Albufeira Design Apartments, Albufeira, Algarve
Search
× Search


 
Albufeira Design Apartments, Albufeira, Algarve


Albufeira Design Apartments, Albufeira, Algarve

Objekt nr: PN09005

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Albufeira
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 215 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Albufeira Design Apartments
Albufeira Design Apartments ligger i Albufeira, nära till stormarknader, skolor, idrottsanläggningar (olympisk pool för allmänt bruk, Golf Academy, fotbollsstadion), bibliotek och nära till Algarve International Hospital.

Området ligger 5 minuter från stränderna, nära Algarve köpcentrum och 5 minuter från den historiska stadskärnan i Albufeira med närhet till viktiga offentliga tjänster för regionen, såsom sjukhus, skolor och olika kulturella och fritidsaktiviteter

Albufeira Design Apartments består av lägenheter i en vacker byggnad med endast tre våningar som delar en stor och trevlig gemensam pool och trädgård. Byggnaderna är utförda i modern design, full av ljus med breda fönster, balkonger och terrasser. Med 2 eller 3 sovrum, stort vardagsrum, kök, balkong, parkeringsplats och gemensam pool och trädgård. förråd, elektriska persienner, luftkonditionering och solpaneler.

PN09005 Albufeira Design Apartments, Albufeira, Algarve
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 87,4 m2, terrass 34,4-89 m2, 2 garage, pris 235 000-320 000 €,
Lägenhet: 3 sov, 3 bad, yta 123,7 m2, terrass 22,4-93,7 m2, 3 garage, pris 215 000-275 000 €,
Tillträde mars 2018

Golf
Algarve är det mest populära resmålet för golfspelare i Europa. Det finns för närvarande 35 banor inom 15 mil. Med sitt milda klimat året runt och en fantastisk golf på ett urval av bra banor. Inom 3 mil från Albufeira finns flera 19 golfbanor med hög kvalitet, inklusive Penina Championship Course som ligger med 15 minuters bilresa. De två Pestana Golfbanor, Pinta och Gramacho är 10 min bort.

Vingårdar
Även om de flesta vingårdar ligger en bit norrut finns det en del även nere i Algarve. En liten trevlig utflykt är att besöka Cliff Richards vingård
Adega Do Cantor som ligger strax utanför Albufeira.

Avstånd

Shopping Center                 15 minuter
Centrum                             5 minuter

Sjukhus                               5 minuter
Järnvägsstation                   15 minuter

Busstation                           5 minuter
Flygplats                             25 minuter

Strand                                 5 minuter
Park                                    5 minuter

Skola                                   5 minuter
Universitet                          25 minuter

Spanien når man på ca en timme, och den vackra staden Sevilla på ca två. Från Albufeira är det ca 25 mil till Lissabon. Det tar 2,5 timmar med bil eller direktbuss.

Albufeira
Albufeira är en stad belägen mitt på Algarvekusten. Detta är en av Portugals absolut mest besökta orter under sommarhalvåret. Turismen här är stor och stränderna är ofta fulla, vilket är högst ovanligt på övriga Algarvekusten.

Om man vill ha ut maximalt av kvällarna på sin semester så är Albufeira ett bra val. Hit åker portugiserna själva för att delta i det intensiva nöjeslivet. I Albufeira är inte natten slut förrän framåt gryningen när solen gått upp.

Eftersom staden är välbesökt av turister finns här naturligtvis ett stort nattliv. På bargatan ”The Strip” är det öppet ända fram till småtimmarna. Förutom barer finns det ett flertal populära nattklubbar. Tycker man även om shopping har man hamnat rätt i Albufeira. Det finns allt ifrån småbutiker som säljer ”outlet” vid stranden till stora shoppingcenter med massor av olika butiker. På dessa stora shoppinganläggningar finns även restauranger, bio och bowlinghall.

Det mest genuina är The Old Town, som är hjärtat i staden. Denna stadsdel har överlevt från att ha blivit förstörd av turismen. Området består ungefär av ett halvt dussin gator som är mycket karaktäristiska och romantiska samt en fantastisk utsikt mot vattnet. Det sägs att man ofta kan få en skymt av vackra solnedgångar härifrån. Bilarna har fått lämna plats för gågator med många restauranter och barer med uteserveringar, många butiker och stånd, konstnärer, musikanter och gycklare.

Ett urval av över tjugo fantastiska stränder har förvandlat Albufeira från en tidigare fiskeby och ett livsmedelsproducerande samhälle till den internationellt kända stad som den är idag. De olika stränder som täcker kusten, är alla olika men ändå lika charmerande. Vare sig det handlar om små, inneslutna vikar omgivna av ockrafärgade klippor eller sträckor med fina, gyllene sanddyner som möter det lugna, ljumma vattnet, kan allt påträffas i Algarvedistriktet Albufeira och förklara attraktionskraften som en av Europas ledande semesterresmål.

Här är det flest soltimmar om året i hela Europa! Albufeira är fortfarande en fiskeby, där de färggranna båtarna ligger på ”Praia dos Pescadores”, Fiskarnas strand. Men den gamla byn med det arabiska namnet är nu också vackraste och mest populära semesterorten! Kyrktornen sticker upp över de vita husen, men några höga hotell får inte byggas centralt då Albufeira är en historiskt skyddad stad.

En annan plats i Albufeira som är tom på turism är fiskarnas egen strand. På denna plats drar fiskarna upp sina båtar på land och rensar sina nät. Den bästa tiden att se stranden är tidigt på morgonen då de kommer in med sin fångst. Platsen har blivit en av de mest fotograferade i området, kanske för att den ger äkta portugisisk känsla.

Närhet till:

  • Affär
  • Torg
  • Service
  • Golfbana
  • Taverna/Restaurang
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:876

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2018 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron