Villa Aroeira, Lissabon
Search
× Search


 
Villa Aroeira, Lissabon


Villa Aroeira, Lissabon

Objekt nr: PN20001

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Aroeira
Typ av fastighet:
 • Villa,

Pris: 335 000 €
Antal sovrum:
 • 4,


Villa Aroeira, Lissabon – 4 sovrum, 3 badrum, garage och pool.
Belägen söder om Lissabon ligger villan i Aroeira endast 12 km från Lissabon, 23 km från Rossio Square i downtown Lissabon, 600 meter från en lång sandstrand
och nära kuststaden Caparica. Villa Aroeira ligger i Almada kommun längs den västra kusten av distriktet Sétubal.

Från Lissabon kör man över bron Ponte 25 Abril och sedan följer man väg A23 ca. 10 km till bostadsområdet som gränsar i söder till golfklubben Aroeira Golf Club och i norr till Costa da Caparica.

Villa Aroeira
Villa Aroeira kommer att byggas i två plan:
Bottenvåning: Vardagsrum, kök, sovrum, bad och hall.
Övre våningen: Master sovrum med badrum och inbyggda garderober, två sovrum med inbyggda garderober, badrum och hall.
Det ingår även en pool och ett garage.

Allt detta ligger placerat vid en modern infrastruktur av vägar, motorvägar och med närhet till den vackra Atlanten.

PN20001 Villa Aroeira, Lissabon
Villa: 4 sov, 3 bad, yta 180 kvm, tomt 335 kvm, balkong 10 kvm, pool 3x6 m, garage, pris 335 000 €, tillträde 10–12 månader.

Avstånd:
10 minuter till Lissabon
20 minuter till Lissabons centrum (downtown)
40 min till Lisbo’n International Airport
5 min till Almada Shopping Centre (näst största köpcentret i Portugal).
5 min till det nya universitetet New University Nova de Lisboa
5 min till sjukhuset Hospital Garcia de Orta, där 90% av personalen pratar engelska.
5 min till 30 km lång sandstrand
4 internationella golfbanor inom 10 minuter.
20 internationella golfbanor inom 45 minuter.
24 internationella golfbanor inom 60 minuter.

Till Aroeira Golf Club är det 4 km, supermarket 2,6 km och köpcentrum 9,8 km.

Costa da Caparica
På södra sidan om floden Tejo, finns den 3 mil långa stranden Costa da Caparica. Detta är Lissabon-bornas favoritstrand för bad och brädsegling. Dramatiska klippformationer och ljuvliga vikar med sandstrand avlöser varandra längs kusten söderut. Här finns strandpromenad, caféer restauranger duschar toaletter och vacker lång strand.

Den här exceptionella stranden är Europas längsta kontinuerliga sandstrand och eftersom den vetter mot den kraftfulla Atlanten, är det ett paradis för soldyrkare och vattensporter. Den norra delen av Costa da Caparica är fullpackad under sommarmånaderna då Lissabons befolkning är på den gyllene sandstranden om dagen och på de många barerna och klubbarna under natten. Ju längre söderut du kommer på stranden desto mindre folk finns det.

Costa da Caparica gör ingen strandälskare besviken. Ett givet favoritresmål - inte minst för portugiserna själva. Norra Costa do Caprica är centrum för vindsurfing och här hittar du allt som är relaterad till denna populära vattenaktivitet. Framförallt södra delen av stranden har gott om små strandbarer där du kan få en bit mat och lite förfriskningar.

Beachcam Costa da Caparica
http://beachcam.meo.pt/livecams/costa-da-caparica/

Aroeria Golf Club
Aroeria Golf Club är belägen vid Costa da Caparica och består av två 18-hålsbanor, Aroeria I och Aroeria II. Det är kombinerade park- och skogsbanor med vackra sjöar och mycket grönska. Båda golfbanorna är svagt kuperade och lätta att spela.

Aroeria I är designad av Frank Pennik och öppnades redan 1973. På banan har flera stora tävlingar avgjorts bland annat Portuguese Open 1996 och 1997 samt ett antal Ladies Open. Aroeira II öppnades 2000 och är ritad av Donald Steel. Både Aroeria I och II bjuder spelare på alla nivåer stimulerande och omväxlande golfupplevelser.

Det finns två 18-håls golfbanor, en golfskola, ett vänligt klubbhus med snackbar, bar och golfbutik, samt lägenheter och villor, tropisk pool, fyra tennisbanor, lekplats, köpcentrum och hotell är planerad.

Aroeira ligger på halvön Setubal sydväst om Lissabon. Här råder ett tempererat mikroklimat som får växtligheten att fullständigt frusta av välmående. Skogen står tät och blomsterprakten doftar.

Aroeiras golfbanor ligger i ett område som heter just Aroeira. Här finns en mängd imponerande herrgårdar och fashionabla miljonvillor. Området präglas också av ett litet centrum med restaurang, kafé, frisör och snabbköp. Det finns också en större pool på området som är fri för hyresgästerna.

Villa Aroeira
Man köper Villa Aroeira för närheten till natur, stränder och golfbanor på ena sidan och huvudstaden Lissabon på andra sidan med allt som en huvudstad har att erbjuda av nöjen, kultur, shopping och restauranger. Dessutom nybyggt, dvs. fräsch bostad byggd efter senaste standard och till ett mycket bra pris.

Detta är ett fantastiskt läge i en underbar stad. Det kombinerar huvudstadens utbud med en omedelbar närhet till den längsta sandstranden i Europa. Samtidigt har man känslan av att vara långt från stadens centrum, i en omgivning av hav, strand och landsbygd.

 I bostaden:

 • Balkong
 • Vitvaror
 • Luftkonditionering
 • Swimming pool
 • Garage

Närhet till:

 • Affär
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:557

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2018 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron