SeaLine, Torrox Costa, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
SeaLine, Torrox Costa, Costa del Sol, Spanien


SeaLine, Torrox Costa, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN03008

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Torrox Costa
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,


Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,


Nyproduktion ett tiotal meter från havet!

I Torrox Costa byggs det nya bostadsområdet Sealine Homes. Det består av ett 20-tal lägenheter med terrass, havsutsikt och poolområde! Bostäderna är olika i storlek och planlösning med ett eller två sovrum respektive badrum. Ljus och modern interiör med öppen planlösning och stilrena materialval. 

Det är ett eftertraktat läge med promenadavstånd till strand och strandrestauranger! Den pittoreska kustorten Nerja nås på under tio minuter med bil. Till Málaga och flygplatsen tar det ca 40 minuter med bil. Shoppingcenter finns 10 minuter bort. För golfintresserade tar det ca 10 minuter till Baviera Golf.

Torrox Costa är en populär kustort tack vare sitt platta läge i ett annars kuperat klipplandskap på östra Costa del Sol. Den välskötta strandpromenaden är en omtyckt mötespunkt för både lokalbor och besökare, oavsett om man vill ta en joggingtur eller koppla av på en uteservering framför havet.

Orten har flera långa sandstränder och gott om strandrestauranger med nyfångad fisk och skaldjur. Även internationell gastronomi, glassbarer och caféer finns överallt. Sitt subtropiska klimat är enligt meteorologiska undersökningar det bästa i Europa. I området odlas exotiska frukter som mango, avokado och citrusfrukter.

Sealine Homes består av lägenheter med 1 eller 2 sovrum och gemensam pool. Kostnad för garageplats med intilliggande förråd tillkommer. Lägenheterna har utformats för att dra full nytta av Medelhavets dimensioner och naturliga ljus. Havsutsikten från balkongerna i lägenheterna är imponerande. Vissa lägenheter kommer att ha trädgårdar.

Alla lägenheter har en fantastisk utsikt över Medelhavet. Luftkonditionering ingår också i priset. Lägenheterna levereras med fullt utrustade kök och vitvaror.

SN03008 SeaLine, Torrox Costa, Costa del Sol, Spanien
Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 58,2–60,8 kvm, pris 166 000–169 500 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 60,6–88,8 kvm, pris 188 000–290 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 105,1kvm, pris 305 000 €
Tillträde: början av 2020.

Slutet område med pool, garage och förråd. Fullt utrustade kök med: ugn, keramisk spis, köksfläkt, kylskåp, diskmaskin, tvättmaskin. Installation av luftkonditionering.

Avstånd
- Tack vare nya motorvägen N340/E15 tar det nu endast 35 minuter att köra de 44 kilometerna till Malagas internationella flygplats från Torrox.
- Till Baviera golfbana tar det cirka 10 minuter med bil.
- Populära Nerja ligger 5 kilometer i östlig riktning
- Gibraltar ligger endast 2 timmars bilfärd från Torrox och detsamma gäller skidåkningen i Sierra Nevada.

Golf

Det finns ett par golfbanor: Baviera Golf i Caleta del Sol, Vélez Málaga ligger bara 10 km bort från Torrox och Añoreta Golf cirka 30 km bort.

 

Sporter

Det finns massor av möjligheter att utöva sporter som golf, tennis, ridning, skidåkning, vind och kite surfing, mountainbike, bergsklättring, vandring, fiske, golf. Även vattensporter såsom dykning, dykning och vattenskidor

 

Torrox Costa,

Torrox Costa ligger på Costa del Sol i södra Spanien några mil öster om Malaga, hit är det mycket enkelt att ta sig med flyg via de flesta europeiska städer. Eftersom regionen runt Malaga i södra Spanien är ett mycket populärt resmål för svenskarna så finns det ett stort urval med flyglinjer, både reguljära och lågprislinjer. 

 

Torrox Costa är en populär badort, som är knuten till huvudbyn Torrox Pueblo. Torrox Pueblo ligger 4 km inåt landet från kustområdet. Området är mycket populärt bland turister under sommaren, och har lyckats undvika exploatering som många av sina motsvarigheter söder ut på Costa del Sol.

 

Torrox Costa är en trevlig ort med gott om affärer, restauranger och övrig närservice. Bra kommunikationer med bussar till både Nerja, Malaga och Torrox stad.

 

Utefter strandpromenaden i Torrox Costa finns det en 4 km lång strand med finkornig sand. Här samsas solstolar med öppna ytor där alla strandaktiviteter får plats. Vattenkvalitén är utmärkt och temperaturen i vattnet är över 20 grader åtminstone från Maj till november.

 

Många av invånarna är sommargäster från Spanien och Tyskland. Men det är definitivt inte ett exploaterat charterresmål, utan livet här är mycket mer avslappnat och behagligt än på många andra semesterorter. Att koppla av vid stranden i strålande solsken med en drink i handen är något av det bästa man kan göra här. På den långa strandpromenaden kan man ta härliga promenader eller träna på något av alla utomhus gym som finns. Man kan bada och sola på den finkorniga sanden i det klara varma vattnet.

 

Torrox Costa, på Costa del Sol, är en boplats med gamla anor och än idag återstår tydliga spår efter romarna och morerna.

 

Torrox kustremsa sträcker sig 3 kilometer och placeringen vid havet i kombination med de skyddande bergen gör att klimatet är alldeles utmärkt!  Årsmedeltemperaturen i den bördiga Torroxdalen ligger på höga 18,2 grader, och området har närmare 3 000 soltimmar om året. Dalen är mycket vacker och bördig, och här växer det färgsprakande vilda blommor och tropisk frukt.

 

Klimatet i kombination med långa fina stränder, mysiga vikar och alla bekvämligheter utan massturismens påträngande hysteri gör Torrox Costa till en alldeles utmärkt plats att bosätta sig på. Föredrar du en ännu mer avslappnad stämning i en bymiljö är Torrox Pueblo ett populärt val.

 

Huvudstranden i Torrox Costa heter Playa Ferrara och längs den löper strandpromenaden Paseo Maritimo, som utöver restauranger och butiker ståtar med den 39 meter höga gamla fyren El Faro.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2004

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron