Royal Banus, Puerto Banus, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Royal Banus, Puerto Banus, Costa del Sol, Spanien


Royal Banus, Puerto Banus, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN01016

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Puerto Banus
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 490 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


LÄGENHETER I NUEVA ANDALUCIA, MARBELLA, MÁLAGA, COSTA DEL SOL

 

Sex exklusiva vindsvåningar med takterrasser och 18 lägenheter med 2 och 3 sovrum samt två badrum.

 

Dessa nya bostäder ligger i ett exklusivt bostadsområde, i Puerto Banús, i hjärtat av Nueva Andalucía (Marbella) bredvid Marbella Casino.

Detta är den perfekta platsen att njuta av Marbella-livsstilen, vandra runt på den charmiga lördagsmarknaden i Nueva Andalucia, ta en drink på den berömda loungebaren La Sala eller besöka butikerna på El Corte Inglés eller på det ljuvliga handelshuset Andalucía Plaza med olika internationella restauranger, affärer och gym. Inte att glömma den otroliga Marina i Puerto Banús, omgiven av vackra yachter, bilar, lyxbutiker, internationella restauranger och den fantastiska stranden Playa del Duque, med den berömda Ocean Club och La Sala Beach Club.

 

Allt detta inom gångavstånd och ingen anledning att använda bilen. 

 

Lägenheterna har stora vardagsrum med integrerat kök som kommunicerar med en stor uteterrass där man kan njuta av Marbellas exceptionella klimat. Det finns en pool som omges av trä däck och trädgården har en modern och sofistikerad design som ger ägarna en exklusiv omgivning. Till lägenheterna hör en parkeringsplats och ett förråd i byggnadens bottenvåning. En stor fördel då det finns brist på parkeringsplatser i området. Det finns även möjlighet att köpa extra parkeringsplats. 

Byggnaden har fyra våningar med två hissar och stora privata trädgårdar som ägarna kan njuta av. Alla lägenheter har sydlig orientering för att uppnå maximalt ljus i områdena som används mest under dagtid.

 

SN01016 Royal Banus, Puerto Banus, Costa del Sol, Spanien

Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 91,2–93,8 kvm, terrass 33,1–48,8 kvm, pris 490 000 – 515 000 €

Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 11,2–118,2 kvm, terrass 41,9–75,5 kvm, pris 585 000 – 615 000 €

Tillträde tredje kvartalet 2019.

 

Inkluderar: garage, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, privat trädgård, takterrass, tvättstuga, luftkonditionering

Puerto Banus 
Mellan Marbella och Estepona ligger den väldigt vackra hamnstaden Puerto Banus. Banus ligger i sin tur i Nueva Andalucia som är en förstad till Marbella, och ett väldigt populärt område bland svenskar.

Puerto Banús är känt som Costa del Sol’s exklusiva plats för de rika och berömda. De kommer hit för stränderna, strandklubbarna och det vibrerande nattlivet. Butikerna och restaurangerna runt marinan bekräftar detta – antalet designmärken är stort.

 

Men numera är det inte bara de rika som huserar här. Även andra kan få ut väldigt mycket av denna vackra del av solkusten. Varför inte bara gå runt och titta på folket, båtarna och bilarna. Att strosa runt på strandpromenaden och titta på alla dessa otroliga båtar är, även för en ej båtintresserad person, en upplevelse.

Staden är liten och kompakt, i direkt anslutning till hamnen finns trånga gränder kantade av vita hus med restauranger, caféer och nattklubbar samt varuhuset El Corte Inglés.

 

Restaurangerna på strandpromenaden erbjuder förutom väldigt fin, varierad mat en storslagen utsikt. Vad sägs om att äta samtidigt som du tittar ut över stora lustjakter. Då och då brummar även en bil värd många nollor förbi.


Lunch intar du på ett utav de många strandnära lunchställena, biofilm finns möjlighet att njuta av om vädret skulle vara lite sämre men oftast är vädret fint och då nyttjar du någon utav de fina badstränderna som ligger på båda sidorna om hamnen.

 

Puerto Banus besöks av drygt 5 000 000 människor varje år. Och här är det nattlivet, shopping, lyxlivet och marinan som är de största dragplåstren.

 

Hamnen har för övrigt ett utav Europas bästa året runt klimat.

 

Många kommer till Banus för det exklusiva shoppinglivet. Här huserar nämligen modemärken som Dior, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana och Versace. Även om du inte har för avsikt att köpa något är det spännande att bara titta och fönstershoppa lite. Det finns även större köpcentrum här som lockar med ett större mer varierat utbud.

 

Stränderna

I Puerto Banús finns 3 stränder:

Playa Nueva Andalucia

Playa Puerto Banus (kallas även Playa de Levante)

Playa del Rio Verde.

 

Dessa tre är faktiskt ganska olika varandra så du kommer säkert hitta en som passar dig bättre än de andra. Playa Nueva Andalucia och Playa del Rio Verde har båda blivit godkända enligt organisationen Blå Flagg. Vilket betyder att de är bra stränder med fina och rena faciliteter.

 

Nattliv

Marbella är känt som en av de platserna i Europa med det mest glamorösa nattlivet. Men faktum är att det är i Puerto Banus som några utav de mest exklusiva ställena finns.

 

Även om Banus på inget sätt är lugnt eller sovande om dagarna så är det ändå på kvällen/natten en helt annan sak. Då lever den verkligen upp, speciellt då under sommarmånaderna. Här är det höga klackar och stiliga outfits. Då och då kommer du garanterat även stöta på en eller annan kändis!

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:468

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron