One River, Seixal, Lissabon
Search
× Search


 
One River, Seixal, Lissabon


One River, Seixal, Lissabon

Objekt nr: PN09008

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Seixal
Typ av fastighet:
 • Lägenhet,

Pris: 224 000 €
Antal sovrum:
 • 1,
 • 2,
 • 3,


Magnifik utsikt - Unik arkitektur - Perfekt läge

Det är så här man skall bo i Lissabon! Två hundra meters promenad och femton minuters båtresa över floden Tejo så är du i Lissabons downtown, Cais do Sodre. Endast sex hundra meter från Europas vackraste torg Praca do Comercio. Du behöver ingen bil, inga bilköer, inga parkeringsproblem, inga p-böter.

 

Här hittar du det bästa av två världar, närhet (15 min) till storstaden samt lugn och trygghet i ett lyxigt område med rymd och god design. Bor du i River One har du natur, golfbanor, stränder och en liten trevlig by på ena sidan och storstaden med dess utbud på andra sidan. På andra sidan har du även en internationell flygplats med flyg till alla delar av världen bl.a. dagligt direktflyg till Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Dessutom nybyggt, dvs. fräscha lägenheter byggda efter senaste standard och till ett mycket bra pris jämfört med downtown Lissabon.

Välkommen till River One.
River One är ett område med nybyggda lägenheter i storlekar från ett till fyra sovrum (T1 till T4). Här finns även lägenheter med stora takterrasser vid flodkanten i Seixal och med en hisnande panoramautsikt över floden och Lissabon. Dessa magnifika bostäder med modern arkitektur ligger nära den berömda fotbollsklubben Benficas träningscenter. 

Området
Det är ett modernt bostadsområde med stora grönområden. Här kan du njuta av lugnet av att bo i ett område med en bred panoramautsikt utöver floden Tejo och Lissabon. I närheten finns restauranger, stormarknad, den lokala marknaden, butiker, apotek, skolor och kollektivtrafik. Det finns också ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter: cykelbana, hälsoklubb, simbassänger och idrottsplats.

Det är en kort bilresa till Portugals näst största köpcentrum, Almada Forum. När man är så nära Lissabon, är det lätt att njuta av kultur, shopping och nattliv i denna livliga europeiska huvudstad. Azeitão, Palmela, Sesimbra, Setúbal och Troia är ännu närmare, vilket gör det till en idealisk bas för oförglömliga dagsutflykter.

Avstånd:
15 minuter till Lissabons centrum (downtown)
20 min till Lisbo’n International Airport
5 min till Almada Shopping Centre (näst största köpcentret i Portugal).
5 min till det nya universitetet New University Nova de Lisboa
5 min till sjukhuset Hospital Garcia de Orta, där 90% av personalen pratar engelska.
10 min till 20 km lång sandstrand.
4 internationella golfbanor inom 10 minuter.
20 internationella golfbanor inom 45 minuter.
24 internationella golfbanor inom 60 minuter.

Golf
I närheten finns tre golfklubbar varav en har två banor. Aroeira 1 och 2, Troia Mästerskapsbana och Quinta do Peru Golfbana. Dessutom har du 24 golfbanor inom 1 timme.

Stränder
Mycket nära finns (15 km): Costa da Caparica, Fonte da Telha, Sesimbra, Meco, Arrábida and Troia. Alla med blå flagga (high quality):

PN09008 River One, Seixal, Lissabon, Portugal
Taklägenheterna ger dig en fantastisk utsikt från takterrassen. I Portugal tillbringar man mycket tid utomhus och då är en takterrass enkel och bekväm att använda.

River One
2 sov: 2 bad, yta 98,6 – 119,2 m2, veranda 22,1 – 24,3 m2, pris 2
24 000 - 336 000 €
3 sov: 2 bad, yta 111,3 – 140,3 m2, veranda 24,1 – 27,6 m2, pris 36
9 000 – 433 000 €
4 sov: 3 bad, yta 148,3 m2, veranda 24,1 27,4 m2, pris 4
48 000 – 525 000 €

Lägenhet med takterrass: 
3 sov, 2 bad, yta 130,5 m2, veranda 19,2 m2, takterrass 31,7 m2, pris 530 000 €
Lägenhet med takterrass: 3 sov, 2 bad, yta 13
1,1 m2, veranda 25 m2, takterrass 56,7 m2, pris 638 000 €
Lägenhet med takterrass: 
4 sov, 3 bad, yta 148,3 m2, veranda 27,3 m2, takterrass 56,8 m2, pris 663 000 €
Lägenhet med takterrass: 4 sov, 3 bad, yta 1
54 m2, veranda 26,6 m2, takterrass 55,7 m2, pris 678 000 €
Tillträde: mars 2021.

Lägenheterna med 1 och 2 sovrum har 1 garage och ett förråd.
Lägenheterna med 3 och 4 sovrum har 2 garage och ett förråd.

Lissabon
Lissabon solar sig i reflexerna från Tejofloden och förför snabbt de flesta besökare. Blandningen av historia och samtid, av småstad och metropol, av det bedagade och det skinande nya, är oemotståndlig. Lägg till utmärkt shopping, ett sent men säkert nattliv och krogar med Europas godaste fisk så har du staden i ett nötskal.

Lissabon ligger vid Atlantkusten, vid floden Tejos mynning, och är Portugals huvudstad. Lissabon har fortfarande en gammaldags atmosfär men de senaste 20 åren har mycket förändrats. Bland mysiga och trånga gränder och storslagna torg har denna vitala, trendiga och festglada stad också flera nattklubbar och barer. Med Atlanten så nära erbjuder hamnstadens restauranger dessutom utsökta fisk och skaldjursrätter!

Lissabon är en vacker och avslappnad stad, fylld av kontraster, från moderna höga hus till gamla hus i jugendstil, underbara trottoarer med mosaiker, glada färger och medeltida morisk arkitektur.

Lissabon har flera universitet och högskolor, nationalteater, opera och förnämliga museer, bland annat Gulbenkianmuseet för internationell konst, nationalmuseum för äldre portugisiskt måleri och ett museum som visar praktvagnar från 1500- och 1600-talen.

Seixal
Seixal är en fiskeby på södra sidan av floden Tejo. Det finns enkel tillgång till Lissabon med bil eller färjorna som går hela dagen från Seixal till centrum av staden.

Namnet "Seixal" kommer från en typ av slät sten (Seixo) som finns i floder och staden är uppkallad efter dessa stenar. Staden var en viktig semesterort för aristokratin från närliggande Lissabon under det 1700-talet, nämligen i Quinta da Fidalga.

Seixal är en mycket trevlig stad som har behållit sitt historiska centrum och traditioner. Den har alla bekvämligheter: marknaden, skolor, restauranger.

Flodsidan i Seixal utmärks också av dess charmiga gamla centrum: gator kantade av hus med kakelfasader, musiken från en blåsorkester som kommer från Philharmonic Association och färsk fiskgrillning på Sousa tavernan. Vare sig du vill titta på sjöfåglar eller se på Benficas fotbollsklubb, ger älven en permanent attraktion med en bakgrund av den spektakulära utsikten över Lissabon.

Beläget i centrum av den vackra fiskebyn Seixal, som har behållit sin historiska charm. En kort promenad längs kullerstensbelagda gränder och förbi den gamla kyrkan tar dig till havet och stranden. Koppla av i ett traditionellt café eller fånga den snabba moderna färjan för en 15 minuters resa över floden till centrum av Lissabon.

 

Drönare över området
https://www.youtube.com/results?search_query=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2Fd9CqtywuQfg

https://www.youtube.com/watch?v=d9CqtywuQfg

 I bostaden:

 • Veranda
 • Vitvaror
 • Swimming pool
 • Havsutsikt
 • Designad trädgård
 • Garage

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2869

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron