Arenal Dream, Javea, Costa Blanca
Search
× Search


 
Arenal Dream, Javea, Costa Blanca


Arenal Dream, Javea, Costa Blanca

Objekt nr: SN01010

Land: Spanien
Område: Costa Blanca

Ort: Javea
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 220 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Lägenheter vid stranden
Arenal Dream är ett bostadsområde som består av 47 lägenheter med 2 och 3 sovrum. Alla bostäder är byggda med material av högsta kvalitet. Utvecklingen har ett gemensamt område som består av en pool och trädgård som bidrar till att skapa en bekväm och avslappnad miljö.


Lägenheterna har 2 badrum, amerikanskt kök och kombinerat vardagsrum-matsal. Lägenheterna på bottenvåningen har privata trädgårdar. De rymliga terrasserna är integrerade som en del av vardagsrummet och de stora fönstren släpper in mycket ljus. Till alla bostäder ingår en underjordisk parkeringsplats.

Dessa nybyggda lägenheter ligger i området Arenal, bara 300 meter från stranden, vilken är känd som en av de finaste i Valencia-området. I närheten finns restauranger, underhållning och tillgång till bank, stormarknad och kaféer.

SN01010 Arenal Dream, Javea, Costa Blanca, Spanien

Storlek
Lägenhet med trädgård: 2 sov, 2 bad, Yta 65-68 m2, Terrass 17 m2, Trädgård 52-55 m2.
Lägenhet med trädgård
: 3 sov, 2 bad, Yta 83-88 m2, Terrass 64-81 m2, Trädgård 64-81 m2.
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, Yta 71,5 m2, Terrass 17,2 m2.
Lägenhet
: 3 sov, 2 bad, Yta 85,6-87,5 m2, Terrass 18,4-28,4 m2.
Lägenhet med takterrass
: 2 sov, 2 bad, Yta 71,5 m2, Terrass 17,2 m2, Takterrass 38,1 m2.
Lägenhet med takterrass
: 3 sov, 2 bad, Yta 85,6-87,5 m2, Terrass 18,4-25,5 m2, Takterrass 41,1-83,7 m2.

Priser
Lägenhet med trädgård: 2 sov, 2 bad, Pris 235 000 - 239 000 €
Lägenhet med trädgård: 3 sov, 2 bad, Pris 278 000 – 306 000 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, Pris 220 000 - 230 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, Pris 257 000 – 290 000 €
Lägenhet med takterrass: 2 sov, 2 bad, Pris 272 000 - 281 000 €
Lägenhet med takterrass: 3 sov, 2 bad, Pris 309 000 - 337 000 €

Inkluderar: garage, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, luftkonditionering. Tillträde: mars 2018

Jávea

Jávea är beläget i Norra Costa Blanca mitt mellan Alicante och Valencia. Jávea ligger i en dal mellan berget Montgo som ser ut som en elefant med snabeln som går ut i havet, och på dalens södra sida är naturområdet Granadella.

Området har ett av de mest skiftande landskapen längs Medelhavskusten, hav, berg, dalar och klippor sammanförs till en imponerande och vacker natur. Det är ett landskap med citrusträd och fruktträd som gör våren till en speciell tid att besöka området, där du välkomnas av doften av apelsinträd i blomning och synen av fält med träd i fullt blom.

Jávea är en av Spaniens vackraste fiskebyar med trånga gränder, vitmålade hus och exklusiva boutiquer. Centralt i stan ligger den fina medeltida Gotiska kyrkan San Bartolome och marknadshallen. Jávea är privilegierat med dess vackra hamn, utmärkta stränder, gamla stan, dramatiska landskap, brist på hög bebyggelse och fantastiskt klimat.

Staden har en befolkning på 32 000 invånare, varav 53 % är utländska medborgare. I stadens centrum finner man en trevlig strandpromenad med massor av barer och restauranger som går längs den populära stranden La Gava. 

Hamnen ligger 2 km från centrum och här finns restauranger, affärer och fina promenadstråk.
Någon kilometer söderut ligger Arenal som har en kilometer lång sandstrand, mängder av restauranger och butiker.

I söder, och bland turisternas favoriter ligger Playa del Arenal, den enda stranden som har en komplett sport och fritids anläggning.

Tack vare Mongo Nationalpark som reser sig 753 meter upp över havet skyddas Jávea på vintern mot kalla kontinentala vindar och på sommaren är staden välsignad med svalkande havsvindar, vilket gör Jávea till en perfekt året-runt destination. Många turister besöker Jávea för dess spektakulära natur med sina gömda kustvikar, dramatiska klippformationer och sandstränder.

Jávea är uppdelad i tre olika områden: Gamla stan, Hamnen (El puerto) och Playa Arenal.

1. Gamla stan
Den historiska stadskärnan i Jávea har kvar sin ursprungliga charm och karaktär, med sitt unika nätverk av smala gator, vita hus, gotiska fönster, dekorerat med stenar typiska från området. Här finns pittoreska små hus tätt ihop precis som det ska vara och härliga tapasbarer och restauranger.

I gamla stan har tiden i mångt och mycket stått stilla och här kan du fortfarande uppleva det autentiska Spanien. Här hittar du också den fina Gotiska kyrkan San Bartolome samt
stadens inomhusmarknad med färsk fisk, kött och grönsaker. Byborna firar livligt sina lokala högtider och fiestor bland centrumets gator och torg.

Idag är gamla stan och hamnen ganska mycket sammanfogade tack vare byggandet av fastigheter som har pågått i staden.

2. Hamnen (El Puerto)
Nuförtiden är de flesta hamnar i turistorter trendiga marinor med designade affärer och butiker, men inte Jávea. Den fungerar fortfarande som en fiskehamn med båtar förtöjda i samma närhet.

Vitkalkade hus omger viken. Här kan man titta på fiskarna när de landar sina färska fångster eller titta på segelbåtar när de ger sig iväg från marinan. Äta på de fantastiska fiskrestaurangerna.

Det är väldigt mycket ett levande i området som är populärt bland besökare som lockas av dess härliga promenad med utomhus restauranger och trevliga lokala barer. Utsikten över bukten är spektakulär.

Hamnen och fiskehamnen har många restauranger och barer med utsikt över havet. Till skillnad från andra hamnar som har blivit mer trendiga och livliga har Jávea kvar sin gamla charm.

Vid sidan av lyxbåtar hittar du ett vackert promenadstråk med och olika barer, restauranger och affärer. Strandpromenaden sträcker sig 3 kilometer söderut till Arenal Bay.

Båthamnen med restauranger och barer längs en flera kilometer lång strandremsa bestående av Tosca sten, som mycket av Jávea är uppbyggt av. Man ser spåren efter brytningarna av stenen längs hela stranden. Längs med hamnen är den ovanliga modernistiska kyrkan Nuestra Señora de Loreto utformats i form av en båt.

På hamncaféerna i El Puerto hittar du både lokalbefolkning och turister som blickar ut över Medelhavet med en kaffe eller en drink i handen. I de vackra hamnkvarteren kan man på kvällstid gå runt och insupa den speciella atmosfären eller kanske njuta av den ljumma kvällen på någon av de många uteserveringarna.

Landmärket i hamnområdet är kyrkan Our Lady of Loreto med ett tak som imiterar ett fartygsskrov.

Någon km söderut ligger Arenal som har en km-lång sandstrand, mängder av restauranger och butiker.

3. Stranden Playa Arenal
Längs med sandstranden Playa de Arenal finns mängder av restauranger, barer och caféer och här myllrar det av liv både dag som kväll. Stranden är perfekt för barnfamiljer.

Det är ett bra ställe att promenera längs strandpromenaden på kvällen. Det är mycket turistiskt naturligtvis och är den minst spanska delen av Jávea men ändå är det en viktig del. Supermysigt och inte många turistfällor som på många andra platser.

Under sommaren finns det olika små bås där det säljs en mängd olika hantverk. Många av barerna har levande musik och det finns flera diskotek. Arenal strandområde är där man kan njuta av nattlivet som trots att det är relativt lugnt finns det även livliga platser.

Arenal
är mycket bra för familjer. Stranden är stor och mycket omfattande. Vattnet är mycket
grunt och lugnt som det är i en skyddad vik. Du kan enkelt sitta på ett café eller bar eller prova några vattensporter som erbjuds längs stranden eller bara koppla av och titta på barnen som plaskar runt i det grunda lugna vattnet.

Detta är en härlig sandstrand med grunt vatten långt ut. Det finns trampbåtar att hyra och massor av barer och restauranger. Båda stränderna är tillgängliga för funktionshindrade och stranden och havet är vackra och lämpliga för små barn. Arenal strandområdet är den viktigaste kommersiella och rekreationscenter i staden.

Arenal stranden är huvudmagnet för den stora majoriteten av turister. Den är sandig, säker, i ett vackert läge och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för människor i alla åldersgrupper. Denna hästskoformade strand ligger i en attraktiv vik mellan uddarna Cabo San Antonio och Cabo San Martin. Den har begränsat utrymme vilket betyder att det tenderar att bli ganska trångt i juli och augusti - men som aldrig tycks avskräcka Jávea fantaster som återvänder hit år efter år.

Arenal, är där nattlivet sker - ofta i form av en sen måltid på en trevlig restaurang och levande flamenco. Många av restaurangerna erbjuder tapas, sangria och drinkar, och sommartid är det strandbarer längs havet mellan Arenal och hamnområdet. Tre nattklubbar längs stranden Arenal spelar disco, house och techno från midnatt till gryningen.

Tre riktigt vackra badvikar med stenstränder och kristallklart vatten når man om kör ytterligare 5-8 km söder om Playa de Arenal. Stränderna heter Portixol, Granadella och Cap de la Nao.

Resa till Javea
Om du tycker att detta är intressant bör du så snart som möjligt resa till Javea för att se lägenheterna och området. Jag kan hjälpa dig arrangera en resa.

 

Återkom gärna med dina synpunkter och önskemål.

 

 

Med vänlig hälsning

Ove Rangardt

 

Utland Invest

www.utlandinvest.se

info@utlandinvest.se

Tel: +46 70 30 40 633

Skype: utlandinvest

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:634

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2018 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron