Terracos de Tavira, Tavira, Algarve
Search
× Search


 
Terracos de Tavira, Tavira, Algarve


Terracos de Tavira, Tavira, Algarve

Objekt nr: PN19001

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Tavira
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,
  • Radhus,

Pris: 255 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Centralt boende – Penthouse och radhus med havs- och bergsutsikt
Algarvekusten är 16 mil lång. Väster om Faro (flygplats) är kusten känd för sina vackra klippformationer och små badvikar. Det är också hit som turisterna framför allt åker. Östra Algarve är inte lika turisttätt och det är lättare att hitta genuina orter och fantastiska stränder. Här finns nationalparken Ria Formosas oexploaterade öar och inåt landet skogsklädda berg 

Bostadsområdet Terracos de Tavira ligger på en höjd i Tavira med fin havsutsikt och endast 5 minuters promenad till centrum, 700 meter från den romerska bron. Terracos de Tavira är ett område med lägenheter, penthouse och radhus. Det är ett litet bostadsområde med endast 51 bostäder, 32 lägenheter och 19 radhus. I området finns två swimmingpooler varav en för barn och en lekplats. Fastigheten byggdes 2008

Här finns nu två bostäder till salu. Ett Penthouse med takterrass och ett radhus som också har en takterrass.

Penthouse
Lägenheten har en stor takterrass med utmärkt solexponering och med fin utsikt över staden Tavira och havet. Lägenheten är mycket väl planerad, fullt möblerad och utrustad. Vardagsrummet är ljust och har en matplats. Från vardagsrummet har du tillgång till en stor balkong. Köket är fullt utrustat. En liten korridor leder dig till sovrum, ett av dem med ett stort badrum. 


Radhus
Radhuset är byggt i tre plan med garage, förråd och hall i bottenplanet. På den första våningen finns en inre uteplats, gästtoalett, vardagsrum, fullt utrustat kök och tvättstuga. På andra våningen är det två sovrum med inbyggda garderober, badrum samt ett sovrum med en-suite badrum och ett extra förråd. Överst finns en takterrass med vacker utsikt över floden Gilão och bergen.

PN19001 Terracos de Tavira, Tavira, Algarve
Penthouse: 2 sov, 2 bad, yta 93 m2, veranda 12,3 m2, takterrass 73 m2, pris 255 000 €  
Radhus: 3 sov, 3 bad, yta 175 m2, veranda 11 m2, trädgård 17 m2, garage 25 m2, takterrass 61 m2, pris 359 000 €
Tillträde 30 dagar.

Golfbanor.
Benamor: 18 hål, 5 km
Quinta da Ria: 18 hål, 12 km
Quinta da Cima: 18 hål, 12 km
Colina Verde: 9 hål, 16 km
Monte Rei: 18 hål, 20 km
Castro Marim: 18 hål, 30 km
Quinta do Vale: 18 hål, 30 km
På spanska sidan finns det många banor. Till närmaste, Ayamonte, är det 30 km.

Avstånd
Båttransport till strand 2 km
Golfbana 3 km
Restaurang 400 meter
Bussterminal 800 meter
Tågstation 2 km
Castro Marim 21 km
Spanien 28 km
Faro 28 km
Vilamoura 58 km
Portimao 78 km
Lagos 108 km
Sevilla 160 km och tar 1,5 timme med bil.
Från Sevilla finns det AVE, High Speed Train, till Madrid vilket tar 2 timmar.
Marbella tar det 3 timmar med bil.
Lissabon 2,5 timmar med bil.

Tavira
Den genuina fiskebyn Tavira ligger i Algarve, 3 mil öster om Faro och 3 mil väster om spanska gränsen. Om du har sett vykortsliknande bilder av Algarvekusten, så är det troligt att de kommer från denna pittoreska stad. Tavira är ansedd som Algarves mest pittoreska stad och ett besök hit är nära nog ett måste. Framför allt bör man åka till fiskebyarna och äta på deras fantastiska restauranger. Fisket har varit en av de viktigaste industrierna i hela staden historiska liv och faktiskt fortsätter att spela en viktig roll i ekonomin i området.

Det är en charmerande liten stad med en stor dos portugisisk atmosfär. Staden kan ståta med en tvåtusenårig historia, vacker arkitektur med utsirade smidesbalkonger och kakelklädda fasader samt vindlande gränder runt floden Gilão. Längs de smala gatorna och gränderna ligger alltifrån små mysiga kvarterskrogar till trendiga inneställen och kaféer. Även stränderna präglas av en behaglig atmosfär och du behöver inte vara rädd för någon större trängsel.

Tavira ligger nära spanska gränsen vilket medför att man har nära tillgång till två länder. Både Algarve och Costa de la Luz ligger med omedelbar närhet och man kan välja det som passar bäst. Till vänster ligger naturparken Ria Fomosa. Till höger Castro Marim och bron till Costa de la Luz. Mynningen på floden Guadiana är gränsen mellan spanska Costa de la Luz och östra Algarve. Guadiana är segelbar ända upp till Alcoutim vilket är 60 km från kusten. På andra sidan gränsen hittar du historiska sevärdheter i till exempel Sevilla och Jerez, två perfekta utflyktsmål för en dagsutflykt.

Tavira har ännu inte blivit förstört av turister, även om fler och fler söker sig hit på dagsutflykter. Några större områden med hotell och lägenheter finns inte. Tavira är östra Algarves hjärta och med en ökad popularitet av golfare, semesterfirare och pensionärer. Här finns de finaste stränderna i Algarve och flera mästerskapsgolfbanor i närheten.

Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:821

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron