Villa Luz, Luz Lagos
Search
× Search


 
Villa Luz, Luz Lagos


Villa Luz, Luz Lagos

Objekt nr: PB01001

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Lagos
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 550 000 €
Antal sovrum:
  • 4,


Bästa läge nära Lagos
Villa Luz ligger i Barão de São Miguel, ca 10 km väster om Lagos och nära till Praia da Luz, Burgau och Salema.

Villa Luz
Beläget i ett utmärkt läge på en stor tomt med utsikt åt söder har Villa Luz en skyddande innergård, vilket ger villan en enorm känsla av utrymme och ljus. 

Bottenvåningen består av en rymlig öppen planlösning tillsammans med tre dubbelsovrum, två med eget badrum och ett ytterligare rum för användning som extra sovrum. Dörrarna från vardagsrum och matsal leder ut till en skärmad terrass med sydläge, perfekt för att äta en bit mat på kvällenen och med endast några steg ner till den uppvärmda poolen omgiven av en trädgård. Trappa på vardera sidan av denna terrass leder ned till poolterrassen och en stor uppvärmd pool som ligger i en trädgård som ger total integritet och med spektakulär, oavbruten sydlig utsikt över kustens kullar.

Det finns även en trappa som leder till ett rum med tillgång till två terrasser placerade för att kunna njuta av solen vid olika tider på dagen.

Boendet inkluderar tre dubbelrum, två med eget badrum och en studie eller vardagsrum utanför huvud vardagsrummet, som också kan användas som ett fjärde sovrum. Ett tredje duschrum serverar både tredje sovrum och studio. 

PB01001 Villa Luz, Luz Lagos, Algarve
Villa L65: 4 sov, 3 bad, yta 220,6 kvm, tomt 1 300 kvm, swimmingpool, byggår 2005. pris 550 000 €
Tillträde omgående

AlmaVerde
AlmaVerde är en 54 hektar arkitektritad resort med lantlig miljö bland mogna ekar, tallar och johannesbrödträd i hjärtat av det västerländska Algarve. Resorten har ett högt läge med vidsträckt utsikt över den omgivande landsbygden. I norr är det utsikt mot den traditionella byn Barão de São Miguel, och i söder mot Burgau dalen och kustens kullar. Stranden vid den pittoreska fiskebyn Burgau ligger inom tre minuter med bil, medan den historiska staden Lagos, med sina färgstarka marknader, attraktiv marina och ett pulserande nattliv, ligger bara tio minuter bort.

AlmaVerde ligger 10 km väster om Lagos och EN125, den väg som förbinder Lagos med Sagres och Cape St Vincent. Med öppnandet av den nya motorvägens förlängning till västra Algarve har restiden från Faros internationella flygplats till AlmaVerde nu blivit en bekväm 60 minuters resa, ca 75 km. Lissabon ligger ungefär två och en halv timme med bil eller tåg, ca 250 km. Det finns också flyg mellan Lissabon och Faro.

Stränderna i västra Algarve är bland de vackraste och minst trånga i Europa. Välj bland många skyddade sandiga vikar längs den södra kusten, eller lite längre bort en av de mer dramatiska västkuststränderna, öppet med full kraft från Atlantens vågor.

Praia da Luz är en attraktiv semesterort strax väster om Lagos, med en bred sandstrand mellan karga klippor. På sommaren kan du åka vattenskidor, hyra vattenskoter, vindsurfa, segla med jolle, eller ta en tur med en bananbåt. Det finns också ett dykcenter som är öppet året om och gott om barer och restauranger.

Fortsatt västerut ligger Burgau och Salema vilka båda är traditionella fiskebyar med sandstränder, strandnära barer och restauranger. Burgau ligger bara 2 km från AlmaVerde. Mellan dem ligger de lugnare stränderna Cabanas Velhas och Boca do Rio, där en underjordisk flod rinner ut i en liten vik och som en gång i tiden gav tillräckligt med färskt vatten till risfälten. Väster om Salema ligger stränderna i Figueira, Furnas, Ingrina, Zavial och Martinhal, alla med sin egen unika karaktärer och charm.

Det stora öppna landskapet mellan stränderna Castelejo och Cordama på andra sidan av Vila do Bispo är en favoritplats för skärmflygning. Surfare på jakt efter Atlantens långa vågor dras till den stora, sandiga vidden vid Praia do Amado nära Carrapateira (20km från AlmaVerde). Fiskare har också hittat dessa västkustsstränder och klippformationer där det finns många olika typer av fisk.Stränderna väster om Praia da Luz ligger alla inom Costa Vicentina Natural Park, en av de största i Portugal och ett område som är av särskilt intresse för naturvården. Natural Park omfattar 15 mil orörd kustlinje, inklusive många vackra stränder som finns är nästan öde, även vid sommarens högsäsong.

Algarve är en av Europas främsta golfdestinationer, med över 20 golfbanor väster om Faro, inklusive några av de bästa mästerskapsbanorna i Europa. Alla är inom en timmes bilresa från AlmaVerde. I västra Algarve finns fem etablerade golfbanor - Alto Club, Boavista, Palmares, Parque da Floresta och Penina – och fler är under uppbyggnad. Närmaste golfbana är Parque da Floresta som ligger bara 3 km bort.

För mer information om golf i Algarve eller någon av golfbanorna, se: www.algarve-golf.com
I bostaden:

  • Swimming pool
  • Vacker Miljö
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:550

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron