Albufeira Green Apartments, Albufeira, Algarve
Search
× Search


 
Albufeira Green Apartments, Albufeira, Algarve


Albufeira Green Apartments, Albufeira, Algarve

Objekt nr: PN09011

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Albufeira
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 167 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Nybyggda lägenheter i Albufeira, Algarve
Beläget 5 minuter från centrum av Albufeira, turiststaden i Algarve-regionen och 10 minuter från magnifika stränder, i ett nytt område i expansion i staden, ligger lägenheterna i ett lugnt område, 100 m från det privata sjukhuset Lusíadas.

Exklusivt privat område med modern design, uppvärmda pooler, trädgårdar, gym, dörrvakt, terrass. Fastigheten består av lägenheter av typologi T0 till T3 med fri utsikt, stora rum som sträcker sig till stora balkonger med grill, generöst rymliga sovrum, fullt utrustade kök och parkering i källaren, elektriska fönsterluckor, reversibel luftkonditionering, dubbelglas, säkerhetsdörrar, flytande golv och keramik. Penthouse lägenheterna har stora terrasser utrustade med jacuzzi, och på bottenvåningen hittar vi trädgårdarna.

Det är en miljövänlig byggnad med regnvattenåtervinning, centraliserat vattenvärmesystem med termiska solpaneler, ackumulatorer av energi som produceras av solceller under dagen för gemensam förbrukning, med en "A" Energy rating.

Fem minuter från Albufeiras stadskärna och tio minuter från de magnifika stränderna. Albufeira Green Apartments är beläget i närheten av service, shopping, sjukhus och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Man tar sig enkelt till Albufeiras vackra stränder via busstransport var 30e minut. Det är ca 30 minuter till Faros flygplats.

Detta är rätt alternativ för fritid, permanent eller investering.

PN09011 Albufeira Green Apartments, Albufeira, Algarve

Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 39,3 kvm, veranda 49,3 kvm, pris 175 000 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 100,7 kvm, terrass 24 kvm, pris 303 000-318 000 €

Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 126 kvm, terrass 29,7-49,7 kvm, pris 382 000-440 000 €

Tillträde: mars 2021.


Inkluderar: garage, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, solterrass, luftkonditionering, uppvärmning.


Utmärkt val av bostad för både fritid och permanent boende. Dessutom hög uthyrningspotential.

Golf
Algarve är det mest populära resmålet för golfspelare i Europa. Det finns för närvarande 35 banor inom 15 mil. Med sitt milda klimat året runt och en fantastisk golf på ett urval av bra banor. Inom 3 mil från Albufeira finns flera 19 golfbanor med hög kvalitet, inklusive Penina Championship Course som ligger med 15 minuters bilresa. De två Pestana Golfbanor, Pinta och Gramacho är 10 min bort.

Avstånd
Spanien når man på ca en timme, och den vackra staden Sevilla på ca två. Från Albufeira är det ca 25 mil till Lissabon. Det tar 2,5 timmar med bil eller direktbuss.

Albufeira
Albufeira är en stad belägen mitt på Algarvekusten. Detta är en av Portugals absolut mest besökta orter under sommarhalvåret. Turismen här är stor och stränderna är ofta fulla, vilket är högst ovanligt på övriga Algarvekusten.

Om man vill ha ut maximalt av kvällarna på sin semester så är Albufeira ett bra val. Hit åker portugiserna själva för att delta i det intensiva nöjeslivet. I Albufeira är inte natten slut förrän framåt gryningen när solen gått upp.

Eftersom staden är välbesökt av turister finns här naturligtvis ett stort nattliv. På bargatan ”The Strip” är det öppet ända fram till småtimmarna. Förutom barer finns det ett flertal populära nattklubbar. Tycker man även om shopping har man hamnat rätt i Albufeira. Det finns allt ifrån småbutiker som säljer ”outlet” vid stranden till stora shoppingcenter med massor av olika butiker. På dessa stora shoppinganläggningar finns även restauranger, bio och bowlinghall. 

Det mest genuina är The Old Town, som är hjärtat i staden. Denna stadsdel har överlevt från att ha blivit förstörd av turismen. Området består ungefär av ett halvt dussin gator som är mycket karaktäristiska och romantiska samt en fantastisk utsikt mot vattnet. Det sägs att man ofta kan få en skymt av vackra solnedgångar härifrån. Bilarna har fått lämna plats för gågator med många restauranter och barer med uteserveringar, många butiker och stånd, konstnärer, musikanter och gycklare.

Ett urval av över tjugo fantastiska stränder har förvandlat Albufeira från en tidigare fiskeby och ett livsmedelsproducerande samhälle till den internationellt kända stad som den är idag. De olika stränder som täcker kusten, är alla olika men ändå lika charmerande. Vare sig det handlar om små, inneslutna vikar omgivna av ockrafärgade klippor eller sträckor med fina, gyllene sanddyner som möter det lugna, ljumma vattnet, kan allt påträffas i Algarvedistriktet Albufeira och förklara attraktionskraften som en av Europas ledande semesterresmål.

Här är det flest soltimmar om året i hela Europa! Albufeira är fortfarande en fiskeby, där de färggranna båtarna ligger på ”Praia dos Pescadores”, Fiskarnas strand. Men den gamla byn med det arabiska namnet är nu också vackraste och mest populära semesterorten! Kyrktornen sticker upp över de vita husen, men några höga hotell får inte byggas centralt då Albufeira är en historiskt skyddad stad. 

En annan plats i Albufeira som är tom på turism är fiskarnas egen strand. På denna plats drar fiskarna upp sina båtar på land och rensar sina nät. Den bästa tiden att se stranden är tidigt på morgonen då de kommer in med sin fångst. Platsen har blivit en av de mest fotograferade i området, kanske för att den ger äkta portugisisk känsla. Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2056

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron