Lux Terrace, Faro, Algarve, Portugal
Search
× Search


 
Lux Terrace, Faro, Algarve, Portugal


Lux Terrace, Faro, Algarve, Portugal

Objekt nr: PN09007

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Lagos
Typ av fastighet:
 • Lägenhet,

Pris: 110 000 €
Antal sovrum:
 • 1,
 • 2,
 • 3,
 • 4,


Lux Terrace – Alta de Faro, Faro, Algarve
Ett nytt bostadsområde med modern design som ligger i Faros nya expanderande område. Består av lägenheter i byggnad med tre våningar. Lägenheterna har från ett till fyra sovrum, rymliga terrasser, takpool och soldäck med panoramautsikt.

Många säger att Faro - Algarveregionens huvudstad – ligger på Europas vackraste kuststräcka. Här sträcker sig långa sandstränder, inramade av klippmassiv, åt båda håll. Faro är en charmig gammal stad med kullerstensgator och lummiga parker. Läget mitt i Algarve gör dessutom Faro till en perfekt utgångspunkt för rundresor. Besök Faro och lär känna denna vackra, kosmopolitiska stad som vibrerar året om!

Lux Terrace - är ett projekt för alla som vill njuta av kvalitet, lugn och panoramautsikt och samtidigt vara i centrum av Algarve, i Algarves huvudstad, nära till allt.

Avstånd
- 6 min från Faro flygplats
- nära köpcentret Forum Algarve
- 11 minuter från Faros stränder
- 6 min från Faro historiska centrum
- nära sjukhus, skolor, universitet och olika kulturella och fritidsaktiviteter.

PN09007 Lux Terrace, Faro, Algarve, Portugal

Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 52,5 m2, veranda 13,2 m2, pris 139 000 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 71,8 - 91.9 m2, veranda 14,4 -27,4 m2, terrass 60 - 90 m2, pris 168 000 – 220 000 € 
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 105 - 113 m2, veranda 14,4 - 16,3 m2, terrass 50 m2, pris 210 000 - 220 000 € 
Lägenhet: 4 sov, 3 bad, yta 128 - 130 m2, veranda 16,6 - 18,3 m2, terrass 82,6 -90 m2, pris 315 000 – 335 000 €
Tillträde: mars 2018

Kvalitet: takpool, soldäck med panoramautsikt, generösa terrasser med grill, videoövervakning, privata parkeringsplatser, luftkonditionering, elektriska persienner, solpanel.

Faro på Algarvekusten
Faro är den största staden på Algarvekusten. Hit kommer man oftast vart man än ska i söder eftersom de flesta flyg landar här. Faro som semestermål är ofta förbisett och betraktas helt enkelt som en inkörsport till södra Portugal, via den största flygplatsen i regionen. Detta har gjort att Faro har kunnat behålla sin fredliga atmosfär och traditionella charm som är centrerad kring den vackra gamla stadsdelen.

Staden är mycket naturskön, särskilt inom den gamla muromgärdade staden och området kring hamnen. Faro har mer historiska monument och byggnader än många andra Algarve städer, medan en trevlig shopping zon är kantad med uteserveringar. Turer i Ria Formosa nationalpark avgår från den lilla hamnen, med färjetrafik till nästan öde stränder på öarna.

Staden bjuder på många sevärdheter eftersom det finns en mycket gammal stadsdel, ”Faro old town”. Här kan man uppleva den riktiga portugisiska atmosfären och den historiska charmen. Det bästa sättet att ta sig runt här är till fots, då kan man se alla torg, kyrkor och katedralen på riktigt nära håll.

Den andra delen av Faro kallas ”Faro new town” och är uppbyggt på det sena 1900-talet. Här finns en stor hamn och två museum, Museu Regional som visar på områdets historia och Museu da Maritimo som ligger nere vid vattnet och är ett sjöfartsmuseum.

Faro är en stad där man även kan ta del av shopping. I centrala delen av staden finns en shoppinggata med namnet Rua Santo António, även sidogatorna till denna är fyllda med affärer. Här kan man hitta mycket kläder men också skor, läder, keramik och andra handgjorda varor. Förutom affärerna i centrum finns Faro Shopping Center som ligger en liten bit utanför. Här finns hela 62 butiker, biosalonger och restauranger.

Vill man roa sig i Faro under kvällar och nätter är nattlivet ganska koncentrerat på gatorna norr om Praca Fransisco Gomes. På Rua do Prior finns många barer som har liveband och sena öppettider. Två diskon finns även i detta område. Under sommarmånaderna är det även vanligt med konserter med bland annat jazz och klassisk musik.

Faro skönhet sträcker sig långt utöver de kilometertals soldränkta stränder, det underbara klimatet och det varma vattnet. Här finns också en naturlig skönhet i lagunerna och i de slingrande kanalerna i Ria Formosas flodmynning. Denna stora flodmynning som består av fem öar och två halvöar är hem för flyttande flamingos, skiftande sandbarriärer, saltsjöar och har en stor naturrikedom med flora och fauna som har gett området erkännande som naturpark och är ett känt resmål internationellt. Kommunen Faro inkluderar öarna Barreta, Culatra och halvön Ancão.

Golfspelare har många golfbanor till förfogande i det omgivande Almancil området, nämligen Laranjal, Pinheiros Altos, Quinta do Lago South, Quinta do Lago North, Royal och Ocean banorna.

Med sin dragningskraft på semesterfirare, golfare, ornitologer, biologer och naturälskare, kan man lugnt påstå att Faro har behållit sin tidlösa, universella attraktion.I bostaden:

 • Terrass
 • Veranda
 • Vitvaror
 • Luftkonditionering
 • Swimming pool
 • Vacker Miljö

Närhet till:

 • Affär
 • Torg
 • Service
 • Golfbana
 • Kommunikationer
 • Taverna/Restaurang
 • Strand
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1504

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2020 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron