Horta do Galvo, Lagos, Algarve
Search
× Search


 
Horta do Galvo, Lagos, Algarve


Horta do Galvo, Lagos, Algarve

Objekt nr: PN08005

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Lagos
Typ av fastighet:
 • Lägenhet,

Pris: 280 000 €
Antal sovrum:
 • 2,
 • 3,


Horta do Galvão - fem minuter från Lagos Marina
Beläget i ett centralt område, bara några minuters gångavstånd till strandpromenaden och Marinan samt den historiska stadskärnan i Lagos. Dessutom nära några av Algarves mest fantastiska stränder och populära golfbanor.

Horta do Galvão ligger 5 minuter från Lagos historiska centrum, 5 minuter från Marina och 12 minuter från stranden, det är verkligen den perfekta platsen för dem som vill bo nära allt!

Bara några kilometer från Lagos finns fina stränder att välja på. Meia Praia är den längsta och det tar en dryg timme att promenera fram och tillbaka utmed stranden. På vägen finns flera bra restauranger för lunch eller bara något att dricka. Praia da Ana och Praia da Batata är exempel på små klippskyddade stränder inom gångavstånd från centrum.

Horta da Galvão består av lyxiga lägenheter med en exklusiv planlösning. Lägenheter med tak pool och solterrass, idealiskt beläget intill Lagos historiska centrum, en kort promenad till stan, hamnen och stranden. Lägenheterna erbjuder öppna planlösningar som leder till fantastiska stora balkonger. Moderna kök är fullt utrustade med integrerade apparater. Sovrummen har inbyggda garderober och badrum är utrustade med modern finish.

PN08005 Horta do Galvo, Lagos, Algarve
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 84,3-90,5 m2, veranda 21,6-32 m2, Pris 280 000 – 310 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 111,8 m2, veranda 29,2 m2, Pris 360 000 – 380 000 €
Tillträde: mars 2020

Ingår: Hiss, Balkong, Tak pool, Garage, Centraldammsugare, Höghastighetsinternet, Elektriska fönsterluckor,  Luftkonditionering, Fullt utrustat kök, Solpaneler, Utmärkt termisk och akustisk isolering,

Lagos
Lagos som ligger i Västra Algarve var Henrik Sjöfararens hemmahamn för handeln med Afrika under tiden för de stora upptäckterna på 1400-talet. Lagos är idag en stad med en blandning av gammalt och nytt som lever hela året om. I en avspänd atmosfär finner man många sevärdheter, bra restauranger och fina badstränder.

Lagos är en historisk stad som är präglad av närheten till havet. Det var från Lagos man satte segel och upptäckte världen redan på 1400-talet. Staden har kvar sin historiska karaktär och delar av den skyddande ringmuren vittnar om den gamla storhetstiden. Själva centrum av den historiska stadsdelen är avstängt för biltrafik. Där finns mängder av gågator fulla av liv året om och ett stort utbud av restauranger, kaféer och barer som lockar besökare från hela världen.

I Lagos är marknaderna på förmiddagarna en attraktiv träffpunkt. Här säljs framför allt färska råvaror som fisk, grönsaker och frukt. Det finns även andra marknader som säljer handgjorda produkter från området som till exempel handmålad keramik, tyger och läder.

Lagos i väst en mycket fin pittoresk stad. Här finns fina gator och torg där restauranger, caféer och affärer är öppna året runt. Nya och gamla byggstilar blandas i harmoni i snirkliga gränder. Dessutom är detta en fin hamnstad och bara ett stenkast från citykärnan ligger beachen med den gyllene sanden och Praia de Dona Ana, en av de mest fotograferade klipporna utmed Algarve kusten.

Förutom att gå på marknader finns otroliga möjligheter för sporter som surfing, segling, vattenskidor och golf. De stora atlantvågorna lockar många surfare hit men man ska tänka på att både strömmar och vindar är mycket starka här vilket gör att det kräver stor erfarenhet av surfaren.

Lagos Marina är en av de bästa och vackraste marinorna i hela världen. Lagos Marina ligger med gångavstånd till den pittoreska stadskärnan i Lagos. Längs kajen i marinan finns affärer, barer och restauranger och det är ett bra ställe att stanna och slappna av och bara titta på folklivet. Det finns en vänlig atmosfär runt denna plats och hela området är vackert anlagd.

Shoppare och vandrare har mycket att se fram emot i Lagos. Den gamla staden har ett stort urval med butiker som säljer lokala varor såsom lädergods, kopparprodukter, filigransarbeten, korgarbeten och spets arbeten samt också sedvanliga kläd- och skobutiker. Loppmarknaden i Lagos lockar också till sig besökare från hela Algarve och kan vara en bra plats att hitta en del fynd på. Det finns långt över 100 restauranger i Lagos, från snackbarer till gourmetrestauranger. Många ligger i den gamla stadsdelen.

Läget gör Lagos till den perfekta utgångspunkten för att utforska de västra delarna av Algarve där landskapet blir lite kargare och är mindre befolkat. Längst ut ligger Cabo São Vicente, Europas sydvästligaste punkt och där tar Atlanten vid. På restauranger i de små fiskesamhällena längs vägen serveras nyfångad grillad fisk.

Golf
Algarve är en av Europas främsta golfdestinationer, med över 35 golfbanor inklusive några av de bästa mästerskapsbanorna i Europa. Alla är inom en timmes bilresa från Lagos. I västra Algarve finns sex etablerade golfbanor - Boavista, Palmares, Penina, Alto Club, Parque da Floresta och Morgado.

Det finns 6 golfbanor inom 5 till 20 minuters bilresa.
Boavista - 18 hål par 71 (bara 2 km bort med spa-faciliteter).
Palmares - 18 hål par 71 (ca 5 km).
Penina - 18 hål par 73 (samt 2 x 9 hål) (ca 12 km).
Pestana Alto Golf - 18 hål par 72 (ca 15 km).
Parque da Floresta - 18 hål par 72 (ca 15 km).
Morgado do Reguengo - 2 x 18 hål (ca 20 km).

 I bostaden:

 • Balkong
 • Vitvaror
 • Luftkonditionering
 • Swimming pool
 • Garage
 • Gym

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Tennisbana
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2382

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron