Vila Intendente, Lissabon, Portugal
Search
× Search


 
Vila Intendente, Lissabon, Portugal


Vila Intendente, Lissabon, Portugal

Objekt nr: PN09006

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Lissabon
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 275 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,


Vila Intendente - en gammal restaurerad byggnad med pool och terrass.

Vila Intendente består av lägenheter med ett, två och tre sovrum, några med balkong, i en gammal byggnad helt ombyggd och renoverad, fasad täckt med Viúva Lamego kakel, pool, hiss, luftkonditionering och fullt utrustade kök. Allt detta runt en innergård och med ett generöst soldäck, gemensam pool med utsikt över slottet.

Stadsdelen Intendente var tidigare en mycket nedsliten stadsdel innan större renoveringar startade vilket nu gör stadsdelen populär och eftertraktad. Denna gamla stadsdel har förändrats avsevärt. Torget Intendente har fått ett nytt ansikte. Nu finns terrasser fyllda med människor, restauranger där du inte kan boka ett bord i förväg och i omgivningen bostäder, turist lägenheter, vandrarhem och hotell .

I närheten finns en Metrostation och offentliga transportalternativ. Till Rossio är det en enkel promenad. Från Vila Intendente går du Rua da Palma ned till torget Martim Moriz. Fortsätt till Praca de Figuira och vidare till Rossio torget. Detta är en promenad på 1 km och tar ca 10 minuter. Då är du i downtown av huvudstaden Lissabon.

Intendente håller nu på att restaureras och lockar nya invånare till sina vackra kullerstensgator och förvandlas långsamt till en av Lissabons trendigaste stadsdelar. Offentliga och privata investeringar görs i området vilket medför att stadsdelen blivit ett populärt område med ökad efterfrågan på bostäder och kommersiella lokaler.

Denna stadsdel är en av de mest centrala och lättillgängliga. Det utmärkta läget nära Rossio torget gör det till en mycket intressant investering.

Vila Intendente har endast 14 lyxlägenheter från T1 till T3. Ombyggnaden startade i oktober 2016 och lägenheterna kommer att vara klara i slutet av 2017. Hög kvalitet med användningen av material enligt Lissabons tradition: Lioz sten och Riga trä, för en modern och inbjudande känsla; tvåglasfönster med termisk och akustisk isolering, brandvarningssystem och videoövervakning.

PN09006 Vila Intendente, Lissabon, Portugal

Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 72-100,4 m2, veranda 11,7m2, pris 510 000 -515 000 €
Tillträde: december 2017

Intendente: det hetaste stadsdelen just nu
Intendente som utvecklas, förnyas och renoveras har väckts till liv igen och lockar nu både lokalbefolkning och turister.

Intendente är möjligen den hippaste, coolaste stadsdelen för tillfället. Det är centralt och bekvämt eftersom det ligger bakom en av de största avenyerna i staden (Almirante Reis).

Det är inte fint som Chiado, typisk som Alfama eller lika känt som Bairro Alto. Men Intendente, som under de senaste åren varit en ”up-coming” stadsdel och är nu är den hippaste stadsdelen. Den har en miljö som tilltalar designers, musiker och konstnärer. Det har också många av de häftigaste nya barer och kaféer i staden. Du hittar massor av skejtare och gatuartister som hänger eller övar. Det stora torget är ofta en scen för dansgrupper som uppträder och andra slumpmässiga uppträdanden.

Intendente har fått sitt namn från Praça do Intendente, ett litet och konstigt format torg bara ett kvarter från Avenida Almirante Reis. Torget hade bara rivningsbyggnader för några år sedan men de har renoverats och är nu faktiskt mycket vackra. Även om det fortfarande finns vissa rivningsbyggnader kvar, är den övergripande känslan av torget mycket bra.

Torget är omgivet av hus med de vackraste kakelfasaderna och har en "mikro park" i sitt centrum gjord av portugisiska konstnären Joana Vasconcelos. Det finns några kaféer runt torget- några gamla, några nya - tillsammans med ett stort konstcentrum omfattar studio, utställning och logi utrymme för konstnärer, som kallas Largo Residências. Residências.

Intendente är bara en gata från Avenida Almirante Reis. Eftersom Almirante Reis har 5 tunnelbanestationer, massor av bussar och en spårvagn, är allt du behöver göra är att komma till avenyn och du har all den kollektivtrafik som du kan behöva. Tunnelbanor är alla på den gröna linjen, men du kan byta till den blå linjen i Baixa-Chiado, till den röda linjen i Alameda och den gula linjen i Campo Grande.

Resa till Portugal
Om du tycker att detta är intressant bör du så snart som möjligt resa till Lissabon för att se lägenheterna och området. Jag kan hjälpa dig att arrangera en resa.

Med vänlig hälsning
Ove Rangardt

Utland Invest
www.utlandinvest.se
info@utlandinvest.se
Tel: +46 (0) 70 30 40 633
skype: utlandinvestNärhet till:

  • Affär
  • Torg
  • Service
  • Kommunikationer
  • Taverna/Restaurang
  • Tennisbana
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:863

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron