Lägenhet Fuzeta, Algarve - med havsutsikt
Search
× Search


 
Lägenhet Fuzeta, Algarve - med havsutsikt


Lägenhet Fuzeta, Algarve - med havsutsikt

Objekt nr: PN19002

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Fuzeta
Typ av fastighet:
 • Lägenhet,

Pris: 275 000 €
Antal sovrum:
 • 2,


Fuzeta - Högkvalitativ lägenhet med fantastisk havsutsikt

Lägenheten ligger precis vid havet i den lilla oförstörda fiskebyn Fuzeta i östra Algarve mellan Tavira och Olhao. I lägenheten öppnar man fönstret och har havet utanför med den bästa havsutsikten och i frontlinjen av Ria Formosa Natural Park.

I Fuzeta finns allt man kan önska såsom golf, småbåtshamn, bästa restauranger, evenemang och de bästa strandklubbarna. Det finns fantastiska lokala fiskrestauranger flera restauranger, kaféer, stormarknader, apotek, banker samt en daglig marknad för kött, fisk, frukt och grönsaker.

Fuzeta är en av de platser i Ria Formosa där man fortfarande kan känna glädjen av enkla saker. Fiskare med sina små enkla båtar, vita hus med kubistisk arkitektur och vackra landskap ända ned till havet. Detta är en av de fyra platserna i Portugal för unik fågelskådning och rätt plats för att kunna se flamingos, storkar och många andra fågelarter

Lägenheten är en del av ett bostadsområde med grönområden, tillgång till pooler och utomhusparkering. Den har en total yta på 92 kvm och en stor balkong med 11 kvm och fantastisk havsutsikt. Boendet består av ett stort öppet vardagsrum, kök och matplats, korridor, två badrum och två sovrum. Byggnadsår 2010. Fullt möblerad. Luftkonditionering. Fullt utrustat kök. Garderober i båda sovrummen.

PN19002 Lägenhet med havsutsikt, Fuzeta, Algarve, Portugal
Lägenhet: 2 sovrum, 2 badrum, yta 92 kvm, balkong 11 kvm, pris 275 000 €
Två parkeringsplatser, gemensam pool och trädgård. Tillträde 3 veckor.

Golf
Algarve räknas som en av Europas bästa golfdestinationer. Här kan man spela golf hela året.

Det finns många golfbanor runt Fuzeta. Här finns allt från familjebanor till den nybyggda spektakulära mästerskapsbanan Monte Rei.

Golfbanor.
Benamor, 18 hål - 18 km
Quinta da Ria, 18 hål - 21 km
Quinta da Cima, 18 hål - 21 km
Colina Verde, 9 hål - 25 km
Monte Rei, 18 hål - 30 km
Castro Marim, 18 hål - 40 km
Quinta do Vale, 18 hål - 40 km

På spanska sidan finns det många banor. Till närmaste, Costa Esuri Golf Course, Ayamonte, är det 43 km och tar ca 35 minuter med bil. Till banorna i västra delen av Algarve vid Quinta do Lago, Vale do Lobo och Vilamoura tar det ca 30 minuter.

Fuzeta stränder
Fuzeta har två stränder att välja mellan.

Den ena är en liten strand vid lagunen inne i själva staden. Fuzeta stranden har många besökare på morgonen och sent på eftermiddagen under augusti men övrig tid är det mer lugnt och mindre folk. Familjer med småbarn tycker om att bada här eftersom det är mycket säker badplats.

Fuzetas andra strand, Ocean Beach, ligger tvärs över lagunen på Ilha de Armona. Vid högvatten kan du simma här utan vågor på lagunens insida. Dock är den "riktiga" Fuzeta stranden på utsidan vid havet. Tillgång till Ocean Beach är via de små färjorna som går från kajen. Vid piren där båten landar är Fuzeta stranden full av människor under högsäsongen. Men du kan gå långt både åt vänster eller höger på stranden och finna hur mycket strand som helst där du kan vara ensam. Denna strand är en dröm.

Fuzeta
Fuzeta är en liten by som vanligtvis är mycket avslappnad även om det kan ha livliga dagar under sommaren. Nära lagunen "Ria Formosa", som är ett naturreservat i Algarve. Förr i tiden var Fuzeta en gammal fiskeby.

Du kan gå från den gamla staden till en liten, mjuk, sandstrand, som är särskilt lämplig och säker för små barn. Under sommarsäsongen tar färjor dig till ön "Ilha de Armona", till den breda Atlanten eller under lågsäsong med Ria Taxibåtar.

Fuzeta har en härlig strandpromenad, många enkla och bra restauranger och caféer, en saluhall med färsk fisk, grönsaker och frukt, snabbköp och en mängd andra butiker. Om du vill begränsa din vistelse till Fuzeta, behöver du inte en hyrbil, en järnvägsstation ligger bara några steg från den gamla delen av staden där du kan ta dig till Faro, huvudstad i Algarve eller Vila Real de Santo António, vid spanska gränsen. Nära hamnen finns regelbundet loppmarknad och på sommaren liveband som spelar. Fuzeta är en berömd plats för twitchers att samla för fågelskådning i Rio Formosa.

Fiskebyn Fuzeta är en av Algarves minst "upptäckta" område, troligen på grund av sin brist på hotell och boende. Det är en vacker by som har en viss karaktär och en fungerande fiskehamn. I själva verket kretsar den dagliga rutinen kring fiskare, vars färgglada båtar radas upp längs floden i staden, men på sommaren lockar Fuzeta också en livlig gemenskap av backpackers.

 I bostaden:

 • Möblerad

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Tennisbana
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:997

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron