Panorama Beach, Torrox Costa, Costa del Sol
Search
× Search


 
Panorama Beach, Torrox Costa, Costa del Sol


Panorama Beach, Torrox Costa, Costa del Sol

Objekt nr: SN03006

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Torrox Costa
Typ av fastighet:

Pris: 128 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,


Strandläge
Panorama Beach är ett helt ny bostadsområde direkt vid stranden, med fantastisk utsikt över Medelhavet. Ett perfekt ställe att koppla av och varva ner.

Panorama Beach ligger i Torrox Costa som ligger mitt mellan Nerja och Torre del Mar. Detta är en del av den charmerande gamla byn Torrox som ligger någon kilometer längre in i landet.

Ett exklusivt bostadsområde i en privilegierad miljö med direkt tillgång till stranden.
84 bostäder med 1, 2 och 3 sovrum. Takvåningar med magnifika terrasser och strålande utsikt över havet. Lägenheter ha en modern planlösning och design. Ljusa, väl fördelade rum med hög kvalitet. Inhägnat område med pool och poolområde där man kan njuta av solen. Parkering och förråd i källarvåningen med direkt tillgång till din bostad.

SN03006 Panorama Beach, Torrox Costa, Costa del Sol, Spanien
Lägenheter med trädgård: 1 sov, 1 bad, pris 128 000 €
Lägenheter med trädgård: 2 sov, 2 bad, pris 140 500 - 177 500 €
Lägenheter med trädgård: 3 sov, 3 bad, pris 252 000 - 257 000 €
Lägenheter: 1 sov, 1 bad, pris 135 500-145 500 €
Lägenheter: 2 sov, 2 bad, pris 137 500-174 500 €
Lägenheter med takterrass: 2 sov, 2 bad, pris 236 000 - 350 000 €
Tillträde: juli 2018

Avstånd
- Tack vare nya motorvägen N340/E15 tar det nu endast 35 minuter att köra de 44 kilometrarna till Malagas internationella flygplats från Torrox.
- Till Baviera golfbana tar det cirka 10 minuter med bil.
- Populära Nerja ligger 5 kilometer i östlig riktning
- Gibraltar ligger endast 2 timmars bilfärd från Torrox och detsamma gäller skidåkningen i Sierra Nevada

Golf
Det finns ett par golfbanor: Baviera Golf i Caleta del Sol, Vélez Málaga ligger bara 10 km bort från Torrox och Añoreta Golf cirka 30 km bort.

Sporter
Det finns massor av möjligheter att utöva sporter som golf, tennis, ridning, skidåkning, vind och kite surfing, mountainbike, bergsklättring, vandring, fiske, golf. Även vattensporter såsom dykning, dykning och vattenskidor

Torrox Costa,
Torrox Costa ligger på Costa del Sol i södra Spanien några mil öster om Malaga, hit är det mycket enkelt att ta sig med flyg via de flesta europeiska städer. Eftersom regionen runt Malaga i södra Spanien är ett mycket populärt resmål för svenskarna så finns det ett stort urval med flyglinjer, både reguljära och lågprislinjer.  

Torrox Costa är en populär badort, som är knuten till huvudbyn Torrox Pueblo. Torrox Pueblo ligger 4 km inåt landet från kustområdet. Området är mycket populärt bland turister under sommaren, och har lyckats undvika exploatering som många av sina motsvarigheter söder ut på Costa del Sol.

Torrox Costa är en trevlig ort med gott om affärer, restauranger och övrig närservice. Bra kommunikationer med bussar till både Nerja, Malaga och Torrox stad.

Utefter strandpromenaden i Torrox Costa finns det en 4 km lång strand med finkornig sand. Här samsas solstolar med öppna ytor där alla strandaktiviteter får plats. Vattenkvalitén är utmärkt och temperaturen i vattnet är över 20 grader åtminstone från Maj till November.

Många av invånarna är sommargäster från Spanien och Tyskland. Men det är definitivt inte ett exploaterat charterresmål, utan livet här är mycket mer avslappnat och behagligt än på många andra semesterorter. Att koppla av vid stranden i strålande solsken med en drink i handen är något av det bästa man kan göra här. På den långa strandpromenaden kan man ta härliga promenader eller träna på något av alla utomhus gym som finns. Man kan bada och sola på den finkorniga sanden i det klara varma vattnet.

Torrox Costa, på Costa del Sol, är en boplats med gamla anor och än idag återstår tydliga spår efter romarna och morerna.

Torrox kustremsa sträcker sig 3 kilometer och placeringen vid havet i kombination med de skyddande bergen gör att klimatet är alldeles utmärkt!  Årsmedeltemperaturen i den bördiga Torroxdalen ligger på höga 18,2 grader, och området har närmare 3 000 soltimmar om året. Dalen är mycket vacker och bördig, och här växer det färgsprakande vilda blommor och tropiskt frukt.

Klimatet i kombination med långa fina stränder, mysiga vikar och alla bekvämligheter utan massturismens påträngande hysteri gör Torrox Costa till en alldeles utmärkt plats att bosätta sig på. Föredrar du en ännu mer avslappnad stämning i en bymiljö är Torrox Pueblo ett populärt val.

Huvudstranden i Torrox Costa heter Playa Ferrara och längs den löper strandpromenaden Paseo Maritimo, som utöver restauranger och butiker ståtar med den 39 meter höga gamla fyren El Faro.

Resa till Torrox
Om du tycker att detta är intressant bör du så snart som möjligt resa till Torrox för att se lägenheterna och området. Jag kan hjälpa dig arrangera en resa.
 
Med vänlig hälsning

Ove Rangardt
 
Utland Invest
www.utlandinvest.se
info@utlandinvest.se
Tel: +46 70 30 40 633
Skype: utlandinvest
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1829

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron