols bästa golfbanor och stränder.

Några minuters bilresa bort kan du njuta av medelhavscharmen i Mijas och dess välbevarade gamla stadsdelar och smala gator, shoppa i Marbella eller Fuengirola och njuta av nattlivet i La Cala de Mijas och Puerto Banus.

Golf och Hav

La Cala Resort är den största golf resorten i Spanien med 60 hål, fördelade på tre 18-hålsbanor och en golf Academy med en 6-håls par 3-bana. Det finns också tennisbanor, professionella fotbollsplaner, gym, spa, två exklusiva restauranger, en bodega och ett underbart 4-stjärnigt hotell, allt omgivet av en fantastisk natur.

Radhusen
Natura består av 40 radhus med tre sovrum, två badrum och en toalett. Radhusen har panoramautsikt över golfbanan och Cala de Mijas. De ligger i ett stängt område, med gemensamma trädgårdar och swimmingpool.

Alla radhusen har en källare, öppen planlösning på första våningen och takterrass på mer än 50 m2 med panoramautsikt.

Var och en av fastigheterna inkluderar ett stort privat underjordiskt garage och direkt tillgång till fastigheten. Det finns möjligheten att installera en inomhushiss vid något önskat tillfälle, antingen under konstruktion eller senare.

Bostadsområdet är integrerat i golfbanan, i en naturlig miljö med fantastiska naturscenerier.

SN01018 Natura, La Cala Golf Resort, Mijas, Costa del Sol
Radhus: 3 sov, 2 bad, 1 gästtoalett yta 203–209 kvm, terrass 36–77 kvm, takterrass 60–63 kvm, pris 465 000–535 000 €.
Tillträde Fas 1 (21 radhus): september 2020

Inkluderar: garage, gemensam pool, gemensam trädgård, solterrass, luftkonditionering, uppvärmning. 


Mijas – Spanien
När man pratar om Mijas menar man oftast Mijas Pueblo, på sluttningen av Sierra de Mijas, en liten vit by 8 kilometer upp från kusten från Fuengirola räknat. Byn ligger 428 meter över havet och härifrån finns en helt underbar utsikt över kusten, klara dagar kan man se över till Afrika och Gibraltars välkända klippa. Här bor ca 7 500 invånare, av många olika nationaliteter.

Mijas Pueblo är troligen en av de mest betagande Andalusiska byarna och har, trots sin numera internationella prägel, behållit sin charm och karaktär. Mijas Pueblo ligger 430 meter över havet, några kilometer ovanför Fuengirola på Costa del Sol, mellan Malaga och Marbella. Utsikten är hänförande och klara dagar kan man se Atlasbergen i Marocko.

Mijas hör till en av de äkta vita byarna, här får man måla sitt hus i vilken färg som helst bara det är vitt! Byn har smala vindlande gator som är nästan bilfria, endast de med tillstånd får köra in i den gamla delen av staden. Om man inte vill promenera omkring kan man åka åsnetaxi eller hästskjuts. Just åsnorna har gjort Mijas berömt världen runt. Det korta avståndet från kusten gör att det kommer en hel del turister till Mijas. även bussar med dagsturister kommer hit, ofta från kryssningsbåtarna som har lagt till i Malaga. 

Sevärdheter i Mijas
För en turist finns det massor att se och uppleva i Mijas. Uppe i Mijas Pueblo finns en mycket ovanlig tjurfäktningsarena, den är oval! Den öppnades år 1900 och används fortfarande, inte bara för tjurfäktning utan också för hästuppvisningar. 

En liten bit bortanför finns ett Auditorium som ibland används för konserter och teaterföreställningar. Här finns också en vacker park, La Muralla, med en fantastisk utsikt, som absolut måste besökas. 
Något som också bör besökas är byns skyddshelgon, Virgen de la Peña, som finns avbildad i en grottbyggnad från år 1520.

Det finns även några museer uppe i Pueblon, ett folkhistoriskt museum, ett miniatyrmuseum, ett vinmuseum, samt det senaste tillskottet ett museum för modern konst.

Varje onsdag klockan 12 (beroende på väder) är det gratis flamencouppvisning på Plaza Virgen de la Peña. Samtidigt som flamencon pågår det dessutom en populär liten hantverksmässa med lokala produkter på samma torg.

Världens minsta chokladfabrik finns också här, Mayan Monkey. Här kan man lära sig att göra sina egna godsaker! Eftersom fabriken är så liten bör man boka i förväg!

Golfbanor
Förutom sol, bad och diverse vattensporter är Mijas känd som en golfkommun. Här finns hela 15 golfbanor att välja bland. Den största är La Cala Resort med tre 18-håls mästerskapsbanor. I närheten av La Cala ligger golfbanorna Mijas Golf, Miraflores Golf Club och Santana. Mijas Golf ligger strategiskt nära Fuengirola. Den har två 18-håls banor, Los Lagos och Los Olivos. Santana ligger mellan Mijas golf och La Cala. Miraflores Golf Club ligger lite västerut vid orten Riviera del Sol.
I bostaden:

  • Terrass
  • Veranda
  • Vitvaror
  • Luftkonditionering
  • Garage

Närhet till:

  • Service
  • Golfbana
  • Tennisbana
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:764

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2021 Utland Invest