Arrabida Residences, Campo de Ourique, Lissabon
Search
× Search


 
Arrabida Residences, Campo de Ourique, Lissabon


Arrabida Residences, Campo de Ourique, Lissabon

Objekt nr: PN17001

Land: Portugal
Område: Campo de Ourique

Ort: Lissabon
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 275 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 3,
  • 4,
  • 5,


Arrabida Residences, Campo de Ourique, Lissabon
I en gammal fabrik med anor från 1949 i hjärtat av det historiska Lissabon kommer åtta lägenheter att renoveras till hög standard passande dagens livsstil och krav.

Beläget i den lugna stadsdelen Campo de Ourique med sina stora parker och två internationella skolor bland annat den berömda franska skolan Charles Le-Pierre, representerar Arrábida Residence den perfekta bostaden för permanentboende eller för investering.

Arabida Residences ligger i en exklusiv och efterfrågad stadsdel där man kan njuta av både Lissabons kaféer och gourmetrestauranger samt andra butiker och affärer. Detta är en stadsdel i Lissabon känd för sin traditionella atmosfär. Nära till allt, och inte långt från Av. da Liberdade. Bra förbindelser med kollektivtrafik och nära de viktigaste gatorna i den portugisiska huvudstaden.

Detta bostadsområde i Lissabon har en harmonisk blandning av smala, trafikerade gator som vetter mot breda torg och är fylld med små butiker, lokala restauranger och grönområden. De trendiga distrikten Príncipe Real, Chaido och Bairro Alto gränsar till området, så att man kan dra full nytta av allt som Lissabons erbjuder.

Fastigheten omfattar åtta lägenheter, där traditionell still blandas med modern inredning. Den unga men begåvade arkitekten bevarar den ursprungliga fasaden samt högt i tak vilket ger mycket rymd och ljus. Mot baksidan av byggnaden ligger vardagsrum och modernt kök, som vetter mot stora terrasser och trädgårdar.

Lägenheterna finns i storlekar från ett till fyra sovrum med ljusa och rymliga interiörer från 45 till 239 kvm. Varje lägenhet har stora burspråk som öppnas mot balkonger, vacker finish inklusive golvvärme, öppen spis och trägolv. Särskilt arbete har lagts på att utforma moderna och eleganta vardagsrum med öppet fullt utrustade kök.

Med ett sådant strategiskt läge, nära till många skolor, restauranger, tunnelbana, stora grönområden och fortfarande i närheten av Lissabons trendiga distrikt, är Arrábida Residences perfekt för både permanent- och fritidsboende samt investering.

PN17001 Arrabida Residences, Campo de Ourique, Lissabon
Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 45,2, pris 275 000 €
Lägenhet: 3 sov, 3 bad, yta 148,6 m2, trädgård 43 m2, pris 705 000 €
Lägenhet: 3 sov, 3 bad, yta 148,6-149,4, terrass 12-25 m2, pris 775 000 – 795 000  €
Lägenhet:4 sov, 3 bad, yta 161,7 m2, terrass 12 m2, pris 860 000 €
Lägenhet:5 sov, 4 bad, yta 239,4 m2, terrass 75 m2, pris 1 390 000 €


Ingår:

1 garage och 1 förråd för lägenhet med 1 sovrum
2 garage och 1 förråd för lägenheter med 3 och 4 sovrum.
3 garage och 1 förråd för lägenhet med 5 sovrum.

Tillträde sommaren 2018

Avstånd
- 10 minuters promenad från Principe Real, Av. da Liberdade och Amoreiras
- 8 minuters promenad från Mercado Campo de Orique
- 7 minuters promenad från Lyce Francais Charles Lepierre
- 4 minuters promenad från Metro Rato

Stadsdelen Campo de Ourique
Stadsdelen Campo de Ourique skulle kunna vara i Paris eller Barcelona. Dess traditionella områden är ett bohemiskt pulserande hjärta i Lissabon. Här är man omgiven av kaféer, gourmetrestauranger, lummiga trädgårdar och en mångfald av butiker.

Lokalbefolkningen älskar denna stadsdel som ligger i hjärtat av staden, mellan Amoreiras, Estrela och Prazeres. Det är ett bostadsområde med en stor traditionell handel. Det anses vara den mest lugna stadsdelen i Lissabon och den som har de bästa livsvillkoren.

Stadsdelen Campo de Ourique är en tyst, förnäm stadsdel som länge gynnats av Lissabons rikaste familjer. Campo de Ourique är känd som den plats där den portugisiska poeten Fernando Pessoa levde sina sista år på Rua Coelho da Rocha. Det är ett bostadsområde med ett flertal affärer. Campo de Ourique är en stadsdel med sitt eget liv och ser ut som en liten stad i Lissabon.

Bostadsområdet domineras av ståtliga herrgårdar och villor med några av stadens dyraste egendomar. Idag är det en blandning av vackra byggnader från sent 1800- tal, Art Nouveau, och mindre tilltalande arkitektur från 1900-talet. Det är känt som ett trevligt område att bo i med traditionell shopping och den gamla marknaden. Det finns några turistattraktioner men många turister går förbi på väg till spårvagn 28 sista stopp. Mer eller mindre i centrum är en liten park, Jardim da Parada, som inbjuder lokalbefolkningen i alla åldrar. Vandrar man ned de breda gatorna hittar man också några konstgallerier.

Mercado de Campo de Ourique
Bland höjdpunkterna finns marknaden Mercado de Campo de Ourique. Mercado de Campo de Ourique är en marknad för mat och nöje i Lissabon. Den är är fylld med ett stort utbud av gourmetmat. Campo de Ourique är ett av de mest traditionella kvarteren i Lissabon. Marknaden har varit centrum för området sedan 1934. Marknaden har renoverats och öppnats igen med en hungrig, chic och urban kundkrets.

Marknaden är en utmärkt plats för brunch, lunch, kaffe, eftermiddagens mellanmål, middag och även kvällsdrinkar. Ofta är det musik eller underhållning. Det är ett stort utrymme för att lära känna människor, mat, traditioner och staden Lissabon.

Det finns inte en kväll när marknaden inte är fullpackad med människor. Den yngre generationen har Bairro Alto. Marknaden har ett stort utbud av restauranger och "bistroer". Det finns restauranger för att äta en bit kött, fisk, skaldjur, tapas, hamburgare, sushi och portugisiska traditionella bakverk. Denna marknad var tänkt som en gourmetupplevelse, även om många oftast går dit för att ta en drink med vänner.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:700

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron