Porto de Mós - Lagos, Algarve, Portugal
Search
× Search


 
Porto de Mós - Lagos, Algarve, Portugal


Porto de Mós - Lagos, Algarve, Portugal

Objekt nr: PB08007

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: PB08007
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 580 000 €
Antal sovrum:
  • 4,


Villa Porto de Mós

Denna villa är byggd 2004 och köptes av två bröder från Lissabon. De har använt villan 1–2 veckor per år. Köket har nästan inte använts under dessa 14 år. Nyligen bestämde sig bröderna att sälja villan. 

 

Det unika läget är ett sällsynt tillfälle att förvärva en verkligt fantastisk bostad. Perfekt för att njuta av det bästa som kan erbjudas, ett typiskt medelhavsklimat med underbar sol nästan hela året och kan även känna kulturen och köket som präglar regionen.

Några minuter i bilen och du är i centrum av den historiska staden Lagos med sina stenlagda trottoarer och färgglada torg och som erbjuder en större variation av restauranger, barer, kaféer, shopping och marknader.

Villan ligger i Porto de Mós endast 300 meter från stranden och 15 minuters promenad från Old Town i Lagos. Porto de Mos är det mest populära och eftertraktade området i Lagos. Villan har stora rum och fullt utrustat kök. Det finns också ett garage.

 

PB08007 Porto de Mós - Lagos, Algarve, Portugal

Villa Lote 19: 4 sov, 3 bad, yta 179,8 kvm, veranda yta totalt 258 kvm, tomt 563 kvm, pris 580 000 €,

Tillträde omgående

 

Stränder i Lagos

Meia Praia, Praia da Batala, Praia do Pinhao, Praia Dona Ana, Praia do Camilo och Praia de Porto Mos

 

Golf

Algarve är en av Europas främsta golfdestinationer, med över 35 golfbanor inklusive några av de bästa mästerskapsbanorna i Europa. Alla är inom en timmes bilresa från Porto de Mos. I västra Algarve finns sex etablerade golfbanor - Boavista, Palmares, Penina, Alto Club, Parque da Floresta och Morgado.

 

Det finns 6 golfbanor inom 5 till 20 minuters bilresa.

Boavista - 18 hål par 71 (bara 2 km bort med spa-faciliteter).

Palmares - 27 hål par 71 (ca 5 km).

Penina - 18 hål par 73 (samt 2 x 9 hål) (ca 12 km).

Pestana Alto Golf - 18 hål par 72 (ca 15 km).

Parque da Floresta - 18 hål par 72 (ca 15 km).

Morgado do Reguengo - 2 x 18 hål (ca 20 km).

 

Lagos

Lagos har blivit en av de allra populäraste semesterorterna i Algarve.  Och inte undra på. Här finns kilometervis med sanddyner insvepta i det lugna, varma vattnet och naturliga grottor som är urkarvade ur klipporna av havet, historiska monument som berättar historier om tidigare storhetsperioder, en modern marina, ett hektiskt nattliv, närbelägna golfbanor och ett stort antal barer och restauranger.

Centralt i Lagos ligger Lagos Marina som är en av de bästa och vackraste marinorna i hela världen. Lagos Marina ligger med gångavstånd till den pittoreska stadskärnan i Lagos som för två århundraden sedan var regionens huvudstad och hemmahamn för många upptäcktsresande som kartlade vägen till Indien.

Det finns långt över 100 restauranger i Lagos, från snackbarer till gourmetrestauranger. Många ligger i den gamla stadsdelen, men om du föredrar Lagos Marina så finns där ett bra urval av restauranger där du kan äta middag medan du beundrar den vackra båtarna förtöjda i Marinan.

Lagos är en mycket fin pittoresk stad som lever året runt. Här finns fina piazzor, torg där restauranger, caféer och affärer är öppna året runt. Nya och gamla byggstilar blandas i harmoni med snirkliga gränder. Dessutom är detta en fin hamnstad och bara ett stenkast från citykärnan ligger beachen med den gyllene sanden och Praia de Dona Ana (en av de mest fotograferade klipporna utmed Algarve kusten).

I Lagos är marknaderna på förmiddagarna en attraktiv träffpunkt. Här säljs framför allt färska råvaror som fisk, grönsaker och frukt. Det finns även andra marknader som säljer handgjorda produkter från området som till exempel handmålad keramik, tyger och läder.

Förutom att gå på marknader finns otroliga möjligheter för sporter som surfing, segling, vattenskidor och golf. De stora atlantvågorna lockar många surfare hit men man ska tänka på att både strömmar och vindar är mycket starka här vilket gör att det kräver stor erfarenhet av surfaren.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2405

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron